Kinsombi65' (Str.)
1-2
    Martin Petersen signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern.
    1'
    Tymoteusz Puchacz (1 FC Kaiserslautern) slår en corner fra høyre side på Fritz-Walter-Stadion.
    3'
    Mål for 1 FC Kaiserslautern!
    1 FC Kaiserslautern 1 - 0 SC Paderborn
    Mål: Jan Elvedi
    Målgivende: Tymoteusz Puchacz
    Jan Elvedi header ballen i mål og 1 FC Kaiserslautern leder dermed 1-0. Tymoteusz Puchacz sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Skudd på mål, 1 FC Kaiserslautern
    6'
    SC Paderborn, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Offside! Ragnar Ache (1 FC Kaiserslautern) er alene igjennom, men dommer Martin Petersen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    9'
    Frispark for SC Paderborn på egen banehalvdel.
    9'
    Tymoteusz Puchacz
    1 FC Kaiserslautern angriper i Kaiserslautern. Tymoteusz Puchacz fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Frispark SC Paderborn.
    12'
    Visar Musliu
    SC Paderborn angriper på Fritz-Walter-Stadion, men Visar Musliu header utenfor.
    13'
    SC Paderborn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Boris Tomiak
    Boris Tomiak (1 FC Kaiserslautern) kommer til en målsjanse på Fritz-Walter-Stadion, men klarer ikke å score.
    20'
    Ragnar Ache
    1 FC Kaiserslautern fosser forover og Ragnar Ache fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    21'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til SC Paderborn på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark til 1 FC Kaiserslautern på halvdelen til SC Paderborn.
    23'
    Ragnar Ache
    Ragnar Ache (1 FC Kaiserslautern) kommer seg fri på Fritz-Walter-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    24'
    25'
    1 FC Kaiserslautern må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SC Paderborn.
    31'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kaiserslautern fordi Frank Ronstadt får behandling for en skade på banen.
    31'
    Spillerbytte - 1 FC Kaiserslautern
    Inn: Jean Zimmer
    Ut: Frank Ronstadt
    Frank Ronstadt (1 FC Kaiserslautern) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Jean Zimmer.
    33'
    Raphael Obermair (SC Paderborn) løfter inn en corner fra venstre på Fritz-Walter-Stadion.
    35'
    I Kaiserslautern slår Tymoteusz Puchacz en corner fra høyre.
    37'
    VAR sjekker om det er straffe til 1 FC Kaiserslautern
    42'
    Ingen straffe til 1 FC Kaiserslautern
    43'
    43'
    I Kaiserslautern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    45'+3
    Koen Kostons
    SC Paderborn avanserer forover i Kaiserslautern. Koen Kostons avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    52'
    Gult kort til SC Paderborn
    David Kinsombi
    David Kinsombi (SC Paderborn) mottar sitt første gule kort for dagen på Fritz-Walter-Stadion.
    52'
    1 FC Kaiserslautern fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    53'
    54'
    54'
    Inn: Filip Stojilkovic
    Ut: Marlon Ritter
    Marlon Ritter (1 FC Kaiserslautern) erstattes av Filip Stojilkovic.
    55'
    Inn: Aaron Opoku
    Ut: Ragnar Ache
    1 FC Kaiserslautern bytter ut Ragnar Ache med Aaron Opoku.
    55'
    Inn: Dickson Abiama
    Ut: Richmond Tachie
    1 FC Kaiserslautern bytter ut Richmond Tachie med Dickson Abiama. Dette er det fjerde byttet som Dimitrios Grammozis gjør i dagens kamp.
    55'
    56'
    Gult kort til 1 FC Kaiserslautern
    Filip Kaloc
    Filip Kaloc (1 FC Kaiserslautern) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    En av 1 FC Kaiserslauterns spillere blir avblåst for offside.
    57'
    1 FC Kaiserslautern, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    Filip Bilbija (SC Paderborn) vinkes av for offside i Kaiserslautern.
    60'
    60'
    Dickson Abiama
    Dickson Abiama (1 FC Kaiserslautern) får et gult kort av dommer Martin Petersen.
    60'
    61'
    VAR sjekker om det er straffe til SC Paderborn
    63'
    Dommeren dømmer straffe til SC Paderborn
    64'
    Straffe til SC Paderborn
    65'
    Boris Tomiak fra 1 FC Kaiserslautern er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    65'
    SC Paderborn scorer på straffe!
    1 FC Kaiserslautern 1 - 1 SC Paderborn
    Mål: David Kinsombi
    Mål! David Kinsombi setter utligningen i mål på et straffespark.
    65'
    Spillerbytte - SC Paderborn
    Inn: Robert Leipertz
    Ut: Koen Kostons
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Paderborn. Inn kommer Robert Leipertz, mens Koen Kostons tar plass på benken.
    66'
    Inn: Felix Platte
    Ut: Sebastian Klaas
    SC Paderborn gjør sitt andre bytte. Sebastian Klaas erstattes av Felix Platte.
    66'
    Inn: Marcel Hoffmeier
    Ut: Calvin Marc Brackelmann
    Calvin Marc Brackelmann (SC Paderborn) erstattes av Marcel Hoffmeier.
    66'
    Martin Petersen tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Tymoteusz Puchacz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    69'
    En av 1 FC Kaiserslauterns spillere går i offside.
    70'
    I Kaiserslautern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    72'
    Mål for SC Paderborn!
    1 FC Kaiserslautern 1 - 2 SC Paderborn
    Mål: Visar Musliu
    Målgivende: Kai Klefisch
    SC Paderborn tar ledelsen 1-2 etter en heading fra Visar Musliu. Flott spill fra Kai Klefisch før målet.
    72'
    74'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern like utenfor SC Paderborn-området.
    76'
    78'
    Inn: Kenny Prince Redