1-1
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    En av Falkenbergs FFs spillere går i offside.
    2'
    Tobias Englund (Falkenbergs FF) slår en corner fra venstre side på Friends Arena.
    5'
    Frispark for AIK på egen banehalvdel.
    6'
    Saku Ylatupa
    Sjanse i Solna! Saku Ylatupa (AIK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    Falkenberg, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    AIK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    En av Falkenbergs FFs spillere blir avblåst for offside.
    10'
    Frispark til Falkenbergs FF på halvdelen til AIK.
    11'
    Carl Johansson
    Falkenbergs FF angriper og Carl Johansson får avsluttet. Headingen treffer ikke AIK-målet.
    12'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til Falkenbergs FF på egen banehalvdel.
    14'
    I Solna slår Sebastian Larsson en corner fra høyre.
    20'
    Målsjanse! Saku Ylatupa (AIK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Frisparket tildelt Falkenbergs FF er farlig nær AIKs målområde.
    21'
    John Chibuike
    John Chibuike (Falkenbergs FF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Frispark AIK.
    24'
    Falkenbergs FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Kaspar Sjoberg tildeler AIK en corner. Sebastian Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til Falkenbergs FF.
    31'
    34'
    34'
    Frispark for Falkenbergs FF på egen banehalvdel.
    37'
    Gult kort til AIK
    Paulos Abraham
    Paulos Abraham (AIK) får et gult kort av dommer Kaspar Sjoberg.
    37'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til AIK på egen banehalvdel.
    38'
    Sebastian Larsson (AIK) løfter inn en corner fra venstre på Friends Arena.
    39'
    40'
    I Solna har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Lorik Ademi
    Lorik Ademi skyter i stolpen! Stor sjanse for Falkenbergs FF i Solna.
    47'
    Saku Ylatupa (AIK) kommer til avslutning på Friends Arena - i stolpen! Oi, oi, oi.
    48'
    I Solna slår Sebastian Larsson en corner fra venstre.
    49'
    49'
    Sebastian Larsson (AIK) slår en corner fra venstre side på Friends Arena.
    54'
    56'
    58'
    Spillerbytte - Falkenberg
    Inn: Marcus Mathisen
    Ut: Melker Nilsson
    Falkenbergs FF bytter ut Melker Nilsson med Marcus Mathisen. Dette er det andre byttet som Hans Eklund gjør i dagens kamp.
    58'
    Inn: Christoffer Carlsson
    Ut: Lorik Ademi
    Lorik Ademi (Falkenbergs FF) erstattes av Christoffer Carlsson.
    59'
    60'
    Mål for Falkenberg!
    AIK 0 - 1 Falkenberg
    Mål: Nsima Peter
    Målgivende: Tobias Englund
    Mål! Falkenbergs FF tar ledelsen 0-1 ved Nsima Peter. Tobias Englund sto for den målgivende pasningen.
    62'
    63'
    65'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nsima Peter (Falkenbergs FF) vrir seg av smerte i gresset.
    65'
    Spillerbytte - AIK
    Inn: Bilal Hussein
    Ut: Karol Mets
    Rikard Norling (AIK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Bilal Hussein erstatter Karol Mets.
    67'
    Inn: Stefan Silva
    Ut: Tom Strannegård
    AIK bytter ut Tom Strannegard med Stefan Silva.
    67'
    Inn: Rasmus Lindkvist
    Ut: Eric Kahl
    Rikard Norling gjør dagens første bytte i Solna, når han tar ut Eric Kahl og setter inn Rasmus Lindkvist.
    68'
    Inn: Edi Sylisufaj
    Ut: Nsima Peter
    Nsima Peter, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Edi Sylisufaj kommer inn for Falkenbergs FF.
    68'
    69'
    70'
    Edi Sylisufaj
    Falkenbergs FF angriper, men avslutningen til Edi Sylisufaj går utenfor.
    71'
    73'
    Inn: Anton Wede
    Ut: John Chibuike
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Falkenbergs FF. Inn kommer Anton Wede, mens John Chibuike tar plass på benken.
    76'
    Inn: Karl Soderstrom
    Ut: Tibor Joza
    Bytte for Falkenbergs FF. Karl Soderstrom kommer inn for Tibor Joza på Friends Arena.
    76'
    Tobias Englund (Falkenbergs FF) løfter inn en corner fra høyre på Friends Arena.
    77'
    Anton Wede
    Falkenbergs FF angriper i Solna. Anton Wede fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Heradi Rashidi
    Ut: Daniel Granli
    AIK gjør sitt fjerde bytte. Daniel Granli erstattes av Heradi Rashidi.
    78'
    I Solna slår Tobias Englund en corner fra høyre.
    80'
    I Solna får Carl Johansson (Falkenbergs FF) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    80'
    AIK, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    Tobias Englund (Falkenbergs FF) slår en corner fra høyre side på Friends Arena.
    82'
    Inn: Jasir Asani
    Ut: Saku Ylatupa
    Rikard Norling (AIK) gjør sitt femte bytte for dagen. Jasir Asani erstatter Saku Ylatupa.
    85'
    Sebastian Larsson (AIK) løfter inn en corner fra høyre på Friends Arena.
    86'
    Mål for AIK!
    AIK 1 - 1 Falkenberg
    Mål: Paulos Abraham
    Målgivende: Jasir Asani
    Utligning! Paulos Abraham setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Jasir Asani var nest sist på ballen.
    90'+1
    90'+4
    Kaspar Sjoberg tildeler AIK en corner. Sebastian Larsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.