Dommer Serdar Gozubuyuk gir Josip Sutalo (Ajax Amsterdam) et gult kort.
    5'
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam, men blir avblåst for offside.
    5'
    Steven Bergwijn
    Målsjanse på Johan Cruijff ArenA! Steven Bergwijn fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    8'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    17'
    FC Twente Enschede angriper, men blir avblåst for offside.
    19'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    21'
    Hjørnespark til FC Twente
    28'
    Michel Vlap
    Michel Vlap (FC Twente Enschede) kommer til avslutning på Johan Cruijff ArenA, men headingen blir reddet.
    30'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Mål for FC Twente!
    Ajax 0 - 1 FC Twente
    Mål: Ricky Van Wolfswinkel
    Målgivende: Daan Rots
    I Amsterdam tar FC Twente Enschede ledelsen 0-1 etter et mål av Ricky Van Wolfswinkel. Flott spill fra Daan Rots før målet.
    31'
    Gult kort til FC Twente
    Mathias Kjølø
    Mathias Kjolo (FC Twente Enschede) pådrar seg et gult kort.
    32'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam. Josip Sutalo fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Sivert Mannsverk
    Sivert Mannsverk Heggheim (Ajax Amsterdam) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    35'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    36'
    I Amsterdam slår Michel Vlap en corner fra venstre.
    38'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    44'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Benjamin Tahirovic
    Ut: Branco Van den Boomen
    Branco Van den Boomen (Ajax Amsterdam) erstattes av Benjamin Tahirovic.
    46'
    46'
    Serdar Gozubuyuk tildeler Ajax Amsterdam en corner. Kenneth Taylor sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Sem Steijn
    Sjanse i Amsterdam! Sem Steijn (FC Twente Enschede) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    52'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Anass Salah-Eddine
    Ut: Gijs Smal
    Joseph Oosting (FC Twente Enschede) gjør sitt første bytte for dagen. Anass Salah-Eddine erstatter Gijs Smal.
    54'
    VAR sjekker om det er straffe til Ajax
    58'
    Ingen straffe til Ajax
    59'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam like utenfor FC Twente Enschede-området.
    59'
    Mål for Ajax!
    Ajax 1 - 1 FC Twente
    Mål: Brian Brobbey
    Målgivende: Kenneth Taylor
    Brian Brobbey (Ajax Amsterdam) header ballen i mål og utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Kenneth Taylor.
    59'
    Målet til Ajax sjekkes av VAR
    60'
    Målet til Ajax blir stående
    62'
    FC Twente Enschede fosser fremover, men Serdar Gozubuyuk blåser for offside på Johan Cruijff ArenA.
    62'
    Benjamin Tahirovic
    Målsjanse! Benjamin Tahirovic (Ajax Amsterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Inn: Alfons Sampsted
    Ut: Sem Steijn
    Joseph Oosting gjør dagens andre bytte i Amsterdam, når han tar ut Sem Steijn og setter inn Alfons Sampsted.
    66'
    Inn: Mitchell Van Bergen
    Ut: Carel Eiting
    Bytte for FC Twente Enschede. Mitchell Van Bergen kommer inn for Carel Eiting på Johan Cruijff ArenA.
    66'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    67'
    Skudd utenfor mål, Ajax
    68'
    Inn: Chuba Akpom
    Ut: Brian Brobbey
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ajax Amsterdam. Inn kommer Chuba Akpom, mens Brian Brobbey tar plass på benken.
    69'
    Alfons Sampsted
    FC Twente Enschede avanserer forover i Amsterdam. Alfons Sampsted avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    71'
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam. Steven Bergwijn avslutter på mål, men greier ikke å score.
    73'
    73'
    Daan Rots
    Daan Rots (FC Twente Enschede) kommer til en målsjanse på Johan Cruijff ArenA, men klarer ikke å score.
    74'
    76'
    Inn: Max Bruns
    Ut: Mees Hilgers
    FC Twente Enschede bytter ut Mees Hilgers med Max Bruns. Dette er det fjerde byttet som Joseph Oosting gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Naci Unuvar
    Ut: Michel Vlap
    FC Twente Enschede bytter ut Michel Vlap med Naci Unuvar.
    77'
    79'
    Dommeren dømmer straffe til Ajax
    80'
    Straffe til Ajax
    80'
    Ajax scorer på straffe!
    Ajax 2 - 1 FC Twente
    Mål: Steven Bergwijn
    Mål! Steven Bergwijn gir Ajax Amsterdam ledelsen 2-1 på Johan Cruijff ArenA. Målet kom på et straffespark.
    81'
    Inn: Borna Sosa
    Ut: Jorrel Hato
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ajax Amsterdam. Inn kommer Borna Sosa, mens Jorrel Hato tar plass på benken.