Frispark for AEK Athen på egen banehalvdel.
    AEK Athen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Sjanse til AEK Athen! Niclas Eliasson er nær ved å score, men keeper redder.
    Asteras Tripolis, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Petros Mantalos (AEK Athen) slår en corner fra venstre side på OPAP Arena.
    5'
    Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) slår en corner fra høyre side på OPAP Arena.
    9'
    Alexandros Katsikogiannis signaliserer et frispark til AEK Athen på egen banehalvdel.
    9'
    Elefterois Lyratzis
    Målsjanse! Elefterois Lyratzis (Asteras Tripolis) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Alexandros Katsikogiannis tildeler Asteras Tripolis en corner. Julian Bartolo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Gult kort til Asteras Tripolis
    Ervin Zukanovic
    Dommeren gir Ervin Zukanovic (Asteras Tripolis) et gult kort.
    12'
    12'
    Vedad Radonja
    Vedad Radonja (AEK Athen) avanserer forover på OPAP Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    13'
    Steven Zuber
    Steven Zuber (AEK Athen) kommer seg fri på OPAP Arena, men avslutningen går utenfor.
    15'
    En av Asteras Tripoliss spillere går i offside.
    18'
    AEK Athen angriper i Athen. Niclas Eliasson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    20'
    Frispark for Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    21'
    I Athen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    I Athen slår Petros Mantalos en corner fra venstre.
    25'
    Asteras Tripolis scorer selvmål!
    AEK Athen 1 - 0 Asteras Tripolis
    Mål: Ervin Zukanovic
    Selvmål! En sønderknust Ervin Zukanovic setter ballen i eget mål. Dermed står det 1-0.
    26'
    Mål for AEK Athen!
    AEK Athen 2 - 0 Asteras Tripolis
    Mål: Ezequiel Ponce
    Målgivende: Niclas Eliasson
    AEK Athen øker ledelsen til 2-0 etter en heading av Ezequiel Ponce. Niclas Eliasson var nest sist på ballen.
    27'
    Juan Bautista Miritello
    Asteras Tripolis avanserer forover i Athen. Juan Bautista Miritello avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    En av AEK Athens spillere blir avblåst for offside.
    30'
    Petros Mantalos
    Sjanse! AEK Athen avanserer forover, men Petros Mantalos avslutter utenfor.
    32'
    Sean Goss
    Sean Goss (Asteras Tripolis) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    32'
    Frispark til AEK Athen på halvdelen til Asteras Tripolis.
    33'
    Frispark AEK Athen.
    35'
    Asteras Tripolis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    38'
    39'
    40'
    Julian Bartolo
    Julian Bartolo (Asteras Tripolis) pådrar seg et gult kort.
    41'
    41'
    AEK Athen 3 - 0 Asteras Tripolis
    Ervin Zukanovic har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 3-0.
    43'
    Ezequiel Ponce
    Ezequiel Ponce (AEK Athen) kommer til en målsjanse på OPAP Arena, men klarer ikke å score.
    45'
    Alexandros Katsikogiannis signaliserer et frispark til Asteras Tripolis.
    45'+1
    VAR sjekker om det er straffe til Asteras Tripolis
    45'+2
    Dommeren dømmer straffe til Asteras Tripolis
    45'+3
    Straffe til Asteras Tripolis
    45'+3
    Asteras Tripolis scorer på straffe!
    AEK Athen 3 - 1 Asteras Tripolis
    Mål: Julian Bartolo
    Julian Bartolo reduserer til 3-1 for Asteras Tripolis etter å ha satt inn et straffespark på OPAP Arena.
    45'+3
    Spillerbytte - Asteras Tripolis
    Inn: Nikolaos Zouglis
    Ut: Julian Bartolo
    Bytte for Asteras Tripolis. Nikolaos Zouglis kommer inn for Julian Bartolo på OPAP Arena.
    46'
    Niclas Eliasson (AEK Athen) løfter inn en corner fra venstre på OPAP Arena.
    46'
    Stavros Pilios
    Sjanse! AEK Athen avanserer forover, men Stavros Pilios avslutter utenfor.
