1-1
1-2
Ekambi120'+4
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Youcef Belaili (Algerie) slår en corner fra venstre side på Stade Mustapha Tchaker.
    1'
    Slimani Islam
    Sjanse! Algerie avanserer forover, men Slimani Islam avslutter utenfor.
    2'
    Riyad Mahrez
    Riyad Mahrez (Algerie) kommer seg fri på Stade Mustapha Tchaker, men avslutningen går utenfor.
    4'
    Frispark Kamerun.
    8'
    Kamerun må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Algerie.
    9'
    Algerie angriper, men avslutningen til Riyad Mahrez går utenfor.
    13'
    Frispark til Algerie på halvdelen til Kamerun.
    15'
    En av Algeries spillere blir avblåst for offside.
    16'
    Bakary Papa Gassama tildeler Algerie en corner. Riyad Mahrez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Karl Toko Ekambi (Kamerun) løfter inn en corner fra høyre på Stade Mustapha Tchaker.
    21'
    I Blida slår Karl Toko Ekambi en corner fra venstre.
    22'
    Mål for Kamerun!
    Algerie 0 - 1 Kamerun
    Mål: Eric Maxim Choupo-Moting
    Mål! Eric Maxim Choupo-Moting gir Kamerun ledelsen 0-1 i Blida.
    22'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Rais M'Bolhi (Algerie) vrir seg av smerte i gresset.
    23'
    Målet til Kamerun sjekkes av VAR
    23'
    Målet til Kamerun blir stående
    23'
    Algerie slipper å klare seg uten Rais M'Bolhi som kommer tilbake på banen igjen.
    24'
    Algerie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Youcef Belaili
    Youcef Belaili (Algerie) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Martin Hongla
    Målsjanse på Stade Mustapha Tchaker! Martin Hongla fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    Algerie, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    I Blida slår Youcef Belaili en corner fra venstre.
    33'
    34'
    Bakary Papa Gassama signaliserer et frispark til Kamerun.
    35'
    38'
    Youcef Belaili (Algerie) løfter inn en corner fra venstre på Stade Mustapha Tchaker.
    39'
    VAR sjekker om det er straffe til Algerie
    40'
    Ingen straffe til Algerie
    40'
    Spillet på Stade Mustapha Tchaker er stoppet midlertidig fordi Andre Onana ligger nede.
    45'+1
    Andre Onana er tilbake i kampen igjen.
    45'+2
    Frispark til Kamerun på halvdelen til Algerie.
    45'+3
    Målsjanse! Martin Hongla (Kamerun) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    Målet til Algerie sjekkes av VAR
    50'
    Målet til Algerie blir annullert
    51'
    Algerie fosser fremover, men Slimani Islam går rett i offsidefella.
    51'
    Frispark for Kamerun på egen banehalvdel.
    52'
    Gult kort til Algerie
    Ramiz Zerrouki
    Dommeren gir Ramiz Zerrouki (Algerie) et gult kort.
    52'
    Eric Maxim Choupo-Moting vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    54'
    Kamerun slipper å klare seg uten Eric Maxim Choupo-Moting som kommer tilbake på banen i Blida.
    55'
    55'
    Sjanse i Blida! Riyad Mahrez (Algerie) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    Kamerun, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Riyad Mahrez (Algerie) slår en corner fra høyre side på Stade Mustapha Tchaker.
    56'
    Abdelkader Bedrane
    Algerie angriper og Abdelkader Bedrane får avsluttet. Headingen treffer ikke Kamerun-målet.
    56'
    Bakary Papa Gassama signaliserer et frispark til Kamerun på egen banehalvdel.
    57'
    Bakary Papa Gassama signaliserer et frispark til Algerie på egen banehalvdel.
    58'
    Algerie angriper i Blida. Slimani Islam avslutter på mål, men greier ikke å score.
    59'
    59'
    Eric Maxim Choupo-Moting (Kamerun) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Mustapha Tchaker.
    62'
    Spillerbytte - Kamerun
    Inn: Nouhou Tolo
    Ut: Eric Maxim Choupo-Moting
    Kamerun bytter ut Eric Maxim Choupo-Moting med Nouhou Tolo. Dette er det første byttet som Rigobert Song gjør i dagens kamp.
