Salem Al Dawsari (Al Hilal Rijad) slår en corner fra venstre side på Kingdom Arena.
    4'
    Sergej Milinkovic-Savic
    I Riyadh header Sergej Milinkovic-Savic (Al Hilal Rijad) mot mål, men ballen går utenfor.
    4'
    Skudd utenfor mål, Al-Hilal
    5'
    Frispark for Al Hilal Rijad på egen banehalvdel.
    8'
    En av Damacs spillere blir avblåst for offside.
    9'
    Al Hilal Rijad må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Damac.
    11'
    Gult kort til Al-Hilal
    Ali Al Bulayhi
    Dommer Adonai Escobedo Gonzalez gir Ali Al Bulayhi (Al Hilal Rijad) et gult kort.
    11'
    Nicolae Stanciu
    Damac avanserer forover i Riyadh. Nicolae Stanciu avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Damac tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Adonai Escobedo Gonzalez signaliserer et frispark til Al Hilal Rijad på egen banehalvdel.
    17'
    Gult kort til Damac
    Tarek Hamed
    Tarek Hamed (Damac) får et gult kort av dommer Adonai Escobedo Gonzalez.
    17'
    Hjørnespark til Damac
    20'
    Al Hilal Rijad angriper på Kingdom Arena, men Sergej Milinkovic-Savic header utenfor.
    20'
    Nicolae Stanciu (Damac) løfter inn en corner fra høyre på Kingdom Arena.
    23'
    Malcom
    Sjanse til Al Hilal Rijad! Malcom er nær ved å score, men keeper redder.
    24'
    Damac, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Hjørnespark til Al-Hilal
    25'
    Damac angriper i Riyadh, men blir avblåst for offside.
    25'
    Aleksandar Mitrovic
    Aleksandar Mitrovic (Al Hilal Rijad) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Adonai Escobedo Gonzalez signaliserer et frispark til Damac på egen banehalvdel.
    31'
    Skudd utenfor mål, Damac
    33'
    Frispark for Damac på egen banehalvdel.
    34'
    34'
    Al Hilal Rijad angriper. Aleksandar Mitrovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    36'
    36'
    I Riyadh har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Saud Abdulhamid
    Dommer Adonai Escobedo Gonzalez viser Saud Abdulhamid (Al Hilal Rijad) det gule kortet.
    39'
    Frispark i en god posisjon for Damac!
    39'
    Georges-Kevin Nkoudou
    Målsjanse til Damac! Georges-Kevin Nkoudou treffer mål, men keeper redder.
    41'
    Al-Hilal, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Nicolae Stanciu (Damac) slår en corner fra høyre side på Kingdom Arena.
    41'
    Nicolae Stanciu (Damac) løfter inn en corner fra venstre på Kingdom Arena.
    42'
    Frisparket tildelt Damac er farlig nær Al Hilal Rijads målområde.
    42'
    Sjanse! Damac avanserer forover, men Nicolae Stanciu avslutter utenfor.
    43'
    Georges-Kevin Nkoudou (Damac) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    45'
    Sanousi Alhwsawi
    Damac angriper, men avslutningen til Sanousi Alhwsawi går utenfor.
    45'+1
    Al Hilal Rijad fosser forover og Aleksandar Mitrovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    Frispark til Damac på halvdelen til Al Hilal Rijad.
    45'+4
    45'+5
    Al Hilal Rijad tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    47'
    Skudd på mål, Al-Hilal
    49'
    49'
    53'
    I Riyadh slår Salem Al Dawsari en corner fra venstre.
    55'
    Salem Al Dawsari (Al Hilal Rijad) løfter inn en corner fra venstre på Kingdom Arena.
    57'
    Michael
    Michael (Al Hilal Rijad) kommer til en målsjanse på Kingdom Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    57'
    59'
    59'
    Spillerbytte - Damac
    Inn: Abdulaziz Ali Al Bishi
    Ut: Abdullah Al-Qahtani
    Abdullah Al-Qahtani (Damac) erstattes av Abdulaziz Ali Al Bishi.
