Frispark for Tenerife på egen banehalvdel.
    Waldo Rubio (Tenerife) kommer seg fri på Carlos Belmonte, men avslutningen går utenfor.
    Det blir farlig! Frispark for Albacete er nær straffområde.
    Gult kort til Tenerife CD
    Sergio Gonzalez
    Sergio Gonzalez får gult kort og må stå over en kamp for Tenerife!
    6'
    Saul Ais Reig tildeler Albacete en corner. Fidel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Higinio Marin
    Sjanse i Albacete! Higinio Marin (Albacete) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    Tenerife CD, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Målsjanse til Albacete! Higinio Marin treffer mål, men keeper redder.
    11'
    11'
    Frispark til Tenerife på halvdelen til Albacete.
    12'
    Saul Ais Reig signaliserer et frispark til Albacete på egen banehalvdel.
    17'
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Alberto Martin Diaz
    Ut: Waldo Rubio
    Tenerife bytter ut Waldo Rubio med Alberto Martin Diaz. Dette er det første byttet som Asier Garitano Aguirrezabal gjør i dagens kamp.
    18'
    Waldo Rubio ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    18'
    Tenerife slipper å klare seg uten Waldo Rubio som kommer tilbake på banen igjen.
    20'
    Yanis Rahmani
    Yanis Rahmani (Tenerife) kommer til en målsjanse på Carlos Belmonte, men klarer ikke å score.
    24'
    Frispark Tenerife.
    26'
    Gult kort til Albacete Balompie
    Higinio Marin (Albacete) mottar sitt første gule kort for dagen på Carlos Belmonte.
    26'
    Alberto Martin Diaz
    Alberto Martin Diaz (Tenerife) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Frispark for Albacete på egen banehalvdel.
    34'
    Andre gule kort til Tenerife CD
    Utvisning! Sergio Gonzalez (Tenerife) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    35'
    Saul Ais Reig signaliserer et frispark til Tenerife på egen banehalvdel.
    35'
    I Albacete har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Saul Ais Reig signaliserer et frispark til Albacete.
    36'
    Higinio Marin vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    36'
    Albacetes Alberto Quiles Piosa blåses av for offside på Carlos Belmonte.
    39'
    Higinio Marin er tilbake på banen igjen.
    39'
    Alvaro Rodriguez
    Albacete angriper, men avslutningen til Alvaro Rodriguez går utenfor.
    40'
    Alberto Quiles Piosa
    Albacete angriper i Albacete. Alberto Quiles Piosa fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Fidel (Albacete) slår en corner fra venstre side på Carlos Belmonte.
    43'
    44'
    I Albacete har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+4
    45'+6
    Inn: Aitor Bunuel
    Ut: Luismi Cruz
    Luismi Cruz (Tenerife) erstattes av Aitor Bunuel.
    46'
    46'
    Albacete avanserer forover i Albacete. Alberto Quiles Piosa avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    Albacete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Fidel (Albacete) løfter inn en corner fra venstre på Carlos Belmonte.
    51'
    Carlos Isaac
    Carlos Isaac fra Albacete er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    52'
    54'
    Inn: Angel Rodriguez
    Ut: Roberto Lopez
    Tenerife bytter ut Roberto Lopez med Angel Rodriguez.
    60'
    Agustin Medina
    Målsjanse på Carlos Belmonte! Agustin Medina fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    62'
    Manuel Fuster Lazaro
    Manuel Fuster Lazaro (Albacete) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    62'
    Juan Antonio Ros
    Albacete angriper i Albacete. Juan Antonio Ros fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Albacete Balompie
    Inn: Pacheco Ruiz
    Ut: Juan Antonio Ros
    Alberto Gonzalez Fernandez gjør dagens første bytte i Albacete, når han tar ut Juan Antonio Ros og setter inn Pacheco Ruiz.
    67'
    Inn: Juanma Garcia
    Ut: Alvaro Rodriguez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Albacete. Inn kommer Juanma Garcia, mens Alvaro Rodriguez tar plass på benken.
    67'
    Albacete angriper i Albacete. Alberto Quiles Piosa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    I Albacete slår Fidel en corner fra venstre.
    68'
    Fidel (Albacete) løfter inn en corner fra høyre på Carlos Belmonte.
    68'
    Higinio Marin (Albacete) avanserer forover på Carlos Belmonte. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    Sjanse til Albacete! Alberto Quiles Piosa er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    Fidel (Albacete) slår en corner fra høyre side på Carlos Belmonte.
    69'
    Straffe til Albacete Balompie
    70'
    Albacete Balompie scorer på straffe!
    Albacete Balompie 1 - 0 Tenerife CD
    Mål: Alberto Quiles Piosa
    Albacete går opp i en 1-0 ledelse etter at Alberto Quiles Piosa setter straffesparket sikkert i mål på Carlos Belmonte.
    71'
    Inn: Nacho Martinez
    Ut: Yanis Rahmani
    Asier Garitano Aguirrezabal (Tenerife) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Nacho Martinez erstatter Yanis Rahmani.
    74'
    Saul Ais Reig tildeler Tenerife en corner. Yanis Rahmani sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Inn: Jesus Belza Medina
    Ut: Jeremy Mellot
    Tenerife gjør sitt femte bytte. Jeremy Mellot erstattes av Jesus Belza Medina.
    75'
    Frispark Albacete.
    77'
    Dommer Saul Ais Reig viser Alberto Martin Diaz (Tenerife) det gule kortet.
    77'
    Alberto Quiles Piosa ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    78'
    Inn: Samuel Shashoua
    Ut: Manuel Fuster Lazaro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Albacete. Inn kommer Samuel Shashoua, mens Manuel Fuster Lazaro tar plass på benken.
    79'
    Inn: Carlos Isaac
    Ut: Higinio Marin
    Higinio Marin (Albacete) erstattes av Carlos Isaac.
    79'
    Alberto Quiles Piosa er på beina igjen og fortsetter kampen.
    79'
    Angel Rodriguez
    Tenerife angriper. Angel Rodriguez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    Albacete Balompie, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    Inn: Dani Escriche
    Ut: Alberto Quiles Piosa
    Alberto Quiles Piosa (Albacete) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Dani Escriche.
    81'
    82'
    83'
    Saul Ais Reig signaliserer et frispark til Albacete like utenfor Tenerife-området.
    85'
    Fidel
    Albacete fosser forover og Fidel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    86'
    86'
    Samuel Shashoua
    Sjanse i Albacete! Samuel Shashoua (Albacete) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    87'
    87'
    87'
    Dani Escriche
    Albacete avanserer forover i Albacete. Dani Escriche avslutter, men treffer ikke mål.