Sandi Putros signaliserer et frispark til Aalborg BK på egen banehalvdel.
    Målsjanse til Aalborg BK! Younes Bakiz treffer mål, men keeper redder.
    2'
    Silkeborg IF, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Lucas Andersen (Aalborg BK) løfter inn en corner fra høyre på Aalborg Portland Park.
    3'
    Anosike Ementa
    Anosike Ementa (Aalborg BK) prøver å heade ballen i mål på Aalborg Portland Park, men mislykkes.
    3'
    3'
    Ferslev Anders Klynge
    Ferslev Anders Klynge (Silkeborg IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    I Ålborg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Lucas Andersen (Aalborg BK) slår en corner fra høyre side på Aalborg Portland Park.
    9'
    Sandi Putros tildeler Silkeborg IF en corner. Ferslev Anders Klynge sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Sjanse til Aalborg BK! Anosike Ementa er nær ved å score, men keeper redder.
    12'
    12'
    Tonni Adamsen
    Tonni Adamsen (Silkeborg IF) avanserer forover på Aalborg Portland Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    Aalborg BK, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Silkeborg IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark for Aalborg BK på egen banehalvdel.
    17'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til Aalborg BK.
    18'
    I Ålborg slår Lucas Andersen en corner fra venstre.
    19'
    Aalborg BK angriper. Anosike Ementa får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    19'
    Ferslev Anders Klynge (Silkeborg IF) slår en corner fra venstre side på Aalborg Portland Park.
    21'
    Målsjanse! Anosike Ementa (Aalborg BK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Gult kort til Aalborg BK
    Kasper Poul Molgaard Jorgensen
    Dommer Sandi Putros gir Kasper Poul Molgaard Jorgensen (Aalborg BK) et gult kort.
    27'
    28'
    Sjanse i Ålborg! Tonni Adamsen (Silkeborg IF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    29'
    31'
    Frispark for Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    32'
    Kan Aalborg BK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    Skudd utenfor mål, Aalborg BK
    34'
    Frispark Aalborg BK.
    34'
    43'
    Spillerbytte - Silkeborg IF
    Inn: Andreas Oggesen
    Ut: Kasper Kusk
    Kasper Kusk (Silkeborg IF) erstattes av Andreas Oggesen.
    46'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    49'
    Silkeborg IF angriper, men Sandi Putros blåser for offside.
    51'
    52'
    Sebastian Jorgensen
    Silkeborg IF fosser forover og Sebastian Jorgensen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    Oliver Sonne
    Silkeborg IF angriper. Oliver Sonne får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    56'
    Spillerbytte - Aalborg BK
    Inn: Pedro Ferreira
    Ut: Louka Prip
    Aalborg BK bytter ut Louka Prip med Pedro Ferreira.
    57'
    Hjørnespark til Silkeborg IF
    58'
    Frispark til Silkeborg IF på halvdelen til Aalborg BK.
    58'
    Mark Brink
    Målsjanse til Silkeborg IF! Mark Brink treffer mål, men keeper redder.
    59'
    59'
    Målsjanse på Aalborg Portland Park! Sebastian Jorgensen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    62'
    Inn: Alexander Lind
    Ut: Tonni Adamsen
    Silkeborg IF gjør sitt andre bytte. Tonni Adamsen erstattes av Alexander Lind.
    64'
    64'
    Inn: Nicklas Helenius
    Ut: Anosike Ementa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Aalborg BK. Inn kommer Nicklas Helenius, mens Anosike Ementa tar plass på benken.
    65'
    Frispark til Aalborg BK på halvdelen til Silkeborg IF.
    66'
    66'
    Alexander Lind
    Silkeborg IF angriper, men avslutningen til Alexander Lind går utenfor.
    68'
    Straffe til Silkeborg IF
    71'
    Sebastian Jorgensen (Silkeborg IF) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    74'
    Mål for Silkeborg IF!
    Aalborg BK 0 - 1 Silkeborg IF
    Mål: Alexander Lind
    Målgivende: Lukas Engel
    Mål! Silkeborg IF tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Alexander Lind på Aalborg Portland Park. Flott spill fra Lukas Engel før målet.
    74'
    76'
    Inn: Oliver Ross
    Ut: Sebastian Otoa
    Aalborg BK bytter ut Sebastian Otoa med Oliver Ross.
    76'
    Inn: Kilian Ludewig
    Ut: Iver Fossum
    Oscar Hiljemark gjør dagens fjerde bytte i Ålborg, når han tar ut Iver Fossum og setter inn Kilian Ludewig.
    77'
    78'
    Jakob Ahlmann (Aalborg BK) løfter inn en corner fra høyre på Aalborg Portland Park.
    79'
    81'
    Sandi Putros tildeler Aalborg BK en corner. Jakob Ahlmann sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.