Lorenzo Pellegrini
    AS Roma angriper i Milano. Lorenzo Pellegrini fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Tijani Reijnders
    AC Milan fosser forover og Tijani Reijnders fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    Roma, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    AS Roma tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til AS Roma på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for AS Roma på egen banehalvdel.
    11'
    Clement Turpin tildeler AS Roma en corner. Lorenzo Pellegrini sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Tijani Reijnders vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    14'
    Tijani Reijnders er på beina igjen og fortsetter kampen.
    15'
    Stephan El Shaarawy
    Sjanse i Milano! Stephan El Shaarawy (AS Roma) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    16'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    I Milano slår Lorenzo Pellegrini en corner fra høyre.
    17'
    Mål for Roma!
    AC Milan 0 - 1 Roma
    Mål: Gianluca Mancini
    Målgivende: Paulo Dybala
    Gianluca Mancini header ballen i mål og AS Roma tar ledelsen 0-1 på Giuseppe Meazza. Paulo Dybala var nest sist på ballen.
    17'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til AC Milan.
    20'
    Tijani Reijnders (AC Milan) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    21'
    Tijani Reijnders (AC Milan) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    21'
    22'
    Frispark AC Milan.
    22'
    23'
    Romelu Lukaku
    AS Roma angriper. Romelu Lukaku får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    28'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Lorenzo Pellegrini (AS Roma) vrir seg av smerte i gresset.
    30'
    AS Roma slipper å klare seg uten Lorenzo Pellegrini som kommer tilbake på banen igjen.
    32'
    Hjørnespark til AC Milan
    32'
    Gult kort til AC Milan
    Christian Pulisic
    Christian Pulisic (AC Milan) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    33'
    I Milano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Gult kort til Roma
    Bryan Cristante
    Bryan Cristante (AS Roma) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    38'
    Ismael Bennacer
    Sjanse til AC Milan! Ismael Bennacer er nær ved å score, men keeper redder.
    42'
    42'
    Lorenzo Pellegrini (AS Roma) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    45'+1
    Stephan El Shaarawy (AS Roma) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Målsjanse til AC Milan! Tijani Reijnders treffer mål, men keeper redder.
    46'
    46'
    Frispark til AS Roma på halvdelen til AC Milan.
    48'
    52'
    AC Milan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Skudd på mål, Roma
    58'
    58'
    59'
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Yacine Adli
    Ut: Ismael Bennacer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Milan. Inn kommer Yacine Adli, mens Ismael Bennacer tar plass på benken.
    59'
    I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    Sjanse! AS Roma avanserer forover, men Lorenzo Pellegrini avslutter utenfor.
    61'
    Bryan Cristante (AS Roma) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    62'
    Yacine Adli
    Dommeren gir Yacine Adli (AC Milan) et gult kort.
    63'
    64'
    64'
    Paulo Dybala ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    65'
    AS Roma slipper å klare seg uten Paulo Dybala som kommer tilbake på banen i Milano.
    66'
    Frispark til AC Milan på halvdelen til AS Roma.
    67'
    68'
    Theo Hernandez
    Theo Hernandez (AC Milan) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    69'
    70'
    Skudd på mål, AC Milan
    72'
    72'
    Ruben Loftus-Cheek
    Ruben Loftus-Cheek (AC Milan) pådrar seg et gult kort.
    73'
    Yacine Adli
    AC Milan fosser forover og Yacine Adli fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    Yacine Adli (AC Milan) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    75'
    Rafael Leao
    Rafael Leao (AC Milan) avanserer forover på Giuseppe Meazza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    75'
    75'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til AC Milan like utenfor AS Roma-området.
    76'
    Inn: Samuel Chukwueze
    Ut: Christian Pulisic
    AC Milan bytter ut Christian Pulisic med Samuel Chukwueze. Dette er det andre byttet som Stefano Pioli gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Noah Okafor
    Ut: Rafael Leao
    Rafael Leao (AC Milan) erstattes av Noah Okafor.
    78'
    Spillerbytte - Roma
    Inn: Tammy Abraham
    Ut: Paulo Dybala
    AS Roma bytter ut Paulo Dybala med Tammy Abraham.
    80'
    Tijani Reijnders (AC Milan) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    I Milano slår Theo Hernandez en corner fra venstre.
    83'
    Samuel Chukwueze
    AC Milan angriper, men avslutningen til Samuel Chukwueze går utenfor.
    83'
    Olivier Giroud
    På Giuseppe Meazza skyter Olivier Giroud (AC Milan) rett i tverrliggeren!
    87'
    88'
    Inn: Houssem Aouar
    Ut: Lorenzo Pellegrini
    Daniele De Rossi gjør dagens andre bytte i Milano, når han tar ut Lorenzo Pellegrini og setter inn Houssem Aouar.
    89'
    Inn: Edoardo Bove
    Ut: Leandro Paredes
    Bytte for AS Roma. Edoardo Bove kommer inn for Leandro Paredes på Giuseppe Meazza.
    89'
    90'
    VAR sjekker om det er straffe til AC Milan
    90'+1
    Ingen straffe til AC Milan
    90'+1
    Inn: Diego Llorente
    Ut: Romelu Lukaku
    Daniele De Rossi (AS Roma) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Diego Llorente erstatter Romelu Lukaku.
    90'+2
    90'+2
    90'+4
    Clement Turpin tildeler AC Milan en corner. Yacine Adli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.