1-0
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK.
    9'
    Dommer Kristoffer Karlsson ser at linjemannen løfter flagget, og AIKs Nabil Bahoui blåses av for offside.
    11'
    Hjørnespark til IFK Norrköping FK
    14'
    Jordan Larsson (AIK) løfter inn en corner fra høyre på Friends Arena.
    15'
    Mål for AIK!
    AIK 1 - 0 IFK Norrköping FK
    Mål: Alexander Milosevic
    Målgivende: Jordan Larsson
    Mål! Alexander Milosevic header ballen i mål og gir AIK ledelsen 1-0 på Friends Arena. Flott spill fra Jordan Larsson før målet.
    15'
    IFK Norrköping FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Jordan Larsson (AIK) slår en corner fra høyre side på Friends Arena.
    22'
    Nicolas Stefanelli
    Nicolas Stefanelli (AIK) avanserer forover på Friends Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    IFK Norrköping FK, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Jonathan Levi
    Sjanse i Solna! Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    23'
    AIK, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    I Solna slår Jonathan Levi en corner fra venstre.
    24'
    AIK fosser fremover, men Axel Bjornstrom går rett i offsidefella.
    25'
    Ari Skulason
    IFK Norrköping FK angriper på Friends Arena, men Ari Skulason header utenfor.
    26'
    Frispark til IFK Norrköping FK på halvdelen til AIK.
    27'
    IFK Norrköping FK fosser forover og Jonathan Levi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    Kan IFK Norrköping FK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    32'
    Gult kort til AIK
    Yasin Abbas Ayari
    Dommer Kristoffer Karlsson viser Yasin Abbas Ayari (AIK) det gule kortet.
    32'
    Christoffer Nyman
    Christoffer Nyman (IFK Norrköping FK) kommer seg fri på Friends Arena, men avslutningen går utenfor.
    33'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark for AIK på egen banehalvdel.
    36'
    39'
    Skudd utenfor mål, AIK
    39'
    Mikael Lustig
    Mikael Lustig (AIK) får et gult kort av dommer Kristoffer Karlsson.
    40'
    40'
    Frispark for IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    43'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til AIK på egen banehalvdel.
    44'
    Spillet på Friends Arena er stoppet midlertidig fordi Linus Wahlqvist ligger nede.
    45'
    Dommer Kristoffer Karlsson venter med å sette i gang spillet fordi Nabil Bahoui ligger nede.
    45'+1
    Linus Wahlqvist ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Solna.
    45'+1
    Nabil Bahoui er tilbake på banen igjen.
    45'+1
    45'+2
    Spillerbytte - IFK Norrköping FK
    Inn: Eman Markovic
    Ut: Ari Skulason
    IFK Norrköping FK gjør sitt første bytte. Ari Skulason erstattes av Eman Markovic.
    46'
    Frispark IFK Norrköping FK.
    48'
    Alexander Milosevic
    Alexander Milosevic (AIK) mottar sitt første gule kort for dagen på Friends Arena.
    48'
    Linus Wahlqvist Egnell
    Målsjanse på Friends Arena! Linus Wahlqvist fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    49'
    Nabil Bahoui
    AIK angriper i Solna. Nabil Bahoui avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    52'
    53'
    I Solna har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    Axel Bjornstrom
    Sjanse i Solna! Axel Bjornstrom (AIK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    57'
    Eman Markovic
    Eman Markovic (IFK Norrköping FK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Inn: Lucas Lima
    Ut: Daniel Eid
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Norrköping FK. Inn kommer Lucas Lima, mens Daniel Eid tar plass på benken.
    61'
    Jacob Ortmark
    Målsjanse på Friends Arena! Jacob Ortmark fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    Jordan Larsson
    AIK avanserer forover i Solna. Jordan Larsson avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    Jordan Larsson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    64'
    Jordan Larsson er tilbake i kampen igjen.
    65'
    AIK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra IFK Norrköping FK.
    65'
    Sebastian Larsson
    Sebastian Larsson (AIK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    Christoffer Nyman (IFK Norrköping FK) header utenfor.
    67'
    Hjørnespark til AIK
    69'
    Spillerbytte - AIK
    Inn: Zac Elbouzedi
    Ut: Jordan Larsson
    Zac Elbouzedi (AIK) erstatter Jordan Larsson som muligens er skadet.
    71'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til AIK.
    74'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til AIK like utenfor IFK Norrköping FK-området.
    74'
    Gult kort til IFK Norrköping FK
    Eman Markovic (IFK Norrköping FK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    75'
    Mikael Lustig ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    75'
    Mikael Lustig er på beina igjen og fortsetter kampen.
    76'
    AIK angriper i Solna. Nicolas Stefanelli fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Inn: Maic Sema
    Ut: Jean Carlos
    Rikard Norling gjør dagens tredje bytte i Solna, når han tar ut Jean Carlos og setter inn Maic Sema.
    80'
    Inn: Jesper Ceesay
    Ut: Sebastian Larsson
    AIK bytter ut Sebastian Larsson med Jesper Ceesay. Dette er det andre byttet som Bartosz Grzelak gjør i dagens kamp.
    81'
    En av IFK Norrköping FKs spillere blir avblåst for offside.
    83'
    Inn: Per Karlsson
    Ut: Nicolas Stefanelli
    Bartosz Grzelak (AIK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Per Karlsson erstatter Nicolas Stefanelli.
    84'
    Eman Markovic (IFK Norrköping FK) header mot mål, men ballen går utenfor.
    85'
    Frispark AIK.
    85'
    86'
    Inn: Egzon Binaku
    Ut: Filip Dagerståhl
    Filip Dagerstal (IFK Norrköping FK) erstattes av Egzon Binaku.
    88'
    90'
    Kristoffer Karlsson tildeler AIK en corner. Yasin Abbas Ayari sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.