    63'
    Skudd på mål, Kamerun
    68'
    68'
    VAR sjekker om det er straffe til Kamerun
    69'
    Ingen straffe til Kamerun
    69'
    73'
    Skudd på mål, Algerie
    74'
    74'
    Spillerbytte - Algerie
    Inn: Sofiane Bendebka
    Ut: Ramiz Zerrouki
    Djamel Belmadi gjør dagens første bytte i Blida, når han tar ut Ramiz Zerrouki og setter inn Sofiane Bendebka.
    76'
    77'
    Gult kort til Kamerun
    Samuel Oum Gouet
    Samuel Oum Gouet (Kamerun) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Mustapha Tchaker.
    77'
    Skade: Kamerun
    82'
    Skudd utenfor mål, Kamerun
    83'
    Tilbake fra skade: Kamerun
    83'
    83'
    83'
    Algerie angriper, men blir avblåst for offside.
    84'
    85'
    Inn: Pierre Kunde
    Ut: Ambroise Oyongo
    Kamerun gjør sitt andre bytte. Ambroise Oyongo erstattes av Pierre Kunde.
    87'
    88'
    Frispark Algerie.
    89'
    89'
    89'
    90'
    90'
    Frispark for Algerie på egen banehalvdel.
    90'+1
    Bakary Papa Gassama tildeler Kamerun en corner. Pierre Kunde sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+3
    90'+3
    90'+4
    Hjørnespark til Algerie
    90'+5
    1. ekstraomgang
    Slimani Islam (Algerie) header mot mål, men ballen går utenfor.
    92'
    93'
    94'
    Inn: Ahmed Touba
    Ut: Youcef Atal
    Bytte for Algerie. Ahmed Touba kommer inn for Youcef Atal på Stade Mustapha Tchaker.
    98'
    100'
    101'
    Inn: Vincent Aboubakar
    Ut: Samuel Oum Gouet
    Kamerun bytter ut Samuel Oum Gouet med Vincent Aboubakar.
    102'
    104'
    Bakary Papa Gassama signaliserer et frispark til Algerie.
    104'
    105'
    105'
    Kamerun tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    105'+1
    105'+2
    2. ekstraomgang
    Frisparket tildelt Algerie er farlig nær Kameruns målområde.
    106'
    107'
    Inn: Rachid Ghezzal
    Ut: Youcef Belaili
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Algerie. Inn kommer Rachid Ghezzal, mens Youcef Belaili tar plass på benken.
    109'
    Dommer Bakary Papa Gassama venter med å sette i gang spillet fordi Gael Ondua ligger nede.
    109'
    I Blida slår Rachid Ghezzal en corner fra venstre.
    111'
    111'
    111'
    Inn: Ignatius Kpene Ganago
    Ut: Gael Ondua
    Gael Ondua (Kamerun) erstattes av Ignatius Kpene Ganago.
    112'
    Inn: Jean Onana
    Ut: Leandre Gael Tawamba Kana
    Leandre Tawamba (Kamerun) erstattes av Jean Onana.
    112'
    113'
    114'
    Algerie angriper, men Bakary Papa Gassama blåser for offside.
    115'
    116'
    Andre Onana
    Dommer Bakary Papa Gassama gir Andre Onana (Kamerun) et gult kort.
    118'
    Rachid Ghezzal (Algerie) slår en corner fra venstre side på Stade Mustapha Tchaker.
    118'
    Mål for Algerie!
    Algerie 1 - 1 Kamerun
    Mål: Ahmed Touba
    Målgivende: Rachid Ghezzal
    Ahmed Touba (Algerie) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Stade Mustapha Tchaker. Flott spill fra Rachid Ghezzal før målet.
    118'
    Nouhou Tolo
    Dommer Bakary Papa Gassama viser Nouhou Tolo (Kamerun) det gule kortet.
    120'+1
    120'+2
    Michael Ngadeu
    Michael Ngadeu (Kamerun) pådrar seg et gult kort.
    120'+3
    Slimani Islam (Algerie) får et gult kort av dommer Bakary Papa Gassama.
    120'+3
    Algerie 1 - 2 Kamerun
    Mål: Karl Toko Ekambi
    Målgivende: Michael Ngadeu
    Mål! Kamerun tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Karl Toko Ekambi på Stade Mustapha Tchaker. Michael Ngadeu sto for den målgivende pasningen.