Skudd på mål, Aarhus
    3'
    Brøndby IF, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen tildeler Brøndby en corner. Yuito Suzuki sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Mål for Brøndby IF!
    Aarhus 0 - 1 Brøndby IF
    Mål: Daniel Wass
    Målgivende: Yuito Suzuki
    Daniel Wass header ballen i mål og Brøndby tar ledelsen 0-1 på Aarhus Stadium. Det er en fin assist fra Yuito Suzuki.
    5'
    Mål for Aarhus!
    Aarhus 1 - 1 Brøndby IF
    Mål: Magnus Knudsen
    Målgivende: Janni Serra
    Utligning! Magnus Knudsen setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Janni Serra før målet.
    8'
    Skudd utenfor mål, Brøndby IF
    13'
    Hjørnespark til Brøndby IF
    13'
    Frispark til AGF Aarhus på halvdelen til Brøndby.
    19'
    Frispark Brøndby.
    21'
    Skudd utenfor mål, Aarhus
    22'
    24'
    Daniel Wass
    Daniel Wass (Brøndby) header mot mål, men ballen går utenfor.
    30'
    Hjørnespark til Aarhus
    35'
    35'
    37'
    41'
    43'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til AGF Aarhus.
    44'
    I Århus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Brøndby må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AGF Aarhus.
    48'
    Spillerbytte - Aarhus
    Inn: Patrick Mortensen
    Ut: Janni Serra
    Bytte for AGF Aarhus. Patrick Mortensen kommer inn for Janni Serra på Aarhus Stadium.
    53'
    Inn: Tobias Bech
    Ut: Mikkel Duelund
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AGF Aarhus. Inn kommer Tobias Bech, mens Mikkel Duelund tar plass på benken.
    53'
    Michael Akoto
    AGF Aarhus angriper, men avslutningen til Michael Akoto går utenfor.
    54'
    Aarhus 1 - 2 Brøndby IF
    Mål: Sean Klaiber
    Mål! Sean Klaiber gir Brøndby en 1-2 ledelse. Yuito Suzuki sto for den målgivende pasningen.
    55'
    Det blir farlig! Frispark for AGF Aarhus er nær straffområde.
    57'
    59'
    AGF Aarhus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Frispark for Brøndby på egen banehalvdel.
    60'
    Spillerbytte - Brøndby IF
    Inn: Mathias Greve Petersen
    Ut: Josip Radosevic
    Brøndby bytter ut Josip Radosevic med Mathias Greve Petersen.
    65'
    Inn: Noah Teye Nartey
    Ut: Yuito Suzuki
    Jesper Sorensen gjør dagens andre bytte i Århus, når han tar ut Yuito Suzuki og setter inn Noah Teye Nartey.
    66'
    Gult kort til Brøndby IF
    Rasmus Lauritsen
    Rasmus Lauritsen (Brøndby) pådrar seg et gult kort.
    74'
    75'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til AGF Aarhus på egen banehalvdel.
    75'
    Inn: Julius Beck
    Ut: Magnus Knudsen
    Uwe Rosler (AGF Aarhus) gjør sitt tredje bytte for dagen. Julius Beck erstatter Magnus Knudsen.
    78'
    Inn: Clement Mutahi Bischoff
    Ut: Kevin Mensah
    Brøndby bytter ut Kevin Mensah med Clement Mutahi Bischoff. Dette er det tredje byttet som Jesper Sorensen gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Peter Bjur
    Ut: Tobias Bach
    Bytte for AGF Aarhus. Peter Bjur kommer inn for Tobias Bach på Aarhus Stadium.
    79'
    82'
    83'
    Inn: Luka Callo Carstensen
    Ut: Mats Knoester
    Uwe Rosler (AGF Aarhus) gjør sitt femte bytte for dagen. Luka Callo Carstensen erstatter Mats Knoester.
    85'
    Inn: Filip Bundgaard Kristensen
    Ut: Nicolai Vallys
    Brøndby gjør sitt fjerde bytte. Nicolai Vallys erstattes av Filip Bundgaard Kristensen.
    87'
    88'
    88'
    Aarhus 2 - 2 Brøndby IF
    Mål: Patrick Mortensen
    Målgivende: Gift Links
    Patrick Mortensen scorer og utligner dermed til 2-2. Gift Links var nest sist på ballen.