4'
    Mål for Akhisar Bld Spor!
    Akhisar Bld Spor 1 - 0 Eskisehirspor
    Mål: Dzon Delarge
    Mål! Akhisar Bld Spor tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Dzon Delarge på Spor Toto Akhisar Stadium.
    8'
    Mustafa Kursad Filiz signaliserer et frispark til Akhisar Bld Spor.
    11'
    Mustafa Kursad Filiz signaliserer et frispark til Akhisar Bld Spor på egen banehalvdel.
    16'
    I Akhisar slår Cekdar Orhan en corner fra høyre.
    19'
    Frispark for Eskisehirspor på egen banehalvdel.
    22'
    Kadir Keles ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    23'
    Kadir Keles er på beina igjen og fortsetter kampen.
    25'
    Spillerbytte - Akhisar Bld Spor
    Inn: Ayuk
    Ut: Kadir Keles
    Akhisar Bld Spor bytter ut Kadir Keles med Ayuk.
    26'
    Frispark til Akhisar Bld Spor på halvdelen til Eskisehirspor.
    28'
    Eskisehirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    31'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Sezgin Coskun (Eskisehirspor) vrir seg av smerte i gresset.
    31'
    En av Akhisar Bld Spors spillere går i offside.
    32'
    Sezgin Coskun er tilbake på banen igjen.
    34'
    Ibrahim Halil Oner (Eskisehirspor) løfter inn en corner fra venstre på Spor Toto Akhisar Stadium.
    39'
    I Akhisar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Akhisar Bld Spor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Nsima Peter
    Sjanse i Akhisar! Nsima Peter (Akhisar Bld Spor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    43'
    Eskisehirspor, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    44'
    44'
    Frispark Eskisehirspor.
    45'
    45'+2
    Spillerbytte - Eskisehirspor
    Inn: Furgan Polat
    Ut: Kaan Gaman
    Bytte for Eskisehirspor. Furgan Polat kommer inn for Kaan Gaman på Spor Toto Akhisar Stadium.
    46'
    Inn: Bartu Gocmen
    Ut: Furkan Balaban
    Cengiz Secsev gjør dagens andre bytte i Akhisar, når han tar ut Furkan Balaban og setter inn Bartu Gocmen.
    46'
    Kan Eskisehirspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    49'
    Frispark Akhisar Bld Spor.
    52'
    Cekdar Orhan
    Sjanse til Akhisar Bld Spor! Cekdar Orhan er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    54'
    Mustafa Kursad Filiz tildeler Eskisehirspor en corner. Ibrahim Halil Oner sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    En av Eskisehirspors spillere blir avblåst for offside.
    55'
    Mustafa Kursad Filiz signaliserer et frispark til Eskisehirspor på egen banehalvdel.
    56'
    Gult kort til Akhisar Bld Spor
    Nsima Peter
    Nsima Peter (Akhisar Bld Spor) får et gult kort av dommer Mustafa Kursad Filiz.
    56'
    Spillet på Spor Toto Akhisar Stadium er stoppet midlertidig fordi Sezgin Coskun ligger nede.
    57'
    Sezgin Coskun er tilbake i kampen igjen.
    58'
    Frispark til Eskisehirspor på halvdelen til Akhisar Bld Spor.
    59'
    Eskisehirspor scorer selvmål!
    Akhisar Bld Spor 2 - 0 Eskisehirspor
    Mål: Emir Yildiz
    Selvmål! Emir Yildiz kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 2-0!
    62'
    Inn: Onurcan Guler
    Ut: Paul Keita
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Akhisar Bld Spor. Inn kommer Onurcan Guler, mens Paul Keita tar plass på benken.
    63'
    Akhisar Bld Spor fosser forover og Cekdar Orhan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    64'
    64'
    Mustafa Kursad Filiz signaliserer et frispark til Eskisehirspor.
    67'
    Talha Erdogan
    Målsjanse til Eskisehirspor! Talha Erdogan treffer mål, men keeper redder.
    67'
    Akhisar Bld Spor, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    68'
    70'
    Dommer Mustafa Kursad Filiz venter med å sette i gang spillet fordi Cengiz Alp Koseer ligger nede.
    71'
    Eskisehirspor slipper å klare seg uten Cengiz Alp Koseer som kommer tilbake på banen igjen.
    72'
    Akhisar Bld Spor 3 - 0 Eskisehirspor
    Mål: Onurcan Guler
    Mål! Onurcan Guler gir Akhisar Bld Spor en komfortabel 3-0 ledelse.
    72'
    Talha Erdogan (Eskisehirspor) slår en corner fra høyre side på Spor Toto Akhisar Stadium.
    74'
    Inn: Berat Onur Pinar
    Ut: Dzon Delarge
    Akhisar Bld Spor gjør sitt tredje bytte. Dzon Delarge erstattes av Berat Onur Pinar.
    76'
    Inn: Yavuz Serkan Ozbakan
    Ut: Cekdar Orhan
    Akhisar Bld Spor bytter ut Cekdar Orhan med Yavuz Serkan Ozbakan. Dette er det fjerde byttet som Fırat Gul gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Tolga Yakut
    Ut: Talha Erdogan
    Talha Erdogan (Eskisehirspor) erstattes av Tolga Yakut.
    76'
    I Akhisar har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    78'
    79'
    Inn: Bugra Cagliyan
    Ut: Sezgin Coskun
    Sezgin Coskun (Eskisehirspor) erstattes av Bugra Cagliyan.
    80'
    I Akhisar slår Onurcan Guler en corner fra venstre.
    80'
    Gult kort til Eskisehirspor
    Onur Bayramoglu
    Dommer Mustafa Kursad Filiz gir Onur Bayramoglu (Eskisehirspor) et gult kort.
    86'
    Yavuz Serkan Ozbakan (Akhisar Bld Spor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Spor Toto Akhisar Stadium.
    86'
    Akhisar Bld Spor slipper å klare seg uten Yavuz Serkan Ozbakan som kommer tilbake på banen i Akhisar.
    87'
    90'+1
    Mert Ozyildirim
    Dommer Mustafa Kursad Filiz viser Mert Ozyildirim (Akhisar Bld Spor) det gule kortet.
    90'+1
    Ibrahim Halil Oner (Eskisehirspor) slår en corner fra venstre side på Spor Toto Akhisar Stadium.
    90'+2
    Yavuz Serkan Ozbakan
    Akhisar Bld Spor angriper. Yavuz Serkan Ozbakan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.