Frispark til Altinordu FK på halvdelen til Altay Izmir.
    Frispark for Altay Izmir på egen banehalvdel.
    2'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    3'
    Offside! Marco Paixao blir vinket av og Altay Izmir må dermed bygge opp et nytt angrep.
    5'
    Altinordu FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    I Izmir slår Erhan Celenk en corner fra høyre.
    8'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Altay Izmir på egen banehalvdel.
    9'
    10'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Altinordu FK.
    12'
    13'
    Frispark Altay Izmir.
    14'
    Altay Izmir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    16'
    Recep Aydin (Altinordu FK) slår en corner fra venstre side på Izmir Atatürk Stadium.
    17'
    Recep Aydin (Altinordu FK) løfter inn en corner fra høyre på Izmir Atatürk Stadium.
    17'
    Emre Kargin tildeler Altinordu FK en corner. Recep Aydin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Sinan Osmanoglu
    Altinordu FK angriper på Izmir Atatürk Stadium. Sinan Osmanoglu header utenfor.
    20'
    21'
    En av Altinordu FKs spillere blir avblåst for offside på Izmir Atatürk Stadium.
    22'
    22'
    Marco Paixao
    Målsjanse! Marco Paixao (Altay Izmir) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Altinordu FK like utenfor Altay Izmir-området.
    23'
    Frispark Altinordu FK.
    25'
    Enis Destan (Altinordu FK) vinkes av for offside i Izmir.
    26'
    Altay Izmir fosser fremover, men Erhan Celenk går rett i offsidefella.
    27'
    Ahmet Ilhan Ozek
    Sjanse til Altinordu FK! Ahmet Ilhan Ozek er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    Altay Izmir, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Kan Altay Izmir utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    29'
    Erhan Celenk
    Målsjanse på Izmir Atatürk Stadium! Erhan Celenk fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    Altinordu FK, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    I Izmir slår Marcio Mossoro en corner fra venstre.
    30'
    Altay Izmir angriper, men Marcio Mossoro vinkes av for offside.
    30'
    Erhan Celenk (Altay Izmir) løfter inn en corner fra venstre på Izmir Atatürk Stadium.
    32'
    33'
    Frispark til Altay Izmir på halvdelen til Altinordu FK.
    33'
    Gult kort til Altinordu FK
    Sami Satilmis
    Sami Satilmis (Altinordu FK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    33'
    35'
    36'
    Altay Izmir har fått straffespark i Izmir!
    37'
    Erhan Celenk ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    37'
    Altay Izmir scorer på straffe!
    Altay Izmir 1 - 0 Altinordu FK
    Mål: Marco Paixao
    Mål! Marco Paixao gir Altay Izmir ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    38'
    Altay Izmir slipper å klare seg uten Erhan Celenk som kommer tilbake på banen i Izmir.
    39'
    En av Altinordu FKs spillere blir avblåst for offside.
    39'
    Zeki Yildirim
    Altay Izmir avanserer forover i Izmir. Zeki Yildirim avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Altinordu FK på egen banehalvdel.
    41'
    Erhan Celenk ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    Erhan Celenk er på beina igjen og fortsetter kampen på Izmir Atatürk Stadium.
    44'
    Spillerbytte - Altinordu FK
    Inn: Kahraman Demirtas
    Ut: Sinan Osmanoglu
    Huseyin Eroglu gjør dagens første bytte i Izmir, når han tar ut Sinan Osmanoglu og setter inn Kahraman Demirtas.
    45'
    Inn: Muzaffer Kocaer
    Ut: Sami Satilmis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Altinordu FK. Inn kommer Muzaffer Kocaer, mens Sami Satilmis tar plass på benken.
    45'
    Muzaffer Kocaer
    Muzaffer Kocaer (Altinordu FK) avanserer forover på Izmir Atatürk Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    Inn: Husamettin Yener
    Ut: Seref Ozcan
    Huseyin Eroglu (Altinordu FK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Husamettin Yener erstatter Seref Ozcan.
    46'
    Frisparket tildelt Altay Izmir er farlig nær Altinordu FKs målområde.
    46'
    Altay Izmir angriper og Zeki Yildirim får avsluttet. Headingen treffer ikke Altinordu FK-målet.