    60'
    En av Damacs spillere blir avblåst for offside på Kingdom Arena.
    61'
    Damac fosser fremover, men Adonai Escobedo Gonzalez blåser for offside på Kingdom Arena.
    63'
    Aleksandar Mitrovic (Al Hilal Rijad) header mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    Adonai Escobedo Gonzalez signaliserer et frispark til Al Hilal Rijad.
    65'
    68'
    68'
    68'
    Abdelkader Bedrane
    Abdelkader Bedrane (Damac) mottar sitt første gule kort for dagen på Kingdom Arena.
    70'
    VAR sjekker om det er straffe til Al-Hilal
    71'
    Ingen straffe til Al-Hilal
    72'
    77'
    77'
    Mål for Al-Hilal!
    Al-Hilal 1 - 0 Damac
    Mål: Salem Al Dawsari
    Målgivende: Sergej Milinkovic-Savic
    Salem Al Dawsari setter ballen i nettet og Al Hilal Rijad leder nå 1-0. Flott spill fra Sergej Milinkovic-Savic før målet.
    79'
    Spillerbytte - Al-Hilal
    Inn: Nasser Aldawsari
    Ut: Yasir Al Shahrani
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Al Hilal Rijad. Inn kommer Nasser Aldawsari, mens Yasir Al Shahrani tar plass på benken.
    80'
    Inn: Salman Al Faraj
    Ut: Malcom
    Al Hilal Rijad gjør sitt andre bytte. Malcom erstattes av Salman Al Faraj.
    81'
    Inn: Bader Mohammed Munshi
    Ut: Ahmad Zain
    Damac bytter ut Ahmad Zain med Bader Mohammed Munshi.
    81'
    Frispark Damac.
    82'
    Dommer Adonai Escobedo Gonzalez venter med å sette i gang spillet fordi Nicolae Stanciu ligger nede.
    83'
    Nicolae Stanciu er tilbake i kampen igjen.
    83'
    En av Damacs spillere går i offside.
    84'
    84'
    85'
    86'
    Mål for Damac!
    Al-Hilal 1 - 1 Damac
    Mål: Domagoj Antolic
    Mål! Domagoj Antolic utligner til 1-1.
    86'
    Rødt kort til Damac
    Dhari Sayyar Al-Anazi
    Rødt kort! Dhari Sayyar Al-Anazi (Damac) blir utvist.
    88'
    Adonai Escobedo Gonzalez signaliserer et frispark til Al Hilal Rijad like utenfor Damac-området.
    89'
    90'+1
    Inn: Abdulrahman Ahmed Al Obaid
    Ut: Domagoj Antolic
    Cosmin Marius Contra gjør dagens tredje bytte i Riyadh, når han tar ut Domagoj Antolic og setter inn Abdulrahman Ahmed Al Obaid.
    90'+1
    Inn: Abdulaziz Al-Shahrani
    Ut: Tarek Hamed
    Damac bytter ut Tarek Hamed med Abdulaziz Al-Shahrani. Dette er det fjerde byttet som Cosmin Marius Contra gjør i dagens kamp.
    90'+2
    Al-Hilal 2 - 1 Damac
    Mål: Michael
    Målgivende: Salem Al Dawsari
    Mål! Michael (Al Hilal Rijad) scorer med hodet. Dermed er stillingen 2-1 på Kingdom Arena. Salem Al Dawsari sto for den målgivende pasningen.
    90'+3
    90'+6
    Inn: Mohammed Alburayk
    Ut: Michael
    Jorge Fernando Pinheiro de Jesus (Al Hilal Rijad) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mohammed Alburayk erstatter Michael.
    90'+8
    Inn: Mohamed Kanno
    Ut: Aleksandar Mitrovic
    Al Hilal Rijad gjør sitt fjerde bytte. Aleksandar Mitrovic erstattes av Mohamed Kanno.
    90'+8
    90'+8
    Salem Al Dawsari (Al Hilal Rijad) slår en corner fra høyre side på Kingdom Arena.