3-1
    Anton Jonsson Saletros (AIK) løfter inn en corner fra høyre på Friends Arena.
    3'
    Omar Faraj
    Omar Faraj (AIK) avanserer forover på Friends Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    IFK Värnamo, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Oscar Johansson
    Sjanse i Solna! Oscar Johansson (IFK Värnamo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    9'
    AIK, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Mohammed Al-Hakim tildeler AIK en corner. Anton Jonsson Saletros sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    I Solna slår Albion Ademi en corner fra venstre.
    14'
    Gult kort til IFK Värnamo
    Viktor Bergh
    Viktor Bergh (IFK Värnamo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    14'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til AIK på egen banehalvdel.
    15'
    Ajdin Zeljkovic
    Målsjanse på Friends Arena! Ajdin Zeljkovic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    16'
    Mål for AIK!
    AIK 1 - 0 IFK Värnamo
    Mål: Ioannis Pittas
    Målgivende: Mads Dohr Thychosen
    Ioannis Pittas setter ballen i nettet og AIK leder nå 1-0. Mads Dohr Thychosen var nest sist på ballen.
    17'
    AIK 2 - 0 IFK Värnamo
    Ioannis Pittas øker AIKs ledelse til 2-0!
    19'
    AIK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Ajdin Zeljkovic (IFK Värnamo) kommer til en målsjanse på Friends Arena, men klarer ikke å score.
    23'
    Spillet på Friends Arena er stoppet midlertidig fordi Albion Ademi ligger nede.
    24'
    Tilbake fra skade: IFK Värnamo
    25'
    Spillerbytte - IFK Värnamo
    Inn: Frank Adjei Junior
    Ut: Albion Ademi
    Kim Hellberg gjør dagens første bytte i Solna, når han tar ut Albion Ademi og setter inn Frank Adjei Junior.
    27'
    Gustav Engvall
    IFK Värnamo fosser forover og Gustav Engvall fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    27'
    Frispark IFK Värnamo.
    28'
    Frispark for AIK på egen banehalvdel.
    30'
    AIK 3 - 0 IFK Värnamo
    Målgivende: Bersant Celina
    I Solna øker AIK ledelsen til 3-0 takket være et mål av Ioannis Pittas. Bersant Celina sto for den målgivende pasningen.
    31'
    Frispark til IFK Värnamo på halvdelen til AIK.
    34'
    Omar Faraj
    AIK angriper, men avslutningen til Omar Faraj går utenfor.
    37'
    Anton Jonsson Saletros
    AIK angriper i Solna. Anton Jonsson Saletros avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    Anton Jonsson Saletros (AIK) slår en corner fra venstre side på Friends Arena.
    40'
    Gustav Engvall mottar et gult kort i Solna, og må dermed stå over en kamp for IFK Värnamo.
    40'
    I Solna har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til AIK.
    42'
    Omar Faraj
    Omar Faraj (AIK) kommer seg fri på Friends Arena, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Inn: Emin Hasic
    Ut: Ajdin Zeljkovic
    Kim Hellberg (IFK Värnamo) gjør sitt andre bytte for dagen. Emin Hasic erstatter Ajdin Zeljkovic.
    46'
    Inn: Albin Lohikangas
    Ut: Viktor Bergh
    IFK Värnamo gjør sitt tredje bytte. Viktor Bergh erstattes av Albin Lohikangas.
    46'
    47'
    Frispark i en god posisjon for IFK Värnamo!
    49'
    Emin Grozdanic
    IFK Värnamo avanserer forover i Solna. Emin Grozdanic avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Bersant Celina
    Målsjanse til AIK! Bersant Celina treffer mål, men keeper redder.
    51'
    51'
    52'
    Rui Manuel Muati Modesto
    Sjanse til AIK! Rui Manuel Muati Modesto er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    55'
    Mål for IFK Värnamo!
    AIK 3 - 1 IFK Värnamo
    Mål: Gustav Engvall
    Målgivende: Victor Larsson
    Mål! Gustav Engvall holder IFK Värnamoet inne i kampen med en redusering til 3-1. Flott spill fra Victor Larsson før målet.
    56'
    58'
    59'
    62'
    Inn: Carl Johansson
    Ut: Hampus Nasstrom
    IFK Värnamo bytter ut Hampus Nasstrom med Carl Johansson. Dette er det fjerde byttet som Kim Hellberg gjør i dagens kamp.
    65'
    Spillerbytte - AIK
    Inn: Jonah Kusi Asare
    Ut: Omar Faraj
    Henning Stille Berg (AIK) gjør sitt andre bytte for dagen. Jonah Kusi Asare erstatter Omar Faraj.
    72'
    Inn: Abdussalam Magashy
    Ut: Taha Ayari
    Bytte for AIK. Abdussalam Magashy kommer inn for Taha Ayari på Friends Arena.
    72'
    72'
    73'
    I Solna har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    Gustav Engvall (IFK Värnamo) avanserer forover på Friends Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    81'
    Målsjanse! Gustav Engvall (IFK Värnamo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    AIK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    81'
    Inn: Abdihakin Ali
    Ut: Anton Jonsson Saletros
    Abdihakin Ali (AIK) erstatter Anton Jonsson Saletros som muligens er skadet.
    82'
    Anton Jonsson Saletros vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    82'
    IFK Värnamo angriper i Solna. Gustav Engvall fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Gult kort til AIK
    Alexander Milosevic
    Alexander Milosevic (AIK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.