    47'
    Mål for Altinordu FK!
    Altay Izmir 1 - 1 Altinordu FK
    Mål: Husamettin Yener
    Målgivende: Recep Aydin
    Husamettin Yener utligner til 1-1 på Izmir Atatürk Stadium. Recep Aydin sto for den målgivende pasningen.
    47'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Altay Izmir.
    49'
    Det blir farlig! Frispark for Altay Izmir er nær straffområde.
    49'
    Frispark i en god posisjon for Altay Izmir!
    50'
    51'
    53'
    Altay Izmirs Marco Paixao blåses av for offside på Izmir Atatürk Stadium.
    54'
    56'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Izmir fordi Husamettin Yener får behandling for en skade på banen.
    56'
    Husamettin Yener kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Izmir Atatürk Stadium.
    57'
    Altay Izmir 1 - 2 Altinordu FK
    Mål: Metehan Mimaroglu
    Altinordu FK leder 1-2 etter en scoring av Metehan Mimaroglu.
    60'
    62'
    Yusuf Can Esendemir
    Dommer Emre Kargin gir Yusuf Can Esendemir (Altinordu FK) et gult kort.
    64'
    Altinordu FK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Altay Izmir.
    64'
    Erhan Celenk (Altay Izmir) slår en corner fra høyre side på Izmir Atatürk Stadium.
    65'
    Altinordu FK har fått straffe!
    66'
    Altinordu FK scorer på straffe!
    Altay Izmir 1 - 3 Altinordu FK
    Mål: Enis Destan
    Enis Destan øker Altinordu FKs ledelse til 1-3 etter et velplassert straffespark.
    67'
    Spillerbytte - Altay Izmir
    Inn: Ziya Alkurt
    Ut: Zeki Yildirim
    Altay Izmir bytter ut Zeki Yildirim med Ziya Alkurt. Dette er det første byttet som Osman Ozkoylu gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Deniz Kadah
    Ut: Erhan Celenk
    Bytte for Altay Izmir. Deniz Kadah kommer inn for Erhan Celenk på Izmir Atatürk Stadium.
    68'
    Inn: Khaly Thiam
    Ut: Marcio Mossoro
    Altay Izmir bytter ut Marcio Mossoro med Khaly Thiam. Dette er det tredje byttet som Osman Ozkoylu gjør i dagens kamp.
    68'
    69'
    Inn: Ufuk Budak
    Ut: Metehan Mimaroglu
    Altinordu FK bytter ut Metehan Mimaroglu med Ufuk Budak.
    70'
    70'
    72'
    Skudd utenfor mål, Altay Izmir
    72'
    76'
    Andre gule kort til Altinordu FK
    Yusuf Can Esendemir (Altinordu FK) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    76'
    Cebrail Karayel
    Cebrail Karayel (Altay Izmir) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Altay Izmir angriper, men Emre Kargin blåser for offside.
    81'
    Inn: Murat Akca
    Ut: Lokman Gor
    Bytte for Altay Izmir. Murat Akca kommer inn for Lokman Gor på Izmir Atatürk Stadium.
    81'
    Inn: Ahmet Dereli
    Ut: Ahmet Ilhan Ozek
    Ahmet Ilhan Ozek (Altinordu FK) erstattes av Ahmet Dereli.
    82'
    Ahmet Ilhan Ozek (Altinordu FK) mottar sitt første gule kort for dagen på Izmir Atatürk Stadium.
    83'
    83'
    Ziya Alkurt
    I Izmir header Ziya Alkurt (Altay Izmir) mot mål, men ballen går utenfor.
    84'
    85'
    En av Altay Izmirs spillere går i offside.
    86'
    Gult kort til Altay Izmir
    Khaly Thiam
    Khaly Thiam (Altay Izmir) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    87'
    88'
    89'
    Inn: Tolga Unlu
    Ut: Cebrail Karayel
    Osman Ozkoylu (Altay Izmir) gjør sitt femte bytte for dagen. Tolga Unlu erstatter Cebrail Karayel.
    89'
    Offside! Ahmet Dereli (Altinordu FK) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    89'
    Dommer Emre Kargin ser at linjemannen løfter flagget, og Altay Izmirs Mehmet Erdem Ugurlu blåses av for offside.