Frispark til Oviedo på halvdelen til Albacete.
    Frispark for Albacete på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark Albacete.
    4'
    Raul Martin Gonzalez Frances signaliserer et frispark til Oviedo på egen banehalvdel.
    6'
    I Albacete har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Albacete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark for Oviedo på egen banehalvdel.
    12'
    Alberto Quiles Piosa
    Målsjanse på Carlos Belmonte! Alberto Quiles Piosa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    Real Oviedo, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    I Albacete slår Manuel Fuster Lazaro en corner fra venstre.
    17'
    Jonathan Silva
    Jonathan Silva (Albacete) kommer til en målsjanse på Carlos Belmonte, men klarer ikke å score.
    17'
    Raul Martin Gonzalez Frances signaliserer et frispark til Albacete.
    18'
    Manuel Fuster Lazaro (Albacete) løfter inn en corner fra høyre på Carlos Belmonte.
    21'
    Riki
    Albacete angriper i Albacete. Riki fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    22'
    28'
    Gult kort til Albacete Balompie
    Kaiky Melo
    Kaiky Melo (Albacete) får et gult kort av dommer Raul Martin Gonzalez Frances.
    28'
    Albacete angriper, men Raul Martin Gonzalez Frances blåser for offside.
    32'
    I Albacete har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Frispark i en god posisjon for Oviedo!
    35'
    Skudd utenfor mål, Real Oviedo
    36'
    Juanma Garcia
    Albacete angriper, men avslutningen til Juanma Garcia går utenfor.
    38'
    Manuel Fuster Lazaro
    Albacete angriper. Manuel Fuster Lazaro får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    Manuel Fuster Lazaro (Albacete) slår en corner fra høyre side på Carlos Belmonte.
    40'
    Raul Martin Gonzalez Frances tildeler Oviedo en corner. Santi Cazorla sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    42'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Santiago Colombatto (Oviedo) vrir seg av smerte i gresset.
    43'
    Santiago Colombatto er tilbake i kampen igjen.
    44'
    Raul Martin Gonzalez Frances signaliserer et frispark til Oviedo.
    45'+1
    45'+2
    46'
    46'
    Rai Marchan
    Rai Marchan (Albacete) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    48'
    Raul Martin Gonzalez Frances signaliserer et frispark til Oviedo like utenfor Albacete-området.
    48'
    Santi Cazorla
    Målsjanse til Oviedo! Santi Cazorla treffer mål, men keeper redder.
    49'
    49'
    50'
    Sebas Moyano
    Sjanse! Oviedo avanserer forover, men Sebas Moyano avslutter utenfor.
    51'
    52'
    Mål for Real Oviedo!
    Albacete Balompie 0 - 1 Real Oviedo
    Mål: Sebas Moyano
    Målgivende: Santiago Colombatto
    Oviedo leder 0-1 etter en scoring av Sebas Moyano. Santiago Colombatto sto for den målgivende pasningen.
    53'
    55'
    Dommer Raul Martin Gonzalez Frances viser Alberto Quiles Piosa (Albacete) det gule kortet.
    55'
    Skade: Real Oviedo
    56'
    Tilbake fra skade: Real Oviedo
    56'
    Spillerbytte - Albacete Balompie
    Inn: Pedro Benito
    Ut: Juanma Garcia
    Bytte for Albacete. Pedro Benito kommer inn for Juanma Garcia på Carlos Belmonte.
    61'
    Inn: Fidel
    Ut: Antonio Cristian
    Albacete bytter ut Antonio Cristian med Fidel.
    61'
    Skudd utenfor mål, Albacete Balompie
    62'
    Mål for Albacete Balompie!
    Albacete Balompie 1 - 1 Real Oviedo
    Mål: Carlos Isaac
    Mål! Albacete utligner på Carlos Belmonte. Målscorer: Carlos Isaac.
    64'
    Målet til Albacete Balompie sjekkes av VAR
    65'
    Spillerbytte - Real Oviedo
    Inn: Jaime Seoane
    Ut: Santi Cazorla
    Oviedo bytter ut Santi Cazorla med Jaime Seoane. Dette er det første byttet som Luis Miguel Carrion gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Paulino De la Fuente Gomez
    Ut: Masca
    Luis Miguel Carrion gjør dagens andre bytte i Albacete, når han tar ut Masca og setter inn Paulino De la Fuente Gomez.
    65'
    Hjørnespark til Albacete Balompie
    66'
    Abel Bretones Cruz
    Abel Bretones Cruz (Oviedo) avanserer forover på Carlos Belmonte. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    68'
    68'
    Frispark Oviedo.
    68'
    Sebas Moyano (Oviedo) kommer seg fri på Carlos Belmonte, men avslutningen går utenfor.
    69'
    70'
    Albacete angriper på Carlos Belmonte. Manuel Fuster Lazaro header utenfor.
    72'
    Borja Baston
    Oviedo fosser forover og Borja Baston fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    74'
    Lander Olaetxea
    Dommeren gir Lander Olaetxea (Albacete) et gult kort.
    74'
    Inn: Alemao
    Ut: Borja Baston
    Borja Baston (Oviedo) erstattes av Alemao.
    74'
    Inn: Jonathan Dubasin
    Ut: Sebas Moyano
    Oviedo gjør sitt fjerde bytte. Sebas Moyano erstattes av Jonathan Dubasin.
    75'
    Santiago Colombatto (Oviedo) slår en corner fra venstre side på Carlos Belmonte.
    76'
    77'
    Albacete fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    78'
    I Albacete slår Santiago Colombatto en corner fra venstre.
    79'
    80'
    80'
    81'
    81'
    Sjanse! Albacete avanserer forover, men Alberto Quiles Piosa avslutter utenfor.
    82'
    84'
    Hjørnespark til Real Oviedo
    86'
    Dani Calvo
    Dani Calvo (Oviedo) prøver å heade ballen i mål på Carlos Belmonte, men mislykkes.
    86'
    86'
    86'
    Inn: Juan Antonio Ros
    Ut: Riki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Albacete. Inn kommer Juan Antonio Ros, mens Riki tar plass på benken.
    87'
    Albacete Balompie 1 - 2 Real Oviedo
    Mål: Jaime Seoane
    Mål! Oviedo tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Jaime Seoane på Carlos Belmonte.