0-2
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Frispark AC Oulu.
    2'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    3'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    6'
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    7'
    AC Oulu, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Hjørnespark til Tampereen Ilves
    7'
    Mål for Tampereen Ilves!
    AC Oulu 0 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Eetu Mommo
    Mål! Eetu Mommo gir Tampereen Ilves ledelsen 0-1 etter en velplassert heading.
    7'
    Frispark for AC Oulu på egen banehalvdel.
    14'
    Eetu Vertainen
    Tampereen Ilves angriper i Oulu. Eetu Vertainen fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til AC Oulu.
    19'
    Tampereen Ilves angriper, men blir avblåst for offside.
    21'
    AC Oulu 0 - 2 Tampereen Ilves
    Målgivende: Teemu Jantti
    Eetu Mommo header ballen i mål og Tampereen Ilves går opp til en komfortabel 0-2-ledelse i Oulu. Teemu Jantti var nest sist på ballen.
    22'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    I Oulu har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Skudd på mål, AC Oulu
    28'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Frispark i en god posisjon for Tampereen Ilves!
    29'
    Tampereen Ilves angriper i Oulu, men blir avblåst for offside.
    30'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til AC Oulu på egen banehalvdel.
    31'
    Det blir farlig! Frispark for AC Oulu er nær straffområde.
    32'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Teemu Jantti
    Dommer Oskari Hamalainen gir Teemu Jantti (Tampereen Ilves) et gult kort.
    32'
    33'
    34'
    Frispark til AC Oulu på halvdelen til Tampereen Ilves.
    35'
    37'
    Rafinha
    Rafinha (AC Oulu) kommer seg fri på Raatti Stadion, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Patrick Loa Loa
    Målsjanse til Tampereen Ilves! Patrick Steve Loa Loa treffer mål, men keeper redder.
    45'
    45'
    45'
    Frisparket tildelt AC Oulu er farlig nær Tampereen Ilvess målområde.
    46'
    Niklas Jokelainen (AC Oulu) slår en corner fra venstre side på Raatti Stadion.
    47'
    50'
    51'
    Sjanse i Oulu! Patrick Steve Loa Loa (Tampereen Ilves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    53'
    AC Oulu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Dommer Oskari Hamalainen viser Eetu Vertainen (Tampereen Ilves) det gule kortet.
    54'
    57'
    David Popa
    David Popa (AC Oulu) kommer til en målsjanse på Raatti Stadion, men klarer ikke å score.
    59'
    I Oulu har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    En av Tampereen Ilvess spillere blir avblåst for offside.
    61'
    Skudd utenfor mål, Tampereen Ilves
    65'
    Spillerbytte - AC Oulu
    Inn: Fareed Sadat
    Ut: David Popa
    David Popa (AC Oulu) erstattes av Fareed Sadat.
    66'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til AC Oulu like utenfor Tampereen Ilves-området.
    66'
    Vigori Jean Jaures Gbe
    Vigori Jean Jaures Gbe (Tampereen Ilves) mottar sitt første gule kort for dagen på Raatti Stadion.
    66'
    Anselmi Mikael Nurmela
    Anselmi Nurmela (AC Oulu) kommer seg fri på Raatti Stadion, men avslutningen går utenfor.
    67'
    Frispark Tampereen Ilves.
    68'
    Eetu Mommo
    Tampereen Ilves fosser forover og Eetu Mommo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    70'
    70'
    70'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Leo Kyllonen
    Ut: Eric Oteng
    Jarkko Wiss (Tampereen Ilves) gjør sitt første bytte for dagen. Leo Kyllonen erstatter Eric Oteng.
    70'
    Inn: Momodou Sarr
    Ut: Eetu Vertainen
    Jarkko Wiss gjør dagens andre bytte i Oulu, når han tar ut Eetu Vertainen og setter inn Momodou Sarr.
    71'
    71'
    72'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men Oskari Hamalainen blåser for offside på Raatti Stadion.
    73'
    Inn: Jere Kallinen
    Ut: Jarkko Hurme
    AC Oulu bytter ut Jarkko Hurme med Jere Kallinen.
    74'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    75'
    Gult kort til AC Oulu
    Niklas Jokelainen
    Niklas Jokelainen (AC Oulu) pådrar seg et gult kort.
    75'
    Hjørnespark til AC Oulu
    77'
    78'
    78'
    79'
    Leo Kyllonen
    Leo Kyllonen (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Raatti Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Dommer Oskari Hamalainen ser at linjemannen løfter flagget, og AC Oulus Fareed Sadat blåses av for offside.
    80'
    Inn: Kevin Larsson
    Ut: Obed Malolo
    AC Oulu bytter ut Obed Malolo med Kevin Larsson. Dette er det tredje byttet som Jyrki Ahola gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Lasse Ikonen
    Ut: Samu Alanko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Oulu. Inn kommer Lasse Ikonen, mens Samu Alanko tar plass på benken.
    80'
    82'
    Tampereen Ilves angriper i Oulu. Teemu Jantti fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Eetu Mommo
    Eetu Mommo skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Tampereen Ilves.
    83'
    Eetu Mommo (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Raatti Stadion.
    83'
    84'
    Inn: Doni Arifi
    Ut: Tuure Siira
    Tampereen Ilves gjør sitt tredje bytte. Tuure Siira erstattes av Doni Arifi.
    85'
    Inn: Oiva Jukkola
    Ut: Patrick Loa Loa
    Tampereen Ilves bytter ut Patrick Steve Loa Loa med Oiva Jukkola.
    85'
    87'
    87'
    88'
    90'
    90'+1
    Inn: Miska Rautiola
    Ut: Joona Veteli
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Miska Rautiola, mens Joona Veteli tar plass på benken.