    47'
    Elefterois Lyratzis vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    48'
    Alexandros Katsikogiannis signaliserer et frispark til Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    50'
    Inn: Federico Alvarez
    Ut: Elefterois Lyratzis
    Elefterois Lyratzis (Asteras Tripolis) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Federico Alvarez.
    50'
    Tilbake fra skade: Asteras Tripolis
    50'
    I Athen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    51'
    Diamantis Chouchoumis
    Asteras Tripolis avanserer forover i Athen. Diamantis Chouchoumis avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    55'
    Alexandros Katsikogiannis signaliserer et frispark til AEK Athen.
    56'
    57'
    Nordin Amrabat
    AEK Athen angriper i Athen. Nordin Amrabat fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Alexandros Katsikogiannis tildeler AEK Athen en corner. Petros Mantalos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    61'
    AEK Athen angriper, men blir avblåst for offside.
    61'
    Federico Alvarez (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra venstre på OPAP Arena.
    62'
    Asteras Tripolis angriper på OPAP Arena. Ervin Zukanovic header utenfor.
    62'
    Spillet på OPAP Arena er stoppet midlertidig fordi Nordin Amrabat ligger nede.
    65'
    Inn: Sito
    Ut: Nikolaos Kaltsas
    Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) erstattes av Sito.
    65'
    Inn: Jose Luis Valiente
    Ut: Sean Goss
    Milan Rastavac gjør dagens fjerde bytte i Athen, når han tar ut Sean Goss og setter inn Jose Luis Valiente.
    65'
    Spillerbytte - AEK Athen
    Inn: Paolo Fernandes
    Ut: Nordin Amrabat
    Det virker som Nordin Amrabat ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Paolo Fernandes.
    66'
    Inn: Levi Garcia
    Ut: Ezequiel Ponce
    AEK Athen gjør sitt andre bytte. Ezequiel Ponce erstattes av Levi Garcia.
    66'
    Tilbake fra skade: AEK Athen
    66'
    Crespi (Asteras Tripolis) slår en corner fra høyre side på OPAP Arena.
    67'
    Federico Alvarez (Asteras Tripolis) slår en corner fra venstre side på OPAP Arena.
    68'
    En av Asteras Tripoliss spillere blir avblåst for offside på OPAP Arena.
    68'
    70'
    70'
    Levi Garcia
    Levi Garcia (AEK Athen) kommer til en målsjanse på OPAP Arena, men klarer ikke å score.
    71'
    72'
    72'
    Inn: Sergio Araujo
    Ut: Steven Zuber
    AEK Athen bytter ut Steven Zuber med Sergio Araujo.
    72'
    Niclas Eliasson (AEK Athen) løfter inn en corner fra høyre på OPAP Arena.
    73'
    Levi Garcia
    AEK Athen angriper i Athen. Levi Garcia fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    75'
    AEK Athen 4 - 1 Asteras Tripolis
    Mål: Levi Garcia
    Målgivende: Petros Mantalos
    Mål! Levi Garcia øker AEK Athens ledelse til 4-1 på OPAP Arena. Petros Mantalos sto for den målgivende pasningen.
    76'
    Petros Mantalos (AEK Athen) kommer til en målsjanse på OPAP Arena, men klarer ikke å score.
    78'
    Inn: Konstantinos Galanopoulos
    Ut: Orbelin Pineda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AEK Athen. Inn kommer Konstantinos Galanopoulos, mens Orbelin Pineda tar plass på benken.
    78'
    Inn: Robert Ljubicic
    Ut: Petros Mantalos
    AEK Athen bytter ut Petros Mantalos med Robert Ljubicic.
    78'
    Inn: Oluwatobiloba Alagbe
    Ut: Evgeni Yablonski
    Asteras Tripolis gjør sitt femte bytte. Evgeni Yablonski erstattes av Oluwatobiloba Alagbe.
    79'
    81'
    82'
    Levi Garcia
    Målsjanse på OPAP Arena! Levi Garcia fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    83'
    83'
    Mål for Asteras Tripolis!
    AEK Athen 4 - 2 Asteras Tripolis
    Mål: Juan Bautista Miritello
    Målgivende: Sito
    Juan Bautista Miritello scorer og reduserer dermed til 4-2. Det er en fin assist fra Sito.