1-0
2-0
3-0
5-0
    Offside! Nikolai Frederiksen blir vinket av og Vitesse Arnhem må dermed bygge opp et nytt angrep.
    4'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    7'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Frispark Vitesse Arnhem.
    10'
    Mål for Ajax!
    Ajax 1 - 0 Vitesse
    Mål: Antony
    Målgivende: Dusan Tadic
    Antony Santos setter ballen i nettet og Ajax Amsterdam leder nå 1-0. Dusan Tadic var nest sist på ballen.
    17'
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra venstre på Johan Cruijff ArenA.
    19'
    Bas Nijhuis tildeler Ajax Amsterdam en corner. Steven Berghuis sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    I Amsterdam slår Steven Berghuis en corner fra høyre.
    22'
    Spillet på Johan Cruijff ArenA er stoppet midlertidig fordi Antony Santos ligger nede.
    28'
    Ajax Amsterdam slipper å klare seg uten Antony Santos som kommer tilbake på banen i Amsterdam.
    29'
    Ajax 2 - 0 Vitesse
    Mål: Sebastian Haller
    Målgivende: Davy Klaassen
    Sebastian Haller øker Ajax Amsterdams ledelse til 2-0! Davy Klaassen sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) slår en corner fra høyre side på Johan Cruijff ArenA.
    32'
    33'
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) slår en corner fra venstre side på Johan Cruijff ArenA.
    33'
    I Amsterdam slår Dusan Tadic en corner fra venstre.
    34'
    Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) vinkes av for offside i Amsterdam.
    34'
    Ajax 3 - 0 Vitesse
    Målgivende: Steven Berghuis
    Mål! Sebastian Haller gir Ajax Amsterdam en komfortabel 3-0 ledelse. Flott spill fra Steven Berghuis før målet.
    46'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til Vitesse Arnhem.
    50'
    Ajax 4 - 0 Vitesse
    Mål: Dusan Tadic
    Dusan Tadic setter ballen i mål og øker Ajax Amsterdams ledelse til 4-0 i Amsterdam.
    51'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    52'
    Gult kort til Vitesse
    Maximilian Wittek
    Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    53'
    55'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Nicolas Tagliafico
    Ut: Lisandro Martinez
    Erik ten Hag gjør dagens første bytte i Amsterdam, når han tar ut Lisandro Martinez og setter inn Nicolas Tagliafico.
    56'
    Ajax 5 - 0 Vitesse
    Mål: Antony
    Mål! Antony Santos øker ledelsen til 5-0. Det er en fin assist fra Dusan Tadic.
    61'
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Romaric Yapi
    Ut: Nikolai Frederiksen
    Nikolai Frederiksen (Vitesse Arnhem) erstattes av Romaric Yapi.
    64'
    Inn: Million Manhoef
    Ut: Thomas Buitink
    Bytte for Vitesse Arnhem. Million Manhoef kommer inn for Thomas Buitink på Johan Cruijff ArenA.
    64'
    Inn: Kenneth Taylor
    Ut: Steven Berghuis
    Erik ten Hag (Ajax Amsterdam) gjør sitt andre bytte for dagen. Kenneth Taylor erstatter Steven Berghuis.
    65'
    Inn: Perr Schuurs
    Ut: Edson Alvarez
    Ajax Amsterdam bytter ut Edson Alvarez med Perr Schuurs.
    65'
    66'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Adrian Grbic (Vitesse Arnhem) vrir seg av smerte i gresset.
    70'
    Adrian Grbic er tilbake på banen igjen.
    71'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam like utenfor Vitesse Arnhem-området.
    71'
    Skade: Vitesse
    72'
    Inn: Gyan de Regt
    Ut: Adrian Grbic
    Adrian Grbic (Vitesse Arnhem) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Gyan de Regt.
    74'
    Inn: Enrico Hernandez
    Ut: Maximilian Wittek
    Vitesse Arnhem bytter ut Maximilian Wittek med Enrico Hernandez. Dette er det fjerde byttet som Thomas Letsch gjør i dagens kamp.
    74'
    Tilbake fra skade: Vitesse
    74'
    Bas Nijhuis tildeler Ajax Amsterdam en corner. Dusan Tadic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    Inn: Danilo
    Ut: Sebastian Haller
    Ajax Amsterdam bytter ut Sebastian Haller med Danilo.
    78'
    Inn: Mohammed Kudus
    Ut: Davy Klaassen
    Ajax Amsterdam bytter ut Davy Klaassen med Mohammed Kudus. Dette er det femte byttet som Erik ten Hag gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Toni Domgjoni
    Ut: Eli Dasa
    Thomas Letsch gjør dagens femte bytte i Amsterdam, når han tar ut Eli Dasa og setter inn Toni Domgjoni.
    81'
    Inn: Dominik Oroz
    Ut: Riechedly Bazoer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vitesse Arnhem. Inn kommer Dominik Oroz, mens Riechedly Bazoer tar plass på benken.