0-1
1-1
    Kampen er i gang på Fritz-Walter-Stadion.
    Sven Waschitzki signaliserer et frispark til SSV Jahn Regensburg på egen banehalvdel.
    1'
    I Kaiserslautern slår Erik Wekesser en corner fra høyre.
    2'
    Sven Waschitzki tildeler SSV Jahn Regensburg en corner. Erik Wekesser sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Mål for SSV Jahn Regensburg!
    1 FC Kaiserslautern 0 - 1 SSV Jahn Regensburg
    Mål: Albion Vrenezi
    Målgivende: Kaan Caliskaner
    SSV Jahn Regensburg leder 0-1 etter en scoring av Albion Vrenezi. Det er en fin assist fra Kaan Caliskaner.
    4'
    SSV Jahn Regensburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Andreas Albers
    Andreas Albers (SSV Jahn Regensburg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Frispark for 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    15'
    Charalambos Makridis
    Sjanse! SSV Jahn Regensburg avanserer forover, men Charalambos Makridis avslutter utenfor.
    17'
    18'
    Frisparket tildelt SSV Jahn Regensburg er farlig nær 1 FC Kaiserslauterns målområde.
    19'
    Kaan Caliskaner
    SSV Jahn Regensburg angriper i Kaiserslautern. Kaan Caliskaner avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    1 FC Kaiserslautern, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    SSV Jahn Regensburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra 1 FC Kaiserslautern.
    24'
    25'
    Erik Wekesser (SSV Jahn Regensburg) slår en corner fra venstre side på Fritz-Walter-Stadion.
    28'
    Albion Vrenezi (SSV Jahn Regensburg) løfter inn en corner fra høyre på Fritz-Walter-Stadion.
    29'
    Sven Waschitzki signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    30'
    Kaan Caliskaner (SSV Jahn Regensburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    1 FC Kaiserslautern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    SSV Jahn Regensburg angriper, men blir avblåst for offside.
    38'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Elias Huth (1 FC Kaiserslautern) vrir seg av smerte i gresset.
    40'
    Sebastian Nachreiner ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    41'
    Frispark for SSV Jahn Regensburg på egen banehalvdel.
    42'
    Frispark SSV Jahn Regensburg.
    43'
    SSV Jahn Regensburg slipper å klare seg uten Sebastian Nachreiner som kommer tilbake på banen i Kaiserslautern.
    43'
    Elias Huth kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Fritz-Walter-Stadion.
    44'
    I Kaiserslautern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+2
    Gult kort til SSV Jahn Regensburg
    Benedikt Gimber
    Benedikt Gimber (SSV Jahn Regensburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Fritz-Walter-Stadion.
    45'+4
    Jan Elvedi
    Dommer Sven Waschitzki gir Jan Elvedi (SSV Jahn Regensburg) et gult kort.
    48'
    48'
    49'
    51'
    Sjanse i Kaiserslautern! Kaan Caliskaner (SSV Jahn Regensburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    Spillet på Fritz-Walter-Stadion er stoppet midlertidig fordi Erik Wekesser ligger nede.
    53'
    Erik Wekesser er på beina igjen og fortsetter kampen.
    54'
    55'
    Gult kort til 1 FC Kaiserslautern
    Tim Rieder
    Tim Rieder (1 FC Kaiserslautern) pådrar seg et gult kort.
    56'
    Hjørnespark til 1 FC Kaiserslautern
    58'
    Carlo Sickinger
    Målsjanse til 1 FC Kaiserslautern! Carlo Sickinger treffer mål, men keeper redder.
    59'
    SSV Jahn Regensburg, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    59'
    Hendrick Zuck (1 FC Kaiserslautern) løfter inn en corner fra høyre på Fritz-Walter-Stadion.
    60'
    I Kaiserslautern slår Hendrick Zuck en corner fra høyre.
    63'
    Mål for 1 FC Kaiserslautern!
    1 FC Kaiserslautern 1 - 1 SSV Jahn Regensburg
    Mål: Kevin Kraus
    Mål! hjemmelag utligner ved Kevin Kraus. Stillingen er nå 1-1.
    64'
    65'
    Charalambos Makridis (SSV Jahn Regensburg) får et gult kort av dommer Sven Waschitzki.
