Mål for AL Fateh SC!
    Al-Tai 0 - 1 AL Fateh SC
    Mål: Djaniny
    Målgivende: Mohamed Alfehed
    Djaniny setter ballen i nettet og AL Fateh leder nå 0-1. Mohamed Alfehed sto for den målgivende pasningen.
    4'
    Hjørnespark til AL Fateh SC
    10'
    Saeed Baattia vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    12'
    Sultan Al-Harbi tildeler AL Tai en corner. Vura sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Mål for Al-Tai!
    Al-Tai 1 - 1 AL Fateh SC
    Mål: Robert Bauer
    Målgivende: Vura
    Robert Bauer (AL Tai) header ballen i mål og utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Vura.
    12'
    Saeed Baattia er tilbake i kampen igjen.
    13'
    AL Fateh tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Sultan Al-Harbi signaliserer et frispark til AL Fateh på egen banehalvdel.
    16'
    Bernard Mensah
    Bernard Mensah (AL Tai) avanserer forover på Prince Abdul Aziz bin Musa'ed Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    17'
    AL Fateh SC, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    I Ha'il har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Spillerbytte - AL Fateh SC
    Inn: Ali Al Zubaidi
    Ut: Saeed Baattia
    Det virker som Saeed Baattia ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Ali Al Zubaidi.
    18'
    Frispark for AL Tai på egen banehalvdel.
    21'
    Salem Al-Najdi
    AL Fateh angriper i Ha'il. Salem Al-Najdi fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    AL Tai tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Djaniny
    Sjanse! AL Fateh avanserer forover, men Djaniny avslutter utenfor.
    28'
    30'
    Sultan Al-Harbi signaliserer et frispark til AL Tai like utenfor AL Fateh-området.
    30'
    Det blir farlig! Frispark for AL Tai er nær straffområde.
    33'
    Andrei Cordea
    AL Tai angriper, men avslutningen til Andrei Cordea går utenfor.
    35'
    Enzo Roco ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    37'
    Enzo Roco er på beina igjen og fortsetter kampen.
    38'
    Kan AL Fateh utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    38'
    AL Tai må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AL Fateh.
    39'
    Spillerbytte - Al-Tai
    Inn: Abdulaziz Jaber Ali Madbai Majrashi
    Ut: Enzo Roco
    Leonardo Ramos (AL Tai) gjør sitt første bytte for dagen. Abdulaziz Jaber Ali Madbai Majrashi erstatter Enzo Roco.
    40'
    Mukhtar Ali
    Målsjanse! Mukhtar Ali (AL Fateh) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Vura (AL Tai) løfter inn en corner fra venstre på Prince Abdul Aziz bin Musa'ed Stadium.
    45'
    Frispark til AL Tai på halvdelen til AL Fateh.
    45'+1
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ibrahim Hussain Al Nakhli (AL Tai) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+4
    AL Tai slipper å klare seg uten Ibrahim Hussain Al Nakhli som kommer tilbake på banen i Ha'il.
    45'+5
    Frisparket tildelt AL Tai er farlig nær AL Fatehs målområde.
    45'+6
    Gult kort til AL Fateh SC
    Ali Al Zubaidi
    Ali Al Zubaidi (AL Fateh) mottar sitt første gule kort for dagen på Prince Abdul Aziz bin Musa'ed Stadium.
    45'+6
    AL Tai fosser fremover, men Sultan Al-Harbi blåser for offside på Prince Abdul Aziz bin Musa'ed Stadium.
    45'+8
    Sultan Al-Harbi signaliserer et frispark til AL Fateh.
    46'
    En av AL Fatehs spillere blir avblåst for offside på Prince Abdul Aziz bin Musa'ed Stadium.
    49'
    VAR sjekker om det er straffe til AL Fateh SC
    49'
    Ingen straffe til AL Fateh SC
    49'
    AL Fateh fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    53'
    Abdulrahman Al-Harthi
    Abdulrahman Al-Harthi (AL Tai) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Frispark i en god posisjon for AL Tai!
    55'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    56'
    Rødt kort!
    Spilleren på AL Fateh SC får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    57'
    Andre gule kort til AL Fateh SC
    Utvisning! Ali Al Zubaidi (AL Fateh) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    57'
    Bernard Mensah (AL Tai) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    VAR sjekker om det er straffe til Al-Tai
    60'
    Ingen straffe til Al-Tai
    61'
    Inn: Fahad Al-Harbi
    Ut: Cristian Tello
    AL Fateh gjør sitt andre bytte. Cristian Tello erstattes av Fahad Al-Harbi.
    61'
    Sjanse til AL Tai! Bernard Mensah er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    64'
    Kan AL Tai utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    66'
    Hjørnespark til Al-Tai
    67'
    En av AL Tais spillere blir avblåst for offside.
    67'
    Inn: Abdulfattah Tawfiq Asiri
    Ut: Abdulrahman Al-Harthi
    Leonardo Ramos gjør dagens andre bytte i Ha'il, når han tar ut Abdulrahman Al-Harthi og setter inn Abdulfattah Tawfiq Asiri.
    68'
    68'
    Abdulfattah Tawfiq Asiri
    Sjanse! AL Tai avanserer forover, men Abdulfattah Tawfiq Asiri avslutter utenfor.
    69'
    70'
    Målsjanse! Andrei Cordea (AL Tai) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Målsjanse til AL Tai! Andrei Cordea treffer mål, men keeper redder.
    75'
    75'
    Djaniny
    Sjanse i Ha'il! Djaniny (AL Fateh) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    Al-Tai, prøver et skudd, men det reddes
    76'
    78'
    Lucas Zelarrayan
    AL Fateh angriper, men avslutningen til Lucas Zelarrayan går utenfor.
    80'
    Inn: Nooh Al-Mousa
    Ut: Mohamed Alfehed
    Mohamed Alfehed (AL Fateh) erstattes av Nooh Al-Mousa.
    81'
    82'
    Andrei Cordea (AL Tai) slår en corner fra venstre side på Prince Abdul Aziz bin Musa'ed Stadium.
    83'
    Al-Tai 2 - 1 AL Fateh SC
    Mål: Bernard Mensah
    Målgivende: Andrei Cordea
    Mål! AL Tai tar ledelsen med 2-1 etter en heading fra Bernard Mensah. Andrei Cordea var nest sist på ballen.
    83'
    Inn: Tariq Abdu
    Ut: Marko Dugandzic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AL Tai. Inn kommer Tariq Abdu, mens Marko Dugandzic tar plass på benken.
    86'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ha'il fordi Safwan Saud Aljohani får behandling for en skade på banen.
    90'+1
    Safwan Saud Aljohani ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ha'il.
    90'+2
    Gult kort til Al-Tai
    Abdulfattah Tawfiq Asiri (AL Tai) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.