Frispark til Ahal FC på halvdelen til Al-Ain.
    Frispark for Al-Ain på egen banehalvdel.
    6'
    Gult kort til Al-Ain FC
    Josna Loulendo
    Josna Loulendo må stå over en kamp for Al-Ain etter å ha fått gult kort av dommer Jong Hyeok Kim.
    7'
    Ahal FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Skudd utenfor mål, Ahal FC
    8'
    Straffe til Al-Ain FC
    11'
    Al-Ain FC scorer på straffe!
    Ahal FC 0 - 1 Al-Ain FC
    Mål: Soufiane Rahimi
    Soufiane Rahimi scorer og Al-Ain leder nå 0-1. Målet kom på et straffespark.
    13'
    Jong Hyeok Kim signaliserer et frispark til Ahal FC på egen banehalvdel.
    18'
    Kan Ahal FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    19'
    Al-Ain tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    24'
    24'
    Al-Ain angriper i Ashgabat, men blir avblåst for offside.
    26'
    I Ashgabat slår Gurban Annayev en corner fra venstre.
    27'
    Elman Tagayev
    Elman Tagayev (Ahal FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    30'
    Jong Hyeok Kim tildeler Ahal FC en corner. Gurban Annayev sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    30'
    30'
    Ahal FC 0 - 2 Al-Ain FC
    Mål: Omer Atzili
    Mål! Al-Ain øker ledelsen til 0-2 etter et straffespark av Omer Atzili.
    32'
    Mål for Ahal FC!
    Ahal FC 1 - 2 Al-Ain FC
    Mål: Elman Tagayev
    Mål! Ahal FC reduserer til 1-2 ved Elman Tagayev.
    35'
    Al-Ain angriper, men Jong Hyeok Kim blåser for offside.
    39'
    I Ashgabat har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    Mohammed Al Baloushi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    41'
    Mohammed Al Baloushi kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Ashgabat Stadium.
    43'
    Dommer Jong Hyeok Kim venter med å sette i gang spillet fordi Josna Loulendo ligger nede.
    44'
    Josna Loulendo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ashgabat.
    45'+3
    Jong Hyeok Kim signaliserer et frispark til Al-Ain på egen banehalvdel.
    45'+4
    Spillerbytte - Ahal FC
    Inn: Adylbek Ravshanov
    Ut: Salim Umarov
    Serdar Geldiyev gjør dagens første bytte i Ashgabat, når han tar ut Salim Umarov og setter inn Adylbek Ravshanov.
    46'
    Elman Tagayev (Ahal FC) slår en corner fra høyre side på Ashgabat Stadium.
    51'
    Frispark Al-Ain.
    53'
    Jong Hyeok Kim signaliserer et frispark til Al-Ain.
    54'
    Yazgylych Gurbanov
    Sjanse i Ashgabat! Yazgylych Gurbanov (Ahal FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    55'
    Al-Ain FC, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Al-Ain angriper, men blir avblåst for offside.
    56'
    58'
    58'
    I Ashgabat har et frispark blitt tildelt bortelag.
    62'
    VAR sjekker om det er straffe
    63'
    Ingen straffe
    63'
    Inn: Essenov Gurbanmuhammet
    Ut: Gurban Annayev
    Ahal FC bytter ut Gurban Annayev med Essenov Gurbanmuhammet. Dette er det andre byttet som Serdar Geldiyev gjør i dagens kamp.
    63'
    Skudd på mål, Ahal FC
    65'
    65'
    Spillerbytte - Al-Ain FC
    Inn: Mansour Saeed
    Ut: Josna Loulendo
    Josna Loulendo (Al-Ain) erstattes av Mansour Saeed.
    65'
    Frispark for Ahal FC på egen banehalvdel.
    66'
    68'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ashgabat fordi Ata Geldiyew får behandling for en skade på banen.
    71'
    Meilis Diniev
    Sjanse til Ahal FC! Meilis Diniev er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    73'
    Hjørnespark til Ahal FC
    74'
    Ata Geldiyew er på beina igjen og fortsetter kampen på Ashgabat Stadium.
    74'
    Bashimov Hakmuhammet
    Målsjanse til Ahal FC! Bashimov Hakmuhammet treffer mål, men keeper redder.
    74'
    74'
    Inn: Begench Mamiyev
    Ut: Meilis Diniev
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ahal FC. Inn kommer Begench Mamiyev, mens Meilis Diniev tar plass på benken.
    75'
    76'
    77'
    77'
    77'
    79'
    79'
    Dovran Hojamammedov
    Ahal FC fosser forover og Dovran Hojamammedov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.