Miguel Sesma Espinosa signaliserer et frispark til SD Amorebieta på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark Alcorcon.
    2'
    Frisparket tildelt Alcorcon er farlig nær SD Amorebietas målområde.
    3'
    Gult kort til SD Amorebieta
    Unai Bustinza
    Unai Bustinza (SD Amorebieta) pådrar seg et gult kort.
    3'
    Mål for AD Alcorcon!
    AD Alcorcon 1 - 0 SD Amorebieta
    Mål: Jacobo Gonzalez
    Mål! Alcorcon tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Jacobo Gonzalez på Santo Domingo.
    4'
    Miguel Sesma Espinosa signaliserer et frispark til SD Amorebieta.
    6'
    Gult kort til AD Alcorcon
    Oscar Rivas Viondi
    Oscar Rivas Viondi (Alcorcon) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    6'
    Jon Morcillo
    Jon Morcillo (SD Amorebieta) fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Alcorcon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for SD Amorebieta på egen banehalvdel.
    10'
    10'
    Jorge Mier Martinez
    SD Amorebieta fosser forover og Jorge Mier Martinez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    AD Alcorcon, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Hjørnespark til SD Amorebieta
    15'
    Amorebieta kommer till avslut på Santo Domingo men Unai Bustinza nickar utanför.
    15'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Chema (Alcorcon) vrir seg av smerte i gresset.
    16'
    Chema er tilbake i kampen igjen.
    18'
    Mål for SD Amorebieta!
    AD Alcorcon 1 - 1 SD Amorebieta
    Mål: Eneko Jauregi Escobar
    Målgivende: Erik Moran
    Mål! bortelag utligner ved Eneko Jauregi Escobar. Stillingen er nå 1-1. Erik Moran sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Alvaro Nunez
    SD Amorebieta angriper. Alvaro Nunez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    22'
    22'
    Christian Borrego Isabel
    Målsjanse til Alcorcon! Christian Borrego Isabel treffer mål, men keeper redder.
    23'
    SD Amorebieta, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    24'
    Frispark for Alcorcon på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark til Alcorcon på halvdelen til SD Amorebieta.
    27'
    Josep Gaya
    Josep Gaya (SD Amorebieta) får et gult kort av dommer Miguel Sesma Espinosa.
    27'
    Hjørnespark til AD Alcorcon
    35'
    40'
    SD Amorebieta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Kan SD Amorebieta utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    42'
    Miguel Sesma Espinosa signaliserer et frispark til Alcorcon på egen banehalvdel.
    45'+3
    Jacobo Gonzalez
    Alcorcon angriper, men avslutningen til Jacobo Gonzalez går utenfor.
    45'+4
    Spillerbytte - AD Alcorcon
    Inn: Javier Castro
    Ut: Chema
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Alcorcon. Inn kommer Javier Castro, mens Chema tar plass på benken.
    46'
    Iago Lopes
    Iago Lopes (Alcorcon) header utenfor.
    46'
    I Alcorcon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    52'
    Javi Perez
    Sjanse til Alcorcon! Javi Perez er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    Eneko Jauregi Escobar
    Målsjanse til SD Amorebieta! Eneko Jauregi Escobar treffer mål, men keeper redder.
    59'
    59'
    60'
    Andre gule kort til SD Amorebieta
    Unai Bustinza (SD Amorebieta) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Santo Domingo.
    60'
    Inn: Koldo Obieta
    Ut: Christian Borrego Isabel
    Mehdi Nafti (Alcorcon) gjør sitt tredje bytte for dagen. Koldo Obieta erstatter Christian Borrego Isabel.
    61'
    Inn: Fede Vico
    Ut: Emmanuel Addai
    Emmanuel Addai (Alcorcon) erstattes av Fede Vico.
    61'
    Spillerbytte - SD Amorebieta
    Inn: Jorge Yriarte
    Ut: Erik Moran
    SD Amorebieta gjør sitt første bytte. Erik Moran erstattes av Jorge Yriarte.
    68'
    Det blir farlig! Frispark for SD Amorebieta er nær straffområde.
    69'
    Kwasi Sibo
    Målsjanse! Kwasi Sibo (SD Amorebieta) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    71'
    Fede Vico (Alcorcon) løfter inn en corner fra høyre på Santo Domingo.
    72'
    Javi Perez
    Javi Perez (Alcorcon) kommer til en målsjanse på Santo Domingo, men klarer ikke å score.
    73'
    Alcorcon fosser fremover, men Miguel Sesma Espinosa blåser for offside på Santo Domingo.
    74'
    Inn: Ryan Edwards
    Ut: Jon Morcillo
    SD Amorebieta bytter ut Jon Morcillo med Ryan Edwards.
    76'
    Miguel Sesma Espinosa tildeler Alcorcon en corner. Fede Vico sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.