Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til AC Oulu.
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    19'
    AC Oulu, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Raatti Stadion.
    19'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til AC Oulu på egen banehalvdel.
    19'
    Kan Tampereen Ilves utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    21'
    Otso Liimatta
    Sjanse til AC Oulu! Otso Liimatta er nær ved å score, men keeper redder.
    24'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    I Oulu slår Tuomas Ollila en corner fra høyre.
    26'
    Jere Kallinen
    Jere Kallinen (AC Oulu) kommer seg fri på Raatti Stadion, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Petteri Pennanen
    Tampereen Ilves avanserer forover i Oulu. Petteri Pennanen avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    30'
    Magnus Breitenmoser
    Magnus Breitenmoser (AC Oulu) avanserer forover på Raatti Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    32'
    Dennis Antamo tildeler AC Oulu en corner. Rafael Floro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Michael Steven Lopez
    Michael Lopez (AC Oulu) kommer til en målsjanse på Raatti Stadion, men klarer ikke å score.
    32'
    I Oulu har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Mål for AC Oulu!
    AC Oulu 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Michael Steven Lopez
    Mål! Michael Lopez gir AC Oulu ledelsen 1-0 etter en velplassert heading.
    36'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og AC Oulu får straffe av Dennis Antamo på Raatti Stadion.
    39'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Tatu Miettunen
    Dommer Dennis Antamo viser Tatu Miettunen (Tampereen Ilves) det gule kortet.
    40'
    AC Oulu scorer på straffe!
    AC Oulu 2 - 0 Tampereen Ilves
    Mål! Michael Lopez scorer på straffe. AC Oulus ledelse øker dermed til 2-0.
    40'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til AC Oulu.
    42'
    Momodou Sarr
    Dommeren gir Momodou Sarr (Tampereen Ilves) et gult kort.
    42'
    44'
    Gult kort til AC Oulu
    Armend Kabashi
    Dommer Dennis Antamo gir Armend Kabashi (AC Oulu) et gult kort.
    44'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Mikael Almen
    Ut: Tatu Miettunen
    Tampereen Ilves gjør sitt første bytte. Tatu Miettunen erstattes av Mikael Almen.
    46'
    Inn: Tuure Siira
    Ut: Doni Arifi
    Doni Arifi (Tampereen Ilves) erstattes av Tuure Siira.
    46'
    Mål for Tampereen Ilves!
    AC Oulu 2 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Kai Meriluoto
    Mål! Meriluoto holder Tampereen Ilveset inne i kampen med en redusering til 2-1.
    47'
    Kai Meriluoto
    Tampereen Ilves angriper i Oulu. Meriluoto fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    49'
    Frispark Tampereen Ilves.
    51'
    Målsjanse! Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    54'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men Dennis Antamo blåser for offside på Raatti Stadion.
    58'
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Raatti Stadion.
    59'
    Michael Lopez (AC Oulu) får et gult kort av dommer Dennis Antamo.
    60'
    61'
    Spillerbytte - AC Oulu
    Inn: Dennis Salanovic
    Ut: Enoch Banza
    AC Oulu bytter ut Enoch Banza med Dennis Salanovic.
    64'
    65'
    66'
    Rafael Floro (AC Oulu) slår en corner fra høyre side på Raatti Stadion.
    67'
    68'
    Tampereen Ilves angriper i Oulu, men blir avblåst for offside.
    69'
    AC Oulu angriper, men avslutningen til Michael Lopez går utenfor.
    70'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til AC Oulu like utenfor Tampereen Ilves-området.
    73'
    Tuure Siira
    Tuure Siira (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    73'
    Tampereen Ilves avanserer forover i Oulu. Momodou Sarr avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    Inn: Patrick Loa Loa
    Ut: Kai Meriluoto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Patrick Loa Loa, mens Meriluoto tar plass på benken.
    75'
    Inn: Jorn Vancamp
    Ut: Momodou Sarr
    Tampereen Ilves gjør sitt fjerde bytte. Momodou Sarr erstattes av Jorn Vancamp.
    75'
    Inn: Marius Konkkola
    Ut: Magnus Breitenmoser
    AC Oulu bytter ut Magnus Breitenmoser med Marius Konkkola.
    79'
    Inn: Onni Suutari
    Ut: Michael Steven Lopez
    AC Oulu bytter ut Michael Lopez med Onni Suutari. Dette er det tredje byttet som Ricardo Duarte gjør i dagens kamp.
    79'
    80'
    81'
    82'
    82'
    Skudd utenfor mål, Tampereen Ilves
    83'
    AC Oulu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Tuco
    Sjanse i Oulu! Ariel Ngueukam (Tampereen Ilves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    84'
    84'
    86'
    Tuomas Ollila (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Raatti Stadion.
    88'
    88'
    Jorn Vancamp
    Jorn Vancamp (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Raatti Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    89'
    Inn: Roan Nogha
    Ut: Otso Liimatta
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Oulu. Inn kommer Roan Nogha, mens Otso Liimatta tar plass på benken.