Javi Perez
    Målsjanse på Santo Domingo! Javi Perez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    2'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Alcorcon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    En av RCD Espanyols spillere blir avblåst for offside.
    5'
    Jon Ander Gonzalez Esteban signaliserer et frispark til Alcorcon.
    6'
    Gult kort til RCD Espanyol
    Leandro Cabrera
    Leandro Cabrera (RCD Espanyol) får et gult kort av dommer Jon Ander Gonzalez Esteban.
    6'
    I Alcorcon slår Javi Puado en corner fra venstre.
    9'
    Frispark for Alcorcon på egen banehalvdel.
    9'
    Javi Puado
    RCD Espanyol fosser forover og Javi Puado fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    AD Alcorcon, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Jon Ander Gonzalez Esteban signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    12'
    Jacobo Gonzalez
    Jacobo Gonzalez (Alcorcon) avanserer forover på Santo Domingo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    15'
    Víctor Garcia Raja
    Sjanse i Alcorcon! Víctor Garcia Raja (Alcorcon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    15'
    15'
    Jon Ander Gonzalez Esteban tildeler Alcorcon en corner. Javi Lara sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Javi Lara
    Alcorcon angriper i Alcorcon. Javi Lara avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    19'
    Javi Lara (Alcorcon) slår en corner fra venstre side på Santo Domingo.
    19'
    Målsjanse! Jacobo Gonzalez (Alcorcon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    RCD Espanyol må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Alcorcon.
    20'
    En av RCD Espanyols spillere blir avblåst for offside på Santo Domingo.
    22'
    Keita Balde
    Keita Balde (RCD Espanyol) header utenfor.
    27'
    Frispark til Alcorcon på halvdelen til RCD Espanyol.
    28'
    28'
    Javi Puado (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra venstre på Santo Domingo.
    31'
    Skudd utenfor mål, RCD Espanyol
    31'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Keita Balde
    Keita Balde (RCD Espanyol) pådrar seg et gult kort.
    34'
    34'
    Martin Braithwaite
    Martin Braithwaite (RCD Espanyol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Skudd utenfor mål, AD Alcorcon
    39'
    I Alcorcon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Frispark RCD Espanyol.
    42'
    Keidi Bare (RCD Espanyol) slår en corner fra høyre side på Santo Domingo.
    45'
    45'+1
    Jon Ander Gonzalez Esteban signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    45'+2
    Gult kort til AD Alcorcon
    Oscar Rivas Viondi
    Oscar Rivas Viondi (Alcorcon) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    45'+3
    Jon Ander Gonzalez Esteban signaliserer et frispark til Alcorcon på egen banehalvdel.
    46'
    50'
    I Alcorcon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    52'
    I Alcorcon slår Javi Lara en corner fra venstre.
    53'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    53'
    Rødt kort til AD Alcorcon
    Eric Callis Torrent
    Eric Callis Torrent fra Alcorcon er ikke på banen for øyeblikket, men får et rødt kort!
    54'
    Jon Ander Gonzalez Esteban signaliserer et frispark til Alcorcon like utenfor RCD Espanyol-området.
    55'
    Javi Puado (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra høyre på Santo Domingo.
    57'
    Keita Balde
    Sjanse! RCD Espanyol avanserer forover, men Keita Balde avslutter utenfor.
    58'
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Jofre Carreras
    Ut: Salvi Sanchez
    Salvi Sanchez (RCD Espanyol) erstattes av Jofre Carreras.
    63'
    Inn: Pere Milla
    Ut: Keita Balde
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Pere Milla, mens Keita Balde tar plass på benken.
    63'
    Jon Ander Gonzalez Esteban tildeler RCD Espanyol en corner. Keidi Bare sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    64'
    Mål for RCD Espanyol!
    AD Alcorcon 0 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Martin Braithwaite
    Målgivende: Omar El Hilali
    Mål! RCD Espanyol tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Martin Braithwaite. Omar El Hilali sto for den målgivende pasningen.
    65'
    Javier Castro
    Dommeren gir Javier Castro (Alcorcon) et gult kort.
    66'
    Frispark Alcorcon.
    67'
    71'
    Spillerbytte - AD Alcorcon
    Inn: Emmanuel Addai
    Ut: Javi Lara
    Mehdi Nafti (Alcorcon) gjør sitt første bytte for dagen. Emmanuel Addai erstatter Javi Lara.
    71'
    Inn: Koldo Obieta
    Ut: Javier Castro
    Alcorcon gjør sitt andre bytte. Javier Castro erstattes av Koldo Obieta.
    71'
    Alcorcon angriper i Alcorcon. Jacobo Gonzalez fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Victor Ruiz
    Victor Ruiz (RCD Espanyol) mottar sitt første gule kort for dagen på Santo Domingo.
    74'
    Kan Alcorcon utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    75'
    Jacobo Gonzalez (Alcorcon) slår en corner fra høyre side på Santo Domingo.
    76'
    Mål for AD Alcorcon!
    AD Alcorcon 1 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Chema
    Chema utligner til 1-1 på Santo Domingo.
    76'
    83'
    Inn: Iker Bilbao
    Ut: Yan Eteki
    Mehdi Nafti gjør dagens tredje bytte i Alcorcon, når han tar ut Yan Eteki og setter inn Iker Bilbao.
    84'
    Inn: Fede Vico
    Ut: Christian Borrego Isabel
    Bytte for Alcorcon. Fede Vico kommer inn for Christian Borrego Isabel på Santo Domingo.
    84'
    Inn: Jose Carlos Lazo
    Ut: Javi Puado
    RCD Espanyol bytter ut Javi Puado med Jose Carlos Lazo.
    85'
    Inn: Pol Lozano
    Ut: Keidi Bare
    RCD Espanyol bytter ut Keidi Bare med Pol Lozano. Dette er det fjerde byttet som Luis Miguel Ramis gjør i dagens kamp.
    85'
    Hjørnespark til RCD Espanyol
    86'
    Lucas Nunes vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    88'
    Lucas Nunes er tilbake i kampen igjen.
    89'
    Rødt kort til RCD Espanyol
    Ruben Sanchez Saez
    Ruben Sanchez Saez fra RCD Espanyol er ikke på banen for øyeblikket, men får et rødt kort!
    89'+1
    Martin Braithwaite (RCD Espanyol) kommer seg fri på Santo Domingo, men avslutningen går utenfor.
    90'
    Inn: Gaston Valles
    Ut: Jose Gragera
    Luis Miguel Ramis (RCD Espanyol) gjør sitt femte bytte for dagen. Gaston Valles erstatter Jose Gragera.
    90'+2
    Inn: Juan Bravo
    Ut: Jacobo Gonzalez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Alcorcon. Inn kommer Juan Bravo, mens Jacobo Gonzalez tar plass på benken.