Mål for Molde!
    Aalesund 0 - 1 Molde
    Mål: Magnus Wolff Eikrem
    3'
    Hjemmelaget kontrer voldsomt ved Ødemarksbakken og Haugen. Førstnevnte kommer alene mot Tidemann, men stopperen gjør alt rett i det han tar ballen på 20 meter.
    7'
    Der er Molde nære! Birk Risa stiger til værs inne på seks meter. Hodestøtet går like over!
    13'
    Kjempemuligheter for Molde til å doble ledelsen! Zekhnini spilles igjennom helt alene med Grytebust. Den rutinerte sisteskansen får stoppet vingen i det han er på vei forbi, men først på returen er Magnus Wolff Eikrem. Han forsøker å plassere den i mål, men skyter rett i en forsvarsspiller som har kommet til unnsetning.
    18'
    Hjemmelaget slår fort tilbake! Et innlegg fra Mãatã er bare små marginer unna å bli spasert i nettet, men gjestene slipper med skrekken!
    20'
    Gult kort til Aalesund
    Dario Canadjija
    21'
    Sigurd Haugen header like over etter et fint oppspill!
    26'
    Petar Golubovic
    28'
    Oi, oi, oi! Risa kløner med ballen i beina og må gi et innkast. Det tas hurtig mot Haugen, som spiller 45 ut mot Ødemarksbakken. Molde-forsvaret er i ubalanse, men en laaaaang tå fra Tidemannn Hansen forhindrer utligning!
    30'
    Grytebust hindrer Breivik! Midtbanespilleren løper alt han kan på et gjennomspill, og er først på ballen. Men da er Grytebust så nære at avslutningen ikke blir all verden.
    35'
    Aalesund 0 - 2 Molde
    Mål: Rafik Zekhnini
    44'
    Zekhnini nære igjen! Rapper med seg ballen og tar seg inn i feltet. Skjærer inn og sender den like på utsiden av stolpen!
    45'+1
    Spillerbytte - Aalesund
    Inn: Simen Bolkan Nordli
    Ut: Dario Canadjija
    46'
    Gult kort til Molde
    Sivert Mannsverk
    50'
    Frisparket fra Bolkan Norli går like utenfor!!
    51'
    Grødem like over fra 18 meter!
    57'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Markus André Kaasa
    Ut: Magnus Wolff Eikrem
    62'
    Inn: Eirik Haugan
    Ut: Martin Bjørnbak
    68'
    Inn: Mathis Bolly
    Ut: Rafik Zekhnini
    68'
    Inn: Torbjørn Kallevåg
    Ut: Kristoffer Ødemarksbakken
    71'
    Inn: Alexander Ammitzbøll
    Ut: Alexander Juel
    71'
    Inn: Kristoffer Haugen
    Ut: Erling Knudtzon
    79'
    Sigurd Haugen forsøker seg fra 20 meter. En liten meter utenfor!
    81'
    Eirik Haugan
    84'
    Inn: Oscar Solnørdal
    Ut: Fredrik Haugen
    85'
    Inn: Jeppe Moe
    Ut: Isak Määttä
    85'
    For en mulighet for vertene, men det vil seg ikke! Et godt innlegg på bakre stolpe mot Serbecic, som finner Haugen inne på fem meter. Spissen får den rett og slett ikke på mål!