Spillet har blitt midlertidig stoppet i Akhisar fordi Kadir Keles får behandling for en skade på banen.
    Det virker som Kadir Keles ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Berat Onur Pinar.
    Altay Izmir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Akhisar Bld Spor på egen banehalvdel.
    18'
    Deniz Kadah
    Altay Izmir angriper og Deniz Kadah får avsluttet. Headingen treffer ikke Akhisar Bld Spor-målet.
    19'
    Erhan Celenk (Altay Izmir) løfter inn en corner fra venstre på Spor Toto Akhisar Stadium.
    19'
    Frispark for Altay Izmir på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til Akhisar Bld Spor
    Dzon Delarge
    Dommer Burak Seker viser Dzon Delarge (Akhisar Bld Spor) det gule kortet.
    20'
    Dzon Delarge skyter i stolpen! Stor sjanse for Akhisar Bld Spor i Akhisar.
    26'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Altay Izmir på egen banehalvdel.
    31'
    I Akhisar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    33'
    Akhisar Bld Spor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    36'
    36'
    Erhan Celenk (Altay Izmir) slår en corner fra høyre side på Spor Toto Akhisar Stadium.
    38'
    Yusuf Cihat Celik
    Cihat Celik (Akhisar Bld Spor) avanserer forover på Spor Toto Akhisar Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    39'
    Altay Izmir, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Altay Izmir fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    42'
    Frispark Altay Izmir.
    42'
    I Akhisar slår Erhan Celenk en corner fra høyre.
    43'
    Sjanse i Akhisar! Bertug Bayar (Akhisar Bld Spor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    44'
    44'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bertug Bayar (Akhisar Bld Spor) vrir seg av smerte i gresset.
    44'
    Bertug Bayar er på beina igjen og fortsetter kampen på Spor Toto Akhisar Stadium.
    45'
    Burak Seker tildeler Akhisar Bld Spor en corner. Cihat Celik sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Frispark for Akhisar Bld Spor på egen banehalvdel.
    48'
    51'
    En av Altay Izmirs spillere blir avblåst for offside.
    52'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Akhisar Bld Spor...
    53'
    Akhisar Bld Spor scorer på straffe!
    Akhisar Bld Spor 1 - 0 Altay Izmir
    Mål: Cekdar Orhan
    Mål! Cekdar Orhan gir Akhisar Bld Spor ledelsen 1-0 på Spor Toto Akhisar Stadium. Målet kom på et straffespark.
    54'
    Akhisar Bld Spor fosser forover og Dzon Delarge fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    56'
    Spillerbytte - Altay Izmir
    Inn: Marco Paixao
    Ut: Marcio Mossoro
    Huseyin Tavur (Altay Izmir) gjør sitt andre bytte for dagen. Marco Paixao erstatter Marcio Mossoro.
    57'
    Inn: Adrien Regattin
    Ut: Deniz Kadah
    Altay Izmir bytter ut Deniz Kadah med Adrien Regattin. Dette er det første byttet som Huseyin Tavur gjør i dagens kamp.
    58'
    Målsjanse til Akhisar Bld Spor! Bertug Bayar treffer mål, men keeper redder.
    63'
    63'
    Cihat Celik (Akhisar Bld Spor) slår en corner fra venstre side på Spor Toto Akhisar Stadium.
    63'
    Raheem Lawal
    Akhisar Bld Spor angriper på Spor Toto Akhisar Stadium. Raheem Lawal header utenfor.
    63'
    Frisparket tildelt Altay Izmir er farlig nær Akhisar Bld Spors målområde.
    63'
    64'
    Cekdar Orhan
    Sjanse! Akhisar Bld Spor avanserer forover, men Cekdar Orhan avslutter utenfor.
    65'
    Kan Akhisar Bld Spor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    67'
    Mert Ozyildirim (Akhisar Bld Spor) løfter inn en corner fra høyre på Spor Toto Akhisar Stadium.
    68'
    Burak Seker tildeler Altay Izmir en corner. Erhan Celenk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    69'
    Mehmet Erdem Ugurlu
    Altay Izmir avanserer forover i Akhisar. Mehmet Erdem Ugurlu avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    73'
    Inn: Tolga Unlu
    Ut: Cebrail Karayel
    Bytte for Altay Izmir. Tolga Unlu kommer inn for Cebrail Karayel på Spor Toto Akhisar Stadium.
    73'
    Inn: Ziya Alkurt
    Ut: André Poko
    Altay Izmir bytter ut André Poko med Ziya Alkurt.
    73'
    Inn: Onurcan Guler
    Ut: Cekdar Orhan
    Cekdar Orhan (Akhisar Bld Spor) erstattes av Onurcan Guler.
    75'
    76'
    Mål for Akhisar Bld Spor!
    Akhisar Bld Spor 2 - 0 Altay Izmir
    Mål: Bertug Bayar
    Mål! Bertug Bayar øker ledelsen til 2-0.
    76'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Altay Izmir.
    78'
    Murat Akca
    Altay Izmir avanserer forover og Murat Akca kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    79'
    79'
    Hjørnespark til Altay Izmir
    79'
    79'
    Ibrahim Ozturk
    Ibrahim Öztürk (Altay Izmir) header utenfor.
    80'
    80'
    Gokmen Aydogdu
    Gokmen Aydogdu (Akhisar Bld Spor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    Altay Izmir har fått straffe!
    82'
    Altay Izmir fikk tildelt et straffespark som Marco Paixao mislyktes med å sette i mål!
    82'
    Inn: Ilke Nelik
    Ut: Yusuf Cihat Celik
    Fırat Gul (Akhisar Bld Spor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ilke Nelik erstatter Cihat Celik.
    83'
    Marco Paixao
    I Akhisar header Marco Paixao (Altay Izmir) mot mål, men ballen går utenfor.
    84'
    85'
    Inn: Kazimcan Karatas
    Ut: Erhan Celenk
    Altay Izmir bytter ut Erhan Celenk med Kazimcan Karatas. Dette er det femte byttet som Huseyin Tavur gjør i dagens kamp.
    85'
    Bertug Bayar (Akhisar Bld Spor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Spor Toto Akhisar Stadium.
    85'
    Bertug Bayar ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Akhisar.
    86'
    86'
    Gult kort til Altay Izmir
    Murat Akca
    Murat Akca (Altay Izmir) får et gult kort av dommer Burak Seker.
    87'
    En av Altay Izmirs spillere går i offside.
    88'
    Dommer Burak Seker gir Bertug Bayar (Akhisar Bld Spor) et gult kort.
    88'
    89'
    89'
    90'
    Skudd på mål, Altay Izmir
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Altay Izmir angriper. Ibrahim Öztürk får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.