0-1
    Oiva Jukkola
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Oiva Jukkola avslutter utenfor.
    3'
    Oiva Jukkola (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Raatti Stadion.
    9'
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    9'
    AC Oulu, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    11'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til AC Oulu.
    13'
    Frispark til AC Oulu på halvdelen til Tampereen Ilves.
    14'
    Magnus Breitenmoser
    AC Oulu avanserer forover i Oulu. Magnus Breitenmoser avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Mål for Tampereen Ilves!
    AC Oulu 0 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: James Sabit
    Målgivende: Oiva Jukkola
    James Sabit dundrer ballen i mål og Tampereen Ilves tar ledelsen 0-1 på Raatti Stadion. Oiva Jukkola var nest sist på ballen.
    18'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Seydine N'Diaye
    Seydine N'Diaye (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    19'
    Frispark AC Oulu.
    19'
    I Oulu har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    21'
    Oiva Jukkola (Tampereen Ilves) pådrar seg et gult kort.
    22'
    Frispark for AC Oulu på egen banehalvdel.
    22'
    23'
    Lucas Morais
    Målsjanse til AC Oulu! Lucas Morais treffer mål, men keeper redder.
    28'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til AC Oulu.
    29'
    Onni Suutari
    AC Oulu angriper i Oulu. Onni Suutari avslutter på mål, men greier ikke å score.