Mehmet Turkmen signaliserer et frispark til Adana på egen banehalvdel.
    Adana tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Målsjanse til Kayserispor! Miguel Cardoso treffer mål, men keeper redder.
    10'
    Adana Demirspor, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Mehdi Bourabia
    Sjanse i Adana! Mehdi Bourabia (Kayserispor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    10'
    Emre Akbaba
    Adana angriper i Adana. Emre Akbaba fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Mario Balotelli
    Mario Balotelli (Adana) prøver å heade ballen i mål på 5 Ocak Fatih Terim, men mislykkes.
    12'
    Kayserispor, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frispark Kayserispor.
    13'
    Mehmet Turkmen tildeler Kayserispor en corner. Miguel Cardoso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Mehmet Turkmen signaliserer et frispark til Kayserispor like utenfor Adana-området.
    15'
    Mehmet Turkmen signaliserer et frispark til Kayserispor på egen banehalvdel.
    19'
    VAR sjekker om det er straffe til Adana Demirspor
    19'
    Ingen straffe til Adana Demirspor
    20'
    Yusuf Sari (Adana) løfter inn en corner fra høyre på 5 Ocak Fatih Terim.
    22'
    Kayserispor avanserer forover i Adana. Miguel Cardoso avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Kayserispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark for Kayserispor på egen banehalvdel.
    28'
    I Adana slår Yusuf Sari en corner fra høyre.
    31'
    Nani
    I Adana header Nani (Adana) mot mål, men ballen går utenfor.
    31'
    Otabek Shukurov
    Målsjanse! Otabek Shukurov (Kayserispor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Mario Balotelli (Adana) avanserer forover på 5 Ocak Fatih Terim. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    Aylton Boa Morte vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    37'
    Aylton Boa Morte kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på 5 Ocak Fatih Terim.
    39'
    Kan Adana utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    39'
    Yusuf Sari
    Adana angriper, men avslutningen til Yusuf Sari går utenfor.
    41'
    Yusuf Sari (Adana) slår en corner fra venstre side på 5 Ocak Fatih Terim.
    42'
    Milad Mohammadi
    Milad Mohammadi (Adana) kommer seg fri på 5 Ocak Fatih Terim, men avslutningen går utenfor.
    42'
    44'
    Hasan Ali Kaldirim ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    44'
    Hasan Ali Kaldirim er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+1
    Emre Akbaba
    Sjanse! Adana avanserer forover, men Emre Akbaba avslutter utenfor.
    45'+3
    Spillerbytte - Adana Demirspor
    Inn: Stiven Mendoza
    Ut: Nani
    Hikmet Karaman (Adana) gjør sitt første bytte for dagen. Stiven Mendoza erstatter Nani.
    46'
    Stephane Bahoken
    Stephane Bahoken (Kayserispor) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    46'
    46'
    I Adana har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Gult kort til Kayserispor
    Aylton Boa Morte
    Aylton Boa Morte (Kayserispor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    Emre Akbaba
    Adana angriper på 5 Ocak Fatih Terim. Emre Akbaba header utenfor.
    48'
    49'
    Målsjanse på 5 Ocak Fatih Terim! Mario Balotelli fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    Adana angriper, men avslutningen til Milad Mohammadi går utenfor.
    50'
    52'
    Stephane Bahoken (Kayserispor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Mario Balotelli (Adana) vinkes av for offside i Adana.
    53'
    Mario Balotelli (Adana) kommer til en målsjanse på 5 Ocak Fatih Terim, men klarer ikke å score.
    55'
    Yusuf Sari (Adana) slår en corner fra høyre side på 5 Ocak Fatih Terim.
    56'
    Offside! Youcef Atal (Adana) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    57'
    57'
    Målsjanse! Aylton Boa Morte (Kayserispor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Miguel Cardoso (Kayserispor) løfter inn en corner fra venstre på 5 Ocak Fatih Terim.
    61'
    Frisparket tildelt Adana er farlig nær Kayserispors målområde.
    63'
    67'
    Mehmet Turkmen tildeler Adana en corner. Yusuf Sari sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    Semih Guler
    Adana angriper i Adana. Semih Guler avslutter på mål, men greier ikke å score.
    69'
    69'
    69'
    Stephane Bahoken (Kayserispor) header utenfor.
    70'
    Dommer Mehmet Turkmen venter med å sette i gang spillet fordi Ramazan Civelek ligger nede.
    70'
    Inn: Yusuf Barasi
    Ut: Edouard Michut
    Edouard Michut (Adana) erstattes av Yusuf Barasi.
    71'
    Ramazan Civelek ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Adana.
    72'
    Kayserispor angriper, men avslutningen til Aylton Boa Morte går utenfor.
    74'
    75'
    Stiven Mendoza
    Sjanse til Adana! Stiven Mendoza er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    Bilal Bayazit (Kayserispor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på 5 Ocak Fatih Terim.
    75'
    77'
    Kayserispor slipper å klare seg uten Bilal Bayazit som kommer tilbake på banen i Adana.
    77'
    Youcef Atal
    Sjanse! Adana avanserer forover, men Youcef Atal avslutter utenfor.
    77'
    Spillerbytte - Kayserispor
    Inn: Carlos Mane
    Ut: Ramazan Civelek
    Ramazan Civelek (Kayserispor) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Carlos Mane.
    78'
    Inn: Duckens Nazon
    Ut: Stephane Bahoken
    Bytte for Kayserispor. Duckens Nazon kommer inn for Stephane Bahoken på 5 Ocak Fatih Terim.
    78'
    Det blir farlig! Frispark for Adana er nær straffområde.
    79'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Adana fordi Arif Kocaman får behandling for en skade på banen.
    85'
    Arif Kocaman er på beina igjen og fortsetter kampen på 5 Ocak Fatih Terim.
    86'
    Mario Balotelli (Adana) fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    Duckens Nazon
    Kayserispor angriper. Duckens Nazon får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.