En av Feyenoord Rotterdams spillere blir avblåst for offside.
    7'
    I Almere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Quinten Timber (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra venstre side på Yanmar Stadion.
    9'
    Frispark til Feyenoord Rotterdam på halvdelen til Almere City FC.
    14'
    En av Feyenoord Rotterdams spillere blir avblåst for offside på Yanmar Stadion.
    15'
    Frispark i en god posisjon for Almere City FC!
    16'
    Målet til Feyenoord sjekkes av VAR
    20'
    Målet til Feyenoord blir annullert
    22'
    Feyenoord Rotterdam angriper, men Edwin Van de Graaf blåser for offside.
    23'
    Yoann Cathline
    Yoann Cathline (Almere City FC) avanserer forover på Yanmar Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Frispark Almere City FC.
    23'
    Kan Almere City FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    24'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til Almere City FC
    Alvaro Pena
    Alvaro Pena (Almere City FC) får et gult kort av dommer Edwin Van de Graaf.
    27'
    I Almere slår Quinten Timber en corner fra venstre.
    28'
    Luka Ivanusec (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på Yanmar Stadion.
    30'
    Frisparket tildelt Feyenoord Rotterdam er farlig nær Almere City FCs målområde.
    36'
    Frispark for Almere City FC på egen banehalvdel.
    38'
    Feyenoord Rotterdam må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Almere City FC.
    44'
    Alvaro Pena
    Alvaro Pena (Almere City FC) kommer seg fri på Yanmar Stadion, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Alvaro Pena
    Sjanse til Almere City FC! Alvaro Pena er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    Edwin Van de Graaf tildeler Almere City FC en corner. Alvaro Pena sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til Almere City FC like utenfor Feyenoord Rotterdam-området.
    45'+2
    Almere City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    I Almere slår Alvaro Pena en corner fra høyre.
    45'+5
    Det blir farlig! Frispark for Feyenoord Rotterdam er nær straffområde.
    51'
    Luka Ivanusec
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men Luka Ivanusec avslutter utenfor.
    52'
    Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam.
    57'
    Kornelius Normann Hansen
    Kornelius Normann Hansen (Almere City FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Yanmar Stadion.
    58'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    59'
    Spillerbytte - Almere City FC
    Inn: Milan Corryn
    Ut: Alvaro Pena
    Alex Pastoor gjør dagens første bytte i Almere, når han tar ut Alvaro Pena og setter inn Milan Corryn.
    59'
    Inn: Adi Nalic
    Ut: Jochem Ritmeester Van De Kamp
    Almere City FC bytter ut Jochem Ritmeester Van De Kamp med Adi Nalic. Dette er det andre byttet som Alex Pastoor gjør i dagens kamp.
    60'
    Ramiz Zerrouki ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    60'
    Inn: Jason Van Duiven
    Ut: Kornelius Normann Hansen
    Bytte for Almere City FC. Jason Van Duiven kommer inn for Kornelius Normann Hansen på Yanmar Stadion.
    61'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Yankuba Minteh
    Ut: Igor Paixao
    Arne Slot (Feyenoord Rotterdam) gjør sitt første bytte for dagen. Yankuba Minteh erstatter Igor Paixao.
    61'
    Ramiz Zerrouki ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Almere.
    63'
    Edwin Van de Graaf tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Luka Ivanusec sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    64'
    Quilindschy Hartman
    Feyenoord Rotterdam angriper i Almere. Quilindschy Hartman fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Hjørnespark til Almere City FC
    66'
    Jason Van Duiven
    Almere City FC angriper i Almere. Jason Van Duiven avslutter på mål, men greier ikke å score.
    66'
    66'
    Inn: Calvin Stengs
    Ut: Ramiz Zerrouki
    Ramiz Zerrouki, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Calvin Stengs kommer inn for Feyenoord Rotterdam.
    68'
    Inn: Ayase Ueda
    Ut: Santiago Gimenez
    Arne Slot (Feyenoord Rotterdam) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ayase Ueda erstatter Santiago Gimenez.
    69'
    Inn: Alireza Jahanbakhsh
    Ut: Luka Ivanusec
    Arne Slot gjør dagens fjerde bytte i Almere, når han tar ut Luka Ivanusec og setter inn Alireza Jahanbakhsh.
    69'
    Alireza Jahanbakhsh
    Målsjanse! Alireza Jahanbakhsh (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Calvin Stengs (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på Yanmar Stadion.
    72'
    Mål for Feyenoord!
    Almere City FC 0 - 1 Feyenoord
    Mål: Yankuba Minteh
    Mål! Feyenoord Rotterdam tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Yankuba Minteh på Yanmar Stadion.
    72'
    Spillet på Yanmar Stadion er stoppet midlertidig fordi Loic Mbe Soh ligger nede.
    73'
    Gult kort til Feyenoord
    Quinten Timber
    Quinten Timber (Feyenoord Rotterdam) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Inn: Theo Barbet
    Ut: Loic Mbe Soh
    Loic Mbe Soh (Almere City FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Theo Barbet.
    74'
    Rajiv Van La Parra
    Almere City FC angriper. Rajiv Van La Parra får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    75'
    75'
    Mats Wieffer (Feyenoord Rotterdam) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Yanmar Stadion.
    76'
    Rajiv Van La Parra (Almere City FC) slår en corner fra høyre side på Yanmar Stadion.
    76'
    Thomas Robinet
    Thomas Robinet (Almere City FC) kommer til en målsjanse på Yanmar Stadion, men klarer ikke å score.
    77'
    Mats Wieffer kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Yanmar Stadion.
    77'
    I Almere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    79'
    Inn: Yann Kitala
    Ut: Rajiv Van La Parra
    Almere City FC bytter ut Rajiv Van La Parra med Yann Kitala. Dette er det femte byttet som Alex Pastoor gjør i dagens kamp.
    79'
    Feyenoord Rotterdam fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    80'
    Almere City FC angriper i Almere, men blir avblåst for offside.
    81'
    Feyenoord Rotterdam fosser fremover, men Edwin Van de Graaf blåser for offside på Yanmar Stadion.
    83'
    Adi Nalic
    Dommer Edwin Van de Graaf gir Adi Nalic (Almere City FC) et gult kort.
    84'
    84'
    85'
    Frispark Feyenoord Rotterdam.
    85'
    85'
    86'
    Damian Van Bruggen
    Målsjanse på Yanmar Stadion! Damian Van Bruggen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'
    90'
    I Almere slår Yoann Cathline en corner fra høyre.
    90'
    Yann Kitala
    Almere City FC fosser forover og Yann Kitala fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    Almere City FC 0 - 2 Feyenoord
    Målgivende: Calvin Stengs
    I Almere øker Feyenoord Rotterdam ledelsen til 0-2 takket være et mål av Yankuba Minteh. Flott spill fra Calvin Stengs før målet.