0-1
1-1
Widell (sm)68'
2-1
    Robin Hensgens signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark for Almere City FC på egen banehalvdel.
    2'
    I Almere slår Peer Koopmeiners en corner fra venstre.
    6'
    Peer Koopmeiners (Almere City FC) slår en corner fra venstre side på Yanmar Stadion.
    7'
    Almere City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Det blir farlig! Frispark for Almere City FC er nær straffområde.
    12'
    Peer Koopmeiners (Almere City FC) løfter inn en corner fra venstre på Yanmar Stadion.
    14'
    Robin Hensgens signaliserer et frispark til Almere City FC på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark Almere City FC.
    16'
    Gult kort til Excelsior
    Casper Widell
    Casper Widell (Excelsior Rotterdam) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    20'
    Frispark i en god posisjon for Almere City FC!
    21'
    Theo Barbet
    Almere City FC fosser forover og Theo Barbet fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    Excelsior, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Hjørnespark til Almere City FC
    22'
    Thomas Robinet
    Almere City FC angriper, men avslutningen til Thomas Robinet går utenfor.
    22'
    Dommer Robin Hensgens ser at linjemannen løfter flagget, og Almere City FCs Yoann Cathline blåses av for offside.
    23'
    24'
    Mål for Excelsior!
    Almere City FC 0 - 1 Excelsior
    Mål: Troy Parrott
    Målgivende: Siebe Horemans
    Mål! Troy Parrott gir Excelsior Rotterdam en 0-1 ledelse. Siebe Horemans var nest sist på ballen.
    26'
    En av Almere City FCs spillere går i offside.
    30'
    33'
    Jochem Ritmeester Van De Kamp
    Jochem Ritmeester Van De Kamp (Almere City FC) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    34'
    Kik Pierie
    Sjanse i Almere! Kik Pierie (Excelsior Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    37'
    Almere City FC, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    I Almere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    39'
    40'
    Frisparket tildelt Almere City FC er farlig nær Excelsior Rotterdams målområde.
    43'
    Mål for Almere City FC!
    Almere City FC 1 - 1 Excelsior
    Mål: Stije Resink
    Målgivende: Peer Koopmeiners
    Mål! Almere City FC utligner til 1-1 etter en heading av Stije Resink i Almere. Peer Koopmeiners sto for den målgivende pasningen.
    43'
    Excelsior Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Troy Parrott
    Troy Parrott (Excelsior Rotterdam) kommer til en målsjanse på Yanmar Stadion, men klarer ikke å score.
    47'
    Frispark til Almere City FC på halvdelen til Excelsior Rotterdam.
    47'
    Julian Baas
    Julian Baas (Excelsior Rotterdam) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    47'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Peer Koopmeiners (Almere City FC) vrir seg av smerte i gresset.
    48'
    Peer Koopmeiners kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Yanmar Stadion.
    49'
    Robin Hensgens signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam.
    50'
    51'
    Frispark for Excelsior Rotterdam på egen banehalvdel.
    54'
    Gult kort til Almere City FC
    Alvaro Pena
    Alvaro Pena (Almere City FC) får et gult kort av dommer Robin Hensgens.
    55'
    55'
    Rajiv Van La Parra
    Målsjanse til Almere City FC! Rajiv Van La Parra treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    Peer Koopmeiners (Almere City FC) løfter inn en corner fra høyre på Yanmar Stadion.
    57'
    I Almere slår Peer Koopmeiners en corner fra høyre.
    57'
    58'
    60'
    Spillerbytte - Excelsior
    Inn: Cisse Sandra
    Ut: Oscar Uddenas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Excelsior Rotterdam. Inn kommer Cisse Sandra, mens Oscar Uddenas tar plass på benken.
    63'
    Inn: Serano Seymor
    Ut: Kik Pierie
    Excelsior Rotterdam gjør sitt andre bytte. Kik Pierie erstattes av Serano Seymor.
    64'
    Spillerbytte - Almere City FC
    Inn: Hamdi Akujobi
    Ut: Alvaro Pena
    Bytte for Almere City FC. Hamdi Akujobi kommer inn for Alvaro Pena på Yanmar Stadion.
    67'
    Inn: Kornelius Normann Hansen
    Ut: Rajiv Van La Parra
    Almere City FC bytter ut Rajiv Van La Parra med Kornelius Normann Hansen. Dette er det andre byttet som Alex Pastoor gjør i dagens kamp.
    67'
    Excelsior scorer selvmål!
    Almere City FC 2 - 1 Excelsior
    Mål: Casper Widell
    Casper Widell setter ballen i nettet og Almere City FC leder nå 2-1.
    68'
    69'
    Robin Hensgens tildeler Excelsior Rotterdam en corner. Julian Baas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Inn: Richie Omorowa
    Ut: Julian Baas
    Marinus Dijkhuizen gjør dagens tredje bytte i Almere, når han tar ut Julian Baas og setter inn Richie Omorowa.
    74'
    Inn: Noah Naujoks
    Ut: Couhaib Driouech
    Marinus Dijkhuizen (Excelsior Rotterdam) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Noah Naujoks erstatter Couhaib Driouech.
    74'
    Excelsior Rotterdam fosser fremover, men Robin Hensgens blåser for offside på Yanmar Stadion.
    75'
    Inn: Jason Van Duiven
    Ut: Jochem Ritmeester Van De Kamp
    Almere City FC bytter ut Jochem Ritmeester Van De Kamp med Jason Van Duiven.
    77'
    78'
    Yoann Cathline
    Yoann Cathline (Almere City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Cisse Sandra
    Dommeren gir Cisse Sandra (Excelsior Rotterdam) et gult kort.
    79'
    Robin Hensgens signaliserer et frispark til Almere City FC.
    79'
    80'
    Noah Naujoks
    Noah Naujoks (Excelsior Rotterdam) header ballen mot mål, men Almere City FC klarerer.
    82'
    82'
    Inn: Derensili Sanches Fernandes
    Ut: Arthur Zagre
    Arthur Zagre (Excelsior Rotterdam) erstattes av Derensili Sanches Fernandes.
    83'
    Frispark Excelsior Rotterdam.
    84'
    Noah Naujoks vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    85'
    Excelsior Rotterdam slipper å klare seg uten Noah Naujoks som kommer tilbake på banen igjen.
    85'
    Inn: Loic Mbe Soh
    Ut: Hamdi Akujobi
    Bytte for Almere City FC. Loic Mbe Soh kommer inn for Hamdi Akujobi på Yanmar Stadion.
    86'
    Kan Almere City FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    87'
    Almere City FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    89'
    Robin Hensgens tildeler Excelsior Rotterdam en corner. Derensili Sanches Fernandes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.