Frispark til OFI Crete på halvdelen til AEK Athen.
    I Athen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    3'
    Stavros Pilios (AEK Athen) slår en corner fra venstre side på OPAP Arena.
    6'
    Anastasios Papapetrou signaliserer et frispark til AEK Athen på egen banehalvdel.
    8'
    Mijat Gacinovic (AEK Athen) løfter inn en corner fra venstre på OPAP Arena.
    9'
    Mijat Gacinovic (AEK Athen) slår en corner fra venstre side på OPAP Arena.
    11'
    OFI Crete, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    En av AEK Athens spillere går i offside.
    12'
    Frispark for OFI Crete på egen banehalvdel.
    13'
    Anastasios Papapetrou tildeler OFI Crete en corner. Makana Baku sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    OFI Crete må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AEK Athen.
    16'
    18'
    I Athen slår Stavros Pilios en corner fra venstre.
    20'
    Ezequiel Ponce
    Ezequiel Ponce (AEK Athen) prøver å heade ballen i mål på OPAP Arena, men mislykkes.
    21'
    Anastasios Papapetrou tildeler AEK Athen en corner. Stavros Pilios sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    OFI Crete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Anastasios Papapetrou signaliserer et frispark til OFI Crete.
    27'
    Mål for AEK Athen!
    AEK Athen 1 - 0 OFI Crete
    Mål: Ezequiel Ponce
    Målgivende: Steven Zuber
    Mål! Ezequiel Ponce gir AEK Athen en 1-0 ledelse. Flott spill fra Steven Zuber før målet.
    28'
    Anastasios Papapetrou signaliserer et frispark til OFI Crete på egen banehalvdel.
    31'
    Leroy Abanda (OFI Crete) løfter inn en corner fra venstre på OPAP Arena.
    31'
    32'
    AEK Athen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Stavros Pilios (AEK Athen) løfter inn en corner fra høyre på OPAP Arena.
    36'
    I Athen slår Mijat Gacinovic en corner fra venstre.
    38'
    Mijat Gacinovic
    Sjanse! AEK Athen avanserer forover, men Mijat Gacinovic avslutter utenfor.
    38'
    39'
    Frispark AEK Athen.
    40'
    Sjanse til AEK Athen! Mijat Gacinovic er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    41'
    Mijat Gacinovic (AEK Athen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    42'
    Frispark OFI Crete.
    43'
    Marko Bakic
    Marko Bakic (OFI Crete) avanserer forover på OPAP Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    AEK Athen, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Spillerbytte - OFI Crete
    Inn: Adrien Riera
    Ut: Leroy Abanda
    OFI Crete gjør sitt første bytte. Leroy Abanda erstattes av Adrien Riera.
    46'
    Gult kort til OFI Crete
    Adrien Riera
    Adrien Riera (OFI Crete) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    47'
    47'
    Alexander Callens
    Sjanse i Athen! Alexander Callens (AEK Athen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    53'
    Luiz Phellype
    OFI Crete fosser forover og Luiz Phellype fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    Makana Baku (OFI Crete) slår en corner fra venstre side på OPAP Arena.
    55'
    Skudd på mål, OFI Crete
    55'
    55'
    55'
    Anastasios Papapetrou signaliserer et frispark til AEK Athen like utenfor OFI Crete-området.
    57'
    Målsjanse på OPAP Arena! Mijat Gacinovic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    Stavros Pilios (AEK Athen) løfter inn en corner fra venstre på OPAP Arena.
    61'
    65'
    Inn: Nouha Dicko
    Ut: Makana Baku
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OFI Crete. Inn kommer Nouha Dicko, mens Makana Baku tar plass på benken.
    66'
    AEK Athen 2 - 0 OFI Crete
    Mål! Ezequiel Ponce gir AEK Athen en komfortabel 2-0 ledelse.
    68'
    71'
    72'
    Inn: Giannis Theodosoulakis
    Ut: Luiz Phellype
    OFI Crete bytter ut Luiz Phellype med Giannis Theodosoulakis.
    74'
    Spillerbytte - AEK Athen
    Inn: Sergio Araujo
    Ut: Steven Zuber
    Bytte for AEK Athen. Sergio Araujo kommer inn for Steven Zuber på OPAP Arena.
    76'
    Inn: Niclas Eliasson
    Ut: Mijat Gacinovic
    AEK Athen bytter ut Mijat Gacinovic med Niclas Eliasson.
    76'
    Inn: Petros Mantalos
    Ut: Orbelin Pineda
    AEK Athen bytter ut Orbelin Pineda med Petros Mantalos. Dette er det andre byttet som Matias Jesus Almeyda gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Paolo Fernandes
    Ut: Nordin Amrabat
    Matias Jesus Almeyda gjør dagens tredje bytte i Athen, når han tar ut Nordin Amrabat og setter inn Paolo Fernandes.
    76'
    76'
    76'
    Inn: Miguel Mellado
    Ut: Dan Glazer
    Jose Mel Perez (OFI Crete) gjør sitt femte bytte for dagen. Miguel Mellado erstatter Dan Glazer.
    77'
    Inn: Giannis Apostolakis
    Ut: Marko Bakic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OFI Crete. Inn kommer Giannis Apostolakis, mens Marko Bakic tar plass på benken.
    77'
    78'
    Gult kort til AEK Athen
    Stavros Pilios
    Stavros Pilios (AEK Athen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    78'
    Frisparket tildelt OFI Crete er farlig nær AEK Athens målområde.
    80'
    81'
    81'
    82'
    Petros Mantalos
    Dommeren gir Petros Mantalos (AEK Athen) et gult kort.
    82'
    En av AEK Athens spillere blir avblåst for offside.
    84'
    Inn: Tom Van Weert
    Ut: Ezequiel Ponce
    Bytte for AEK Athen. Tom Van Weert kommer inn for Ezequiel Ponce på OPAP Arena.
    85'
    Nouha Dicko
    OFI Crete angriper i Athen. Nouha Dicko avslutter på mål, men greier ikke å score.