Hei og velkommen til denne livedekningen av AaFK - Sandefjord. Lagoppstillingene er her, og vi tar en titt!
    AaFK: Lie - Grønner, Klinkenberg, Sæthre - Jørgensen, Bizoza, Uzochukwu, Nenass, Olafsson - Haugen, Castro
    Sandefjord (4-2-3-1): Storevik - Webmangomo, Grorud, Vales, Kreuzriegler- Palsson, Markmanrud - Normann Hansen, Jonsson, Vega- Gussiås
    Sandefjord stuper i angrep og er nær ved å få en kjempesjanse med en gang.
    1'
    Vales får hodet på et hjørnespark. Går like over målet til Lie. Sandefjord aggressive fra start.
    3'
    Castro med et innlegg fra høyresiden – men uten adresse. Aalesund står høyt når vertene skal sille seg ut bakfra.
    4'
    Aalesund sperrer av. Storevik bruker lang tid på sitt korte utspark. Ser ikke ut til at oransjetrøyene har tatt helt kveld etter nedrykket.
    6'
    Jonsson legger sin landsmann Olafsson i bakken. Aalesund får frispark og kan spille ut bakfra.
    8'
    Har roet seg litt nå.
    8'
    Castro skaffer frispark i god innleggsposisjon.
    10'
    Gult kort til Aalesund
    Daan Klinkenberg
    16'
    Klinkenberg er for sent ute. Sandefjord får frispark fra 40 meter.
    16'
    Forsøker en kort og frekk variant, men får ikke sving på innlegget der, Vega. Ender med hjørnespark.
    17'
    Aalesund bruker tid med å bygge opp i bakre rekker.
    23'
    Får corner der hjemmelaget. Er det dette som skal til for at det skal løsne foran mål?
    23'
    Smell i feltet der for Haugen. får vel albuesmell fra lagkameraten.
    25'
    Jonsson med avslutning. Blir klarert.
    26'
    Stor mulighet for Haugen som gjør et godt løp fremme foran 16-meteren. Prøver å runde keeper men får spiss vinkel. Setter ballen i nettveggen. Burde vært kald der og satt den!
    27'
    Slipper lett til Aalesund på kanten der. Treffer ikke spillerne foran mål. Castro sentral igjen i denne kampen.
    29'
    Få høydepunkter så langt i denne kampen dessverre. En god målsjanse til hvert lag.
    31'
    Herlig angrep fra Sandefjord. Brice med nydelig pasning frem til Hansen foran mål For være merkelig alene på farten der, men setter den ikke på direkten der. God sjanse.
    33'
    Får frispark der. Hansen kjører en god dragning og blir stoppet på ulovlig vis.
    34'
    Frispark i god posisjon.
    34'
    Mål for Sandefjord Fotball!
    Aalesund 0 - 1 Sandefjord Fotball
    Mål: Deyver Vega
    Får drømmetreff der Vega! Skrur den med venstrefoten mot nærmeste kryss. Perfekt utført og ballen ffyker videre inn i nettmaskene bak Lie.
    34'
    Hansen på farten igjen. Blir felt i 16-meteren. Nesten så han er alene gjennom etter en frekk vending med hælen i høy fart.
    39'
    Klinkenberg har gult kort fra før og må passe seg nå, selv om han ryddet opp i denne situasjonen med Normann Hansen som har skapt problemer.
    41'
    41'
    Sandefjord virker til å ha kontroll på dette nå.
    43'
    Godt skudd der av Bizoza. Må gi retur der Storevik. Men dommeren oppe med flagget.
    45'
    Enorm sjanse! Nær at Haugen sklir inn den. Jørgensen høyt i banen og smeller inn foran mål. Men når ikke der Aalesund-spissen.
    49'
    Jonsson kommer til skudd. Setter den utenfor. God mulighet der, men høyt over!
    51'
    Jonas Grønner
    54'
    Nære på for Grønner som får to sjanser foran mål. Men klarer ikke å sette den. Nesten for Sandefjord igjen.
    55'
    Når ikke ballen foran mål igjen der Gussiås. Nær på igjen der, men tåen mangler nødvendige tommers lengde!
    56'
    Sigurd Haugen
    Stopper Vega ulovlig der Haugen. Klart kort.
    58'
    Carlsen klar på sidelinjen for å komme inn på banen snart.
    60'
    Ampert på banen. Nenass reagerer på Grorud.
    60'
    Spillerbytte - Aalesund
    Inn: Shaquill Sno
    Ut: Kasper Poul Molgaard Jorgensen
    61'
    Inn: Izunna Uzochukwu
    Ut: Fredrik Carlsen
    61'
    Normann Hansen til skudd. Blokkeres.
    63'
    Enorm sjanse for hjemmelaget. Haugen stuper frem når ikke!
    65'
    Stolpetreff for Hansen! Nå skjer det mye. Roper ut i frustrasjon!
    65'
    Vega med corneren. Farlig foran mål. Men litt for høy.
    68'
    Markmanrud klemmer til fra distanse på retur ut fra feltet. Hardt men ikke plassert. Tribunemat.
    70'
    Spillerbytte - Sandefjord Fotball
    Inn: Sander Risan Mørk
    Ut: Sivert Gussiås
    71'
    Inn: Mats Haakenstad
    Ut: Brice Wembangomo
    72'
    Innøvd variant. Normann Hansen ut foran mål. Markmanrud står og venter i returrommet. Forsøker å plassere gjør bra. Men Lie med på notene.
    73'
    Vega kommer til avslutning. Lie nede og plukker.
    74'
    Blir presset bakover nå Aalesund og har nok med å forsvare seg.
    75'
    Har vært mye involvert Normann Hansen i denne kampen. Mangler bare målet.
    76'
    Inn: Vetle Fiskerstrand
    Ut: Nenass
    79'
    Bizoza med smart ball til Castro. Knallhardt foran mål. Returen ut i feltet. Nær scoring men Haakenstad redder nærmest på strek med hodet.
    81'
    Inn: George Gibson
    Ut: Deyver Vega
    83'
    Aalesund med corner. Men heades ut av Grorud. Ser ikke ut som det skal bli nettkjenning på hjemmelaget som kan skilte med 28 mål på 27 kamper dersom resultatet holder seg.