Frispark for SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    1'
    Admira Wacker tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Dominik Starkl
    Admira Wacker angriper. Dominik Starkl får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    2'
    SK Austria Klagenfurt, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til Admira Wacker på egen banehalvdel.
    3'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt.
    5'
    5'
    6'
    Frispark til SK Austria Klagenfurt på halvdelen til Admira Wacker.
    7'
    SK Austria Klagenfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    12'
    Rødt kort!
    Spilleren på SK Austria Klagenfurt får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    12'
    Rødt kort til SK Austria Klagenfurt
    Kosmas Gezos
    Utvisning! SK Austria Klagenfurt må klare seg uten Kosmas Gezos resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    12'
    Leonardo Lukacevic (Admira Wacker) slår en corner fra venstre side på Bsfz Arena.
    13'
    Leonardo Lukacevic (Admira Wacker) løfter inn en corner fra høyre på Bsfz Arena.
    14'
    I Maria Enzersdorf har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Gult kort til Admira Wacker
    Marlon Mustapha
    Dommer Stefan Ebner viser Marlon Mustapha (Admira Wacker) det gule kortet.
    15'
    Sjanse! Admira Wacker avanserer forover, men Dominik Starkl avslutter utenfor.
    16'
    Luca Kronberger vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    18'
    Admira Wacker slipper å klare seg uten Luca Kronberger som kommer tilbake på banen i Maria Enzersdorf.
    19'
    Frispark SK Austria Klagenfurt.
    22'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til Admira Wacker.
    30'
    32'
    I Maria Enzersdorf slår Leonardo Lukacevic en corner fra høyre.
    35'
    Niko Datkovic
    Niko Datkovic (Admira Wacker) header mot mål, men ballen går utenfor.
    36'
    Frisparket tildelt Admira Wacker er farlig nær SK Austria Klagenfurts målområde.
    37'
    Nicolas Wimmer
    Nicolas Wimmer (SK Austria Klagenfurt) må forlate banen etter at dommer Stefan Ebner trekker fram det røde kortet!
    39'
    39'
    Rødt kort!
    40'
    Spillerbytte - SK Austria Klagenfurt
    Inn: Florian Jaritz
    Ut: Gloire Amanda
    Bytte for SK Austria Klagenfurt. Florian Jaritz kommer inn for Gloire Amanda på Bsfz Arena.
    42'
    Roman Kerschbaum
    Admira Wacker avanserer forover i Maria Enzersdorf. Roman Kerschbaum avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    45'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    45'+2
    45'+3
    Spillet på Bsfz Arena er stoppet midlertidig fordi Niko Datkovic ligger nede.
    45'+3
    Admira Wacker må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SK Austria Klagenfurt.
    45'+4
    Spillerbytte - Admira Wacker
    Inn: Onurhan Babuscu
    Ut: Niko Datkovic
    Det virker som Niko Datkovic ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Onurhan Babuscu.
    45'+5
    45'+6
    Stephan Zwierschitz
    Stephan Zwierschitz (Admira Wacker) får et gult kort av dommer Stefan Ebner.
    45'+6
    Stefan Ebner tildeler Admira Wacker en corner. Leonardo Lukacevic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Dominik Starkl (Admira Wacker) kommer til en målsjanse på Bsfz Arena, men klarer ikke å score.
    49'
    Frispark i en god posisjon for Admira Wacker!
    51'
    Gult kort til SK Austria Klagenfurt
    Markus Pink
    Markus Pink (SK Austria Klagenfurt) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    Admira Wacker angriper og Roman Kerschbaum får avsluttet. Headingen treffer ikke SK Austria Klagenfurt-målet.
    52'
    Målsjanse! Dominik Starkl (Admira Wacker) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    Inn: Philipp Hutter
    Ut: Herbert Paul
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SK Austria Klagenfurt. Inn kommer Philipp Hutter, mens Herbert Paul tar plass på benken.
    54'
    55'
    Lukas Malicsek
    Lukas Malicsek (Admira Wacker) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Inn: Josef Ganda
    Ut: Dominik Starkl
    Andreas Herzog gjør dagens andre bytte i Maria Enzersdorf, når han tar ut Dominik Starkl og setter inn Josef Ganda.
    59'
    Inn: Filip Ristanic
    Ut: Luca Kronberger
    Admira Wacker bytter ut Luca Kronberger med Filip Ristanic.
    59'
    62'
    Admira Wacker angriper, men avslutningen til Roman Kerschbaum går utenfor.
    62'
    Offside! Filip Ristanic (Admira Wacker) er alene igjennom, men dommer Stefan Ebner ser at linjemannen er oppe med flagget.
    64'
    66'
    Mål for Admira Wacker!
    Admira Wacker 1 - 0 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Stephan Zwierschitz
    Stephan Zwierschitz setter ballen i nettet og Admira Wacker leder nå 1-0.
    67'
    Admira Wacker 2 - 0 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Onurhan Babuscu
    Mål! Onurhan Babuscu gir Admira Wacker en komfortabel 2-0 ledelse.
    70'
    Inn: Stephan Auer
    Ut: Stephan Zwierschitz
    Admira Wacker gjør sitt fjerde bytte. Stephan Zwierschitz erstattes av Stephan Auer.
    74'
    Inn: Wilhelm Vorsager
    Ut: Lukas Malicsek
    Lukas Malicsek (Admira Wacker) erstattes av Wilhelm Vorsager.
    74'
    77'
    Admira Wacker 3 - 0 SK Austria Klagenfurt
    Onurhan Babuscu øker Admira Wackers ledelse til 3-0!
    77'
    Inn: Tim Luis Maciejewski
    Ut: Patrick Greil
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SK Austria Klagenfurt. Inn kommer Tim Luis Maciejewski, mens Patrick Greil tar plass på benken.
    78'
    Inn: Fabio Markelic
    Ut: Alex Emilio Timossi Andersson
    SK Austria Klagenfurt bytter ut Alex Timossi Andersson med Fabio Markelic. Dette er det fjerde byttet som Peter Pacult gjør i dagens kamp.
    78'
    En av Admira Wackers spillere blir avblåst for offside.
    79'
    Admira Wacker angriper i Maria Enzersdorf. Roman Kerschbaum avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    81'
    83'
    84'
    Filip Ristanic
    Sjanse i Maria Enzersdorf! Filip Ristanic (Admira Wacker) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    85'
    85'
    86'
    86'
    Roman Kerschbaum (Admira Wacker) pådrar seg et gult kort.
    86'
    Leonardo Lukacevic (Admira Wacker) slår en corner fra høyre side på Bsfz Arena.
    89'
    90'+1
    Admira Wacker 4 - 0 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Emanuel Aiwu
    Målgivende: Leonardo Lukacevic
    Emanuel Aiwu header ballen i mål og Admira Wacker går opp til en komfortabel 4-0-ledelse i Maria Enzersdorf. Flott spill fra Leonardo Lukacevic før målet.