Sjanse til Fenerbahce! Attila Szalai er nær ved å score, men keeper redder.
    6'
    Adana Demirspor, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    David Akintola
    Adana angriper. David Akintola får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    6'
    Skudd utenfor mål, Fenerbahce
    8'
    Fenerbahce fosser fremover, men Enner Valencia går rett i offsidefella.
    9'
    Offside! David Akintola blir vinket av og Adana må dermed bygge opp et nytt angrep.
    9'
    Diego Rossi
    Sjanse! Fenerbahce avanserer forover, men Diego Rossi avslutter utenfor.
    11'
    Offside! Emre Akbaba (Adana) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    13'
    Målet til Fenerbahce sjekkes av VAR
    16'
    Målet til Fenerbahce blir annullert
    16'
    Frispark for Adana på egen banehalvdel.
    17'
    Michy Batshuayi (Fenerbahce) kommer til en målsjanse på 5 Ocak Fatih Terim, men klarer ikke å score.
    18'
    Ali Palabiyik tildeler Fenerbahce en corner. Irfan Kahveci sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    Jonas Svensson
    Adana angriper i Adana. Jonas Svensson fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Adanas Henry Onyekuru blåses av for offside på 5 Ocak Fatih Terim.
    20'
    Michy Batshuayi (Fenerbahce) vinkes av for offside i Adana.
    22'
    Irfan Kahveci (Fenerbahce) løfter inn en corner fra høyre på 5 Ocak Fatih Terim.
    23'
    I Adana slår Irfan Kahveci en corner fra høyre.
    25'
    Samet Akaydin
    25'
    Irfan Kahveci (Fenerbahce) slår en corner fra høyre side på 5 Ocak Fatih Terim.
    26'
    Frispark Adana.
    27'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Henry Onyekuru (Adana) vrir seg av smerte i gresset.
    27'
    I Adana slår Emre Akbaba en corner fra høyre.
    28'
    Tilbake fra skade: Henry Onyekuru - Adana Demirspor
    28'
    VAR sjekker om det er straffe til Adana Demirspor
    29'
    Dommeren dømmer straffe til Adana Demirspor
    30'
    Straffe til Adana Demirspor
    30'
    Gult kort til Fenerbahce
    Irfan Kahveci
    Irfan Kahveci (Fenerbahce) pådrar seg et gult kort.
    30'
    Ali Palabiyik blåser for straffespark til Adana. Younes Belhanda bommer!
    32'
    Fenerbahce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    I Adana har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Ali Palabiyik signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    35'
    Spillet på 5 Ocak Fatih Terim er stoppet midlertidig fordi Irfan Kahveci ligger nede.
    35'
    Tilbake fra skade: Irfan Kahveci - Fenerbahce
    37'
    Ali Palabiyik signaliserer et frispark til Adana.
    38'
    Altay Bayindir vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    40'
    40'
    Tilbake fra skade: Altay Bayindir - Fenerbahce
    40'
    Henry Onyekuru
    Adana fosser forover og Henry Onyekuru fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    Dommer Ali Palabiyik ser at linjemannen løfter flagget, og Fenerbahces Enner Valencia blåses av for offside.
    42'
    44'
    Frispark til Fenerbahce på halvdelen til Adana.
    45'
    I Adana har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Irfan Kahveci (Fenerbahce) løfter inn en corner fra venstre på 5 Ocak Fatih Terim.
    45'+2
    45'+2
    Ali Palabiyik tildeler Fenerbahce en corner. Diego Rossi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+7
    Fenerbahce angriper, men Enner Valencia vinkes av for offside.
    45'+8
    Mert Hakan Yandas
    Sjanse til Fenerbahce! Mert Hakan Yandas er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+9
    45'+9
    Gult kort til Adana Demirspor
    Henry Onyekuru (Adana) mottar sitt første gule kort for dagen på 5 Ocak Fatih Terim.
    45'+10
    Samet Akaydin (Fenerbahce) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på 5 Ocak Fatih Terim.
    45'+11
    Tilbake fra skade: Samet Akaydin - Fenerbahce
    45'+11
    49'
    Ali Palabiyik signaliserer et frispark til Adana på egen banehalvdel.