    65'
    Sven Waschitzki tildeler SSV Jahn Regensburg en corner. Erik Wekesser sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Spillerbytte - 1 FC Kaiserslautern
    Inn: Marvin Pourie
    Ut: Lucas Roser
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1 FC Kaiserslautern. Inn kommer Marvin Pourie, mens Lucas Roser tar plass på benken.
    69'
    Inn: Simon Skarlatidis
    Ut: Hendrick Zuck
    1 FC Kaiserslautern gjør sitt andre bytte. Hendrick Zuck erstattes av Simon Skarlatidis.
    69'
    Andreas Albers (SSV Jahn Regensburg) avanserer forover på Fritz-Walter-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    74'
    74'
    76'
    Marvin Pourie
    1 FC Kaiserslautern angriper. Marvin Pourie får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    77'
    Tim Rieder
    Målsjanse på Fritz-Walter-Stadion! Tim Rieder fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    78'
    78'
    79'
    Inn: Anas Bakhat
    Ut: Tim Rieder
    Tim Rieder (1 FC Kaiserslautern) erstattes av Anas Bakhat.
    80'
    Spillerbytte - SSV Jahn Regensburg
    Inn: Nicolas Wahling
    Ut: Kaan Caliskaner
    Mersad Selimbegovic gjør dagens første bytte i Kaiserslautern, når han tar ut Kaan Caliskaner og setter inn Nicolas Wahling.
    80'
    Inn: Philipp Hercher
    Ut: Dominik Schad
    1 FC Kaiserslautern bytter ut Dominik Schad med Philipp Hercher.
    82'
    84'
    Marvin Pourie (1 FC Kaiserslautern) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    Inn: Andre Becker
    Ut: Christoph Moritz
    SSV Jahn Regensburg bytter ut Christoph Moritz med Andre Becker.
    86'
    Sven Waschitzki tildeler SSV Jahn Regensburg en corner. Albion Vrenezi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    90'
    Simon Skarlatidis
    Dommeren gir Simon Skarlatidis (1 FC Kaiserslautern) et gult kort.
    90'+1
    Sven Waschitzki signaliserer et frispark til SSV Jahn Regensburg.
    90'+2
    90'+3
    Nicolas Wahling
    Dommer Sven Waschitzki viser Nicolas Wahling (SSV Jahn Regensburg) det gule kortet.
    90'+3
    90'+3
    1. ekstraomgang
    Frispark til 1 FC Kaiserslautern på halvdelen til SSV Jahn Regensburg.
    92'
    Andre gule kort til SSV Jahn Regensburg
    Utvisning! Dommer Sven Waschitzki sender Nicolas Wahling (SSV Jahn Regensburg) av banen etter to gule kort.
    92'
    En av 1 FC Kaiserslauterns spillere blir avblåst for offside.
    93'
    95'
    Adam Hlousek
    Adam Hlousek (1 FC Kaiserslautern) avanserer forover på Fritz-Walter-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    95'
    95'
    Philipp Hercher
    Philipp Hercher (1 FC Kaiserslautern) mottar sitt første gule kort for dagen på Fritz-Walter-Stadion.
    97'
    SSV Jahn Regensburg angriper, men Sven Waschitzki blåser for offside.
    98'
    Inn: Markus Palionis
    Ut: Andreas Albers
    Mersad Selimbegovic (SSV Jahn Regensburg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Markus Palionis erstatter Andreas Albers.
    99'
    1 FC Kaiserslautern angriper i Kaiserslautern. Marvin Pourie fyrer av et skudd som går utenfor.
    101'
    Frispark 1 FC Kaiserslautern.
    103'
    103'
    103'
    Inn: Federico Palacios
    Ut: Charalambos Makridis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SSV Jahn Regensburg. Inn kommer Federico Palacios, mens Charalambos Makridis tar plass på benken.
    104'
    2. ekstraomgang
    Hikmet Ciftci
    Hikmet Ciftci (1 FC Kaiserslautern) kommer til en målsjanse på Fritz-Walter-Stadion, men klarer ikke å score.
    109'
    I Kaiserslautern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    110'
    111'
    Inn: Mohamed Morabet
    Ut: Elias Huth
    1 FC Kaiserslautern gjør sitt femte bytte. Elias Huth erstattes av Mohamed Morabet.
    113'
    Sebastian Nachreiner ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    117'
    Sebastian Nachreiner er på beina igjen og fortsetter kampen på Fritz-Walter-Stadion.