Eze66'
1-2
Eze78'
    Dagens kamp på Spor Toto Akhisar Stadium i Akhisar er i gang.
    Emre Malok tildeler Akhisar Bld Spor en corner. Cekdar Orhan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Keciorengucu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Emre Malok signaliserer et frispark til Keciorengucu på egen banehalvdel.
    10'
    Kan Keciorengucu utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    11'
    Ugur Utlu
    I Akhisar header Ugur Utlu (Keciorengucu) mot mål, men ballen går utenfor.
    12'
    Dzon Delarge
    Sjanse til Akhisar Bld Spor! Dzon Delarge er nær ved å score, men keeper redder.
    14'
    Ankara Keciorengucu, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Frispark for Akhisar Bld Spor på egen banehalvdel.
    15'
    I Akhisar slår Mert Ozyildirim en corner fra høyre.
    16'
    Nsima Peter
    Akhisar Bld Spor angriper i Akhisar. Nsima Peter fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Melik Derin
    Sjanse! Keciorengucu avanserer forover, men Melik Derin avslutter utenfor.
    20'
    Emre Malok signaliserer et frispark til Akhisar Bld Spor like utenfor Keciorengucu-området.
    21'
    Emeka Friday Eze
    Keciorengucu avanserer forover i Akhisar. Emeka Eze avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Emre Malok signaliserer et frispark til Akhisar Bld Spor på egen banehalvdel.
    26'
    Cekdar Orhan (Akhisar Bld Spor) slår en corner fra venstre side på Spor Toto Akhisar Stadium.
    27'
    Yusuf Cihat Celik
    Akhisar Bld Spor angriper, men avslutningen til Cihat Celik går utenfor.
    27'
    Emre Malok signaliserer et frispark til Akhisar Bld Spor.
    31'
    Gult kort til Ankara Keciorengucu
    Ilir Mustafa
    Dommeren gir Ilir Mustafa (Keciorengucu) et gult kort.
    31'
    Målsjanse på Spor Toto Akhisar Stadium! Dzon Delarge fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    34'
    Mert Ozyildirim (Akhisar Bld Spor) løfter inn en corner fra høyre på Spor Toto Akhisar Stadium.
    35'
    Onurcan Guler
    Akhisar Bld Spor angriper. Onurcan Guler får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    35'
    35'
    Frispark for Keciorengucu på egen banehalvdel.
    35'
    36'
    Spillet på Spor Toto Akhisar Stadium er stoppet midlertidig fordi Onurcan Guler ligger nede.
    36'
    Akhisar Bld Spor slipper å klare seg uten Onurcan Guler som kommer tilbake på banen i Akhisar.
    37'
    Mål for Akhisar Bld Spor!
    Akhisar Bld Spor 1 - 0 Ankara Keciorengucu
    Mål: Dzon Delarge
    Målgivende: Nsima Peter
    Dzon Delarge setter ballen i nettet og Akhisar Bld Spor leder nå 1-0. Nsima Peter sto for den målgivende pasningen.
    37'
    42'
    Soner Gonul
    Soner Gonul (Keciorengucu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    45'
    Cekdar Orhan (Akhisar Bld Spor) løfter inn en corner fra venstre på Spor Toto Akhisar Stadium.
    45'+1
    Orhan Tasdelen
    Orhan Tasdelen (Akhisar Bld Spor) kommer seg fri på Spor Toto Akhisar Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Ankara Keciorengucu
    Inn: Suleyman Olgun
    Ut: Kamal Issah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Keciorengucu. Inn kommer Suleyman Olgun, mens Kamal Issah tar plass på benken.
    46'
    Inn: Cem Ekinci
    Ut: Melik Derin
    Melik Derin (Keciorengucu) erstattes av Cem Ekinci.
    46'
    Inn: Burak Aydin
    Ut: Ilir Mustafa
    Keciorengucu gjør sitt tredje bytte. Ilir Mustafa erstattes av Burak Aydin.
    46'
    Frispark til Keciorengucu på halvdelen til Akhisar Bld Spor.
    47'
    Gult kort til Akhisar Bld Spor
    Dogukan Nelik
    Dogukan Nelik (Akhisar Bld Spor) pådrar seg et gult kort.
    47'
    Baris Yilmaz
    Keciorengucu angriper i Akhisar. Baris Alper Yilmaz avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    Akhisar Bld Spor, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Hjørnespark til Ankara Keciorengucu
    50'
    Emre Malok tildeler Keciorengucu en corner. Burak Aydin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    I Akhisar slår Cekdar Orhan en corner fra venstre.
    52'
    Målsjanse! Baris Alper Yilmaz (Keciorengucu) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Akhisar Bld Spor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    I Akhisar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    59'
    Dzon Delarge vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    62'
    Spillerbytte - Akhisar Bld Spor
    Inn: Ayuk
    Ut: Dzon Delarge
    Ayuk (Akhisar Bld Spor) erstatter Dzon Delarge som ser ut til å måtte forlate Spor Toto Akhisar Stadium med en skade.
    63'
    I Akhisar slår Baris Alper Yilmaz en corner fra venstre.
    63'
    Mål for Ankara Keciorengucu!
    Akhisar Bld Spor 1 - 1 Ankara Keciorengucu
    Mål: Emeka Friday Eze
    Mål! bortelag utligner ved Emeka Eze. Stillingen er nå 1-1.
    66'
    68'
    Keciorengucu angriper, men Emre Malok blåser for offside.
    69'
    Frisparket tildelt Akhisar Bld Spor er farlig nær Keciorengucus målområde.
    70'
    Inn: Irfan Akgun
    Ut: Ugur Utlu
    Keciorengucu bytter ut Ugur Utlu med Irfan Akgun.
    74'
    Irfan Akgun
    Keciorengucu fosser forover og Irfan Akgun fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    75'
    Mert Kula
    Mert Kula (Keciorengucu) header utenfor.
    75'
    Cekdar Orhan
    Målsjanse til Akhisar Bld Spor! Cekdar Orhan treffer mål, men keeper redder.
    76'
    76'
    Onurcan Guler (Akhisar Bld Spor) kommer til en målsjanse på Spor Toto Akhisar Stadium, men klarer ikke å score.
    78'
    Cem Ekinci
    Sjanse i Akhisar! Cem Ekinci (Keciorengucu) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    78'
    78'
    Akhisar Bld Spor 1 - 2 Ankara Keciorengucu
    Mål! Emeka Eze header ballen i mål og gir Keciorengucu ledelsen 1-2 på Spor Toto Akhisar Stadium.
    78'
    Inn: Fatih Selimhan Solmaz
    Ut: Ogun Bayrak
    Ogun Bayrak (Keciorengucu) erstattes av Fatih Selimhan Solmaz.
    81'
    Inn: Bertug Bayar
    Ut: Mert Ozyildirim
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Akhisar Bld Spor. Inn kommer Bertug Bayar, mens Mert Ozyildirim tar plass på benken.
    81'
    Inn: Ibrahim Sissoko
    Ut: Cekdar Orhan
    Akhisar Bld Spor gjør sitt tredje bytte. Cekdar Orhan erstattes av Ibrahim Sissoko.
    81'
    82'
    Soner Gonul (Keciorengucu) slår en corner fra venstre side på Spor Toto Akhisar Stadium.
    88'
    Inn: Furkan Korkut
    Ut: Berat Onur Pinar
    Akhisar Bld Spor bytter ut Berat Onur Pinar med Furkan Korkut.
    88'
    90'+3
    Cihat Celik (Akhisar Bld Spor) avanserer forover på Spor Toto Akhisar Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.