Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til NEC Nijmegen.
    Mål for Ajax!
    Ajax 1 - 0 NEC Nijmegen
    Mål: Brian Brobbey
    Målgivende: Jaydon Banel
    Ajax Amsterdam leder 1-0 etter en scoring av Brian Brobbey. Jaydon Banel sto for den målgivende pasningen.
    7'
    Målet til Ajax sjekkes av VAR
    8'
    Målet til Ajax blir stående
    8'
    Bart Van Rooij
    Målsjanse på Johan Cruijff ArenA! Bart Van Rooij fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Hjørnespark til NEC Nijmegen
    10'
    Skudd på mål, NEC Nijmegen
    13'
    13'
    Kristian Nokkvi Hlynsson (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra høyre på Johan Cruijff ArenA.
    14'
    17'
    Calvin Verdonk
    NEC Nijmegen fosser forover og Calvin Verdonk fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    17'
    17'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    17'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    19'
    Jordan Henderson
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam. Jordan Henderson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    NEC Nijmegen, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Frispark for NEC Nijmegen på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark Ajax Amsterdam.
    28'
    NEC Nijmegen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Brian Brobbey
    Brian Brobbey (Ajax Amsterdam) avanserer forover på Johan Cruijff ArenA. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    39'
    39'
    Ajax Amsterdam angriper, men Brian Brobbey vinkes av for offside.
    40'
    Mees Hoedemakers
    Mees Hoedemakers (NEC Nijmegen) kommer seg fri på Johan Cruijff ArenA, men avslutningen går utenfor.
    40'
    NEC Nijmegen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    44'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Frispark til NEC Nijmegen på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    46'
    Koki Ogawa
    Koki Ogawa (NEC Nijmegen) kommer til en målsjanse på Johan Cruijff ArenA, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    47'
    48'
    53'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jaydon Banel (Ajax Amsterdam) vrir seg av smerte i gresset.
    54'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Carlos Borges
    Ut: Jaydon Banel
    Ajax Amsterdam bytter ut Jaydon Banel som ikke ser ut til å kunne fortsette. John Van't Schip blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Carlos Borges.
    57'
    57'
    Offside! Carlos Borges (Ajax Amsterdam) er alene igjennom, men dommer Bas Nijhuis ser at linjemannen er oppe med flagget.
    57'
    Ajax scorer selvmål!
    Ajax 1 - 1 NEC Nijmegen
    Mål: Jorrel Hato
    Selvmål! En sønderknust Jorrel Hato setter ballen i eget mål. Dermed står det 1-1.
    61'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Amsterdam fordi Mees Hoedemakers får behandling for en skade på banen.
    65'
    Inn: Ar'jany Martha
    Ut: Benjamin Tahirovic
    John Van't Schip gjør dagens andre bytte i Amsterdam, når han tar ut Benjamin Tahirovic og setter inn Ar'jany Martha.
    65'
    Inn: Branco Van den Boomen
    Ut: Kenneth Taylor
    Ajax Amsterdam gjør sitt tredje bytte. Kenneth Taylor erstattes av Branco Van den Boomen.
    65'
    Mees Hoedemakers er på beina igjen og fortsetter kampen på Johan Cruijff ArenA.
    67'
    Gult kort til Ajax
    Brian Brobbey (Ajax Amsterdam) mottar sitt første gule kort for dagen på Johan Cruijff ArenA.
    67'
    69'
    Sjanse i Amsterdam! Calvin Verdonk (NEC Nijmegen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    I Amsterdam slår Tjaronn Chery en corner fra venstre.
    69'
    Skudd på mål, Ajax
    71'
    71'
    Skudd utenfor mål, Ajax
    72'
    Spillerbytte - NEC Nijmegen
    Inn: Lasse Schone
    Ut: Mees Hoedemakers
    Rogier Meijer (NEC Nijmegen) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Lasse Schone erstatter Mees Hoedemakers som sannsynligvis er skadet.
    76'
    Inn: Lars Olden Larsen
    Ut: Sontje Hansen
    Bytte for NEC Nijmegen. Lars Olden Larsen kommer inn for Sontje Hansen på Johan Cruijff ArenA.
    76'
    Inn: Brayann Pereira
    Ut: Youri Baas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NEC Nijmegen. Inn kommer Brayann Pereira, mens Youri Baas tar plass på benken.
    76'
    Ajax 2 - 1 NEC Nijmegen
    Mål: Carlos Borges
    Målgivende: Brian Brobbey
    Carlos Borges dundrer ballen i mål og Ajax Amsterdam tar ledelsen 2-1 på Johan Cruijff ArenA. Det er en fin assist fra Brian Brobbey.
    79'
    Inn: Sylla Sow
    Ut: Bart Van Rooij
    NEC Nijmegen bytter ut Bart Van Rooij med Sylla Sow. Dette er det fjerde byttet som Rogier Meijer gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Roberto Gonzalez
    Ut: Dirk Wanner Proper
    NEC Nijmegen bytter ut Dirk Wanner Proper med Roberto Gonzalez.
    85'
    Kristian Nokkvi Hlynsson
    Kristian Nokkvi Hlynsson (Ajax Amsterdam) får et gult kort av dommer Bas Nijhuis.
    87'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    87'
    Lasse Schone
    NEC Nijmegen angriper. Lasse Schone får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    88'
    88'
    Lasse Schone (NEC Nijmegen) slår en corner fra venstre side på Johan Cruijff ArenA.