    50'
    Adana fosser forover og David Akintola fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    Ali Palabiyik tildeler Adana en corner. Younes Belhanda sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Emre Akbaba
    52'
    52'
    Skudd på mål, Adana Demirspor
    53'
    53'
    Ali Palabiyik signaliserer et frispark til Fenerbahce.
    54'
    Irfan Kahveci (Fenerbahce) slår en corner fra venstre side på 5 Ocak Fatih Terim.
    55'
    David Akintola (Adana) avanserer forover på 5 Ocak Fatih Terim. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    57'
    57'
    Emre Akbaba (Adana) løfter inn en corner fra høyre på 5 Ocak Fatih Terim.
    57'
    Kevin Rodrigues
    Målsjanse! Kevin Rodrigues (Adana) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    58'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Miha Zajc
    Ut: Mert Hakan Yandas
    Jorge Fernando Pinheiro de Jesus gjør dagens første bytte i Adana, når han tar ut Mert Hakan Yandas og setter inn Miha Zajc.
    61'
    Inn: Bright Osayi-Samuel
    Ut: Irfan Kahveci
    Jorge Fernando Pinheiro de Jesus (Fenerbahce) gjør sitt andre bytte for dagen. Bright Osayi-Samuel erstatter Irfan Kahveci.
    61'
    Diego Rossi (Fenerbahce) løfter inn en corner fra venstre på 5 Ocak Fatih Terim.
    63'
    Adana tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    Frispark i en god posisjon for Fenerbahce!
    68'
    Ferdi Kadioglu (Fenerbahce) slår en corner fra høyre side på 5 Ocak Fatih Terim.
    70'
    71'
    Adana angriper. Henry Onyekuru får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    73'
    73'
    74'
    Michy Batshuayi (Fenerbahce) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    74'
    75'
    Jonas Svensson (Adana) får et gult kort av dommer Ali Palabiyik.
    75'
    75'
    Enner Valencia
    Enner Valencia (Fenerbahce) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Inn: Arda Guler
    Ut: Diego Rossi
    Fenerbahce gjør sitt tredje bytte. Diego Rossi erstattes av Arda Guler.
    77'
    Inn: Joshua King
    Ut: Michy Batshuayi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fenerbahce. Inn kommer Joshua King, mens Michy Batshuayi tar plass på benken.
    78'
    Spillerbytte - Adana Demirspor
    Inn: Yusuf Sari
    Ut: Younes Belhanda
    Adana bytter ut Younes Belhanda med Yusuf Sari. Dette er det første byttet som Vincenzo Montella gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Cherif Ndiaye
    Ut: Emre Akbaba
    Emre Akbaba (Adana) erstattes av Cherif Ndiaye.
    78'
    79'
    Cherif Ndiaye
    Målsjanse til Adana! Cherif Ndiaye treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    81'
    Altay Bayindir ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    81'
    81'
    Altay Bayindir
    Altay Bayindir (Fenerbahce) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    Adana Demirspor scorer på straffe!
    Adana Demirspor 1 - 0 Fenerbahce
    Mål: Cherif Ndiaye
    Mål! Adana tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Cherif Ndiaye.
    84'
    85'
    Mål for Fenerbahce!
    Adana Demirspor 1 - 1 Fenerbahce
    Mål: Enner Valencia
    Målgivende: Willian Arao
    Mål! bortelag utligner ved Enner Valencia. Stillingen er nå 1-1. Willian Arao sto for den målgivende pasningen.
    88'
    88'
    Målet til Fenerbahce blir stående
    89'
    Inn: Gokhan Inler
    Ut: Henry Onyekuru
    Adana bytter ut Henry Onyekuru med Gokhan Inler.
    89'
    Yusuf Sari
    Sjanse! Adana avanserer forover, men Yusuf Sari avslutter utenfor.
    90'
    Enner Valencia (Fenerbahce) header ballen mot mål, men Adana klarerer.
    90'
    90'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Adana fordi Mert Cetin får behandling for en skade på banen.
    90'+1
    Tilbake fra skade: Mert Cetin - Adana Demirspor
    90'+1
    90'+2
    Inn: Emre Mor
    Ut: Lincoln
    Bytte for Fenerbahce. Emre Mor kommer inn for Lincoln på 5 Ocak Fatih Terim.
    90'+3
    90'+3
    90'+4
    Ali Palabiyik tildeler Fenerbahce en corner. Arda Guler sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.