Rafael Sanchez Lopez signaliserer et frispark til Alcorcon på egen banehalvdel.
    1'
    Gult kort til Villarreal CF B
    Pablo Iniguez de Heredia Larraz
    Pablo Iniguez de Heredia Larraz (Villarreal B) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    1'
    Alcorcon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Carlos Adriano
    Sjanse til Villarreal B! Carlos Adriano er nær ved å score, men keeper redder.
    6'
    AD Alcorcon, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Javier Ontiveros (Villarreal B) slår en corner fra høyre side på Santo Domingo.
    8'
    Hjørnespark til AD Alcorcon
    17'
    Oscar Rivas Viondi
    Oscar Rivas Viondi (Alcorcon) kommer til en målsjanse på Santo Domingo, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Alex Fores
    Alex Fores (Villarreal B) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    I Alcorcon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Alex Fores
    Sjanse i Alcorcon! Alex Fores (Villarreal B) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    27'
    27'
    Hjørnespark til Villarreal CF B
    30'
    Javier Ontiveros
    Villarreal B avanserer forover i Alcorcon. Javier Ontiveros avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Frispark Villarreal B.
    31'
    Frispark til Villarreal B på halvdelen til Alcorcon.
    34'
    Gult kort til AD Alcorcon
    Dommeren gir Oscar Rivas Viondi (Alcorcon) et gult kort.
    34'
    Rafael Sanchez Lopez signaliserer et frispark til Villarreal B.
    34'
    VAR sjekker om det er straffe til Villarreal CF B
    37'
    Ingen straffe til Villarreal CF B
    40'
    41'
    42'
    Daniel Esmoris Tasende
    Daniel Esmoris Tasende (Villarreal B) kommer seg fri på Santo Domingo, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Frispark for Alcorcon på egen banehalvdel.
    42'
    Christian Borrego Isabel
    Alcorcon angriper på Santo Domingo, men Christian Borrego Isabel header utenfor.
    43'
    45'+2
    Alex Fores
    Villarreal B angriper, men avslutningen til Alex Fores går utenfor.
    48'
    Villarreal B tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Hugo Novoa
    Målsjanse! Hugo Novoa (Villarreal B) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    53'
    Iago Lopes
    Iago Lopes (Alcorcon) header mot mål - i stolpen!
    55'
    58'
    Adria Altimira Reynaldos
    Villarreal B avanserer forover i Alcorcon. Adria Altimira Reynaldos avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    Mål for AD Alcorcon!
    AD Alcorcon 1 - 0 Villarreal CF B
    Mål: Christian Borrego Isabel
    Målgivende: Juan Bravo
    Mål! Alcorcon tar ledelsen 1-0 ved Christian Borrego Isabel. Det er en fin assist fra Juan Bravo.
    59'
    Jacobo Gonzalez
    Målsjanse til Alcorcon! Jacobo Gonzalez treffer mål, men keeper redder.
    62'
    Villarreal CF B, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Frispark for Villarreal B på egen banehalvdel.
    64'
    Iago Lopes
    Iago Lopes (Alcorcon) pådrar seg et gult kort.
    64'
    Skudd på mål, Villarreal CF B
    65'
    65'
    Spillerbytte - AD Alcorcon
    Inn: David Morillas
    Ut: Xavier Quintilla
    Alcorcon bytter ut Xavier Quintilla med David Morillas.
    68'
    Inn: Pedro Mosquera
    Ut: Fede Vico
    Alcorcon bytter ut Fede Vico med Pedro Mosquera. Dette er det andre byttet som Mehdi Nafti gjør i dagens kamp.
    69'
    71'
    73'
    78'
    Spillerbytte - Villarreal CF B
    Inn: Jose Requena
    Ut: Navarro Pau
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal B. Inn kommer Jose Requena, mens Navarro Pau tar plass på benken.
    79'
    Inn: Diego Collado
    Ut: Hugo Novoa
    Villarreal B gjør sitt andre bytte. Hugo Novoa erstattes av Diego Collado.
    79'
    Yan Eteki ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    79'
    Inn: Andres Ferrari
    Ut: Carlos Romero
    Carlos Romero (Villarreal B) erstattes av Andres Ferrari.
    80'
    Inn: Juan Artola
    Ut: Juan Bravo
    Alcorcon bytter ut Juan Bravo med Juan Artola.
    81'
    Inn: Emmanuel Addai
    Ut: Yan Eteki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Alcorcon. Inn kommer Emmanuel Addai, mens Yan Eteki tar plass på benken.
    81'
    Rafael Sanchez Lopez signaliserer et frispark til Alcorcon.
    82'
    Yan Eteki ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Alcorcon.
    83'
    Inn: Iker Bilbao
    Ut: Christian Borrego Isabel
    Alcorcon gjør sitt femte bytte. Christian Borrego Isabel erstattes av Iker Bilbao.
    89'
    90'
    Frispark i en god posisjon for Villarreal B!
    90'+1
    Jacobo Gonzalez mottar et gult kort i Alcorcon, og må dermed stå over en kamp for Alcorcon.
    90'+1
    Målsjanse på Santo Domingo! Daniel Esmoris Tasende fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.