Hjørnespark til AIK
    4'
    Nicolas Stefanelli
    AIK fosser forover og Nicolas Stefanelli fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    IF Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IF Elfsborg.
    5'
    I Solna har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) slår en corner fra venstre side på Friends Arena.
    8'
    Sebastian Holmén
    IF Elfsborg angriper. Sebastian Holmén får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    AIK, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    En av AIKs spillere blir avblåst for offside på Friends Arena.
    9'
    Johan Larsson (AIK) løfter inn en corner fra venstre på Friends Arena.
    11'
    Alexander Bernhardsson
    Alexander Bernhardsson (IF Elfsborg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Frispark AIK.
    12'
    AIK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    12'
    Vincent Thill
    Sjanse i Solna! Vincent Thill (AIK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    13'
    Fredrik Klitte tildeler AIK en corner. Vincent Thill sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Frispark til AIK på halvdelen til IF Elfsborg.
    15'
    15'
    En av AIKs spillere går i offside.
    16'
    John Guidetti
    AIK angriper, men avslutningen til John Guidetti går utenfor.
    17'
    Målsjanse på Friends Arena! Vincent Thill fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    18'
    AIK angriper i Solna. Vincent Thill avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    19'
    Vincent Thill (AIK) løfter inn en corner fra høyre på Friends Arena.
    19'
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    I Solna slår Johan Larsson en corner fra høyre.
    25'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    27'
    Fredrik Klitte tildeler IF Elfsborg en corner. Johan Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Michael Baidoo
    Sjanse! IF Elfsborg avanserer forover, men Michael Baidoo avslutter utenfor.
    28'
    29'
    IF Elfsborg avanserer forover og Vincent Thill kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    30'
    30'
    30'
    Bilal Hussein
    Bilal Hussein (AIK) avanserer forover på Friends Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    31'
    31'
    Vincent Thill (AIK) slår en corner fra høyre side på Friends Arena.
    31'
    AIK fosser fremover, men Fredrik Klitte blåser for offside på Friends Arena.
    32'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til AIK.
    32'
    Sjanse til IF Elfsborg! Alexander Bernhardsson er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    34'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    35'
    39'
    AIK angriper i Solna. Michael Baidoo fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til AIK på egen banehalvdel.
    41'
    På Friends Arena skyter Alexander Bernhardsson (IF Elfsborg) rett i tverrliggeren!
    41'
    42'
    AIK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    44'
    Gult kort til AIK
    John Guidetti (AIK) mottar sitt første gule kort for dagen på Friends Arena.
    44'
    AIK angriper i Solna, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    47'
    47'
    Emmanuel Boateng
    Målsjanse til IF Elfsborg! Emmanuel Boateng treffer mål, men keeper redder.
    48'
    48'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til AIK.
    48'
    Frispark for AIK på egen banehalvdel.
    50'
    52'
    Sebastian Larsson
    Sebastian Larsson (AIK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    Emmanuel Boateng ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    53'
    Målsjanse! Nicolas Stefanelli (IF Elfsborg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Emmanuel Boateng er på beina igjen og fortsetter kampen.
    55'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Jacob Ondrejka
    Ut: Jeppe Okkels
    Jimmy Thelin (IF Elfsborg) gjør sitt første bytte for dagen. Jacob Ondrejka erstatter Jeppe Okkels.
    56'
    Inn: Per Frick
    Ut: Michael Baidoo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IF Elfsborg. Inn kommer Per Frick, mens Michael Baidoo tar plass på benken.
    56'
    Nicolas Stefanelli (IF Elfsborg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    60'
    Yasin Abbas Ayari
    AIK avanserer forover på Friends Arena og Yasin Abbas Ayari kommer til avslutning. Headingen blir klarert av IF Elfsborg.
    61'
    61'
    Vincent Thill (AIK) slår en corner fra venstre side på Friends Arena.
    61'
    Emmanuel Boateng (IF Elfsborg) header mot mål, men ballen går utenfor.
    62'
    AIK angriper, men avslutningen til Yasin Abbas Ayari går utenfor.
    62'
    I Solna har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    Andre gule kort til AIK
    John Guidetti (AIK) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    64'
    64'
    Inn: Ahmed Qasem
    Ut: Alexander Bernhardsson
    IF Elfsborg bytter ut Alexander Bernhardsson med Ahmed Qasem.
    65'
    67'
    Mikael Lustig
    Dommeren gir Mikael Lustig (AIK) et gult kort.
    67'
    AIK angriper i Solna. Yasin Abbas Ayari avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    Sebastian Larsson (AIK) løfter inn en corner fra venstre på Friends Arena.
    68'
    Sjanse! AIK avanserer forover, men Nicolas Stefanelli avslutter utenfor.
    68'
    AIK avanserer forover i Solna. Nicolas Stefanelli avslutter, men treffer ikke mål.
    69'
    71'
    Spillerbytte - AIK
    Inn: Zac Elbouzedi
    Ut: Vincent Thill
    Vincent Thill (AIK) erstattes av Zac Elbouzedi.
    71'
    Inn: Nabil Bahoui
    Ut: Taha Ayari
    AIK gjør sitt andre bytte. Taha Ayari erstattes av Nabil Bahoui.
    71'
    Emmanuel Boateng (IF Elfsborg) kommer til en målsjanse på Friends Arena, men klarer ikke å score.
    72'
    74'
    I Solna slår Sebastian Larsson en corner fra høyre.
    76'
    AIK angriper på Friends Arena. Yasin Abbas Ayari header utenfor.
    76'
    IF Elfsborg angriper, men Fredrik Klitte blåser for offside.
    76'
    Gult kort til IF Elfsborg
    Jacob Ondrejka
    Jacob Ondrejka (IF Elfsborg) pådrar seg et gult kort.
    78'
    Sebastian Larsson (AIK) slår en corner fra høyre side på Friends Arena.
    78'
    Mål for IF Elfsborg!
    AIK 0 - 1 IF Elfsborg
    Mål: Jacob Ondrejka
    Målgivende: Per Frick
    Jacob Ondrejka setter ballen i nettet og IF Elfsborg leder nå 0-1. Per Frick var nest sist på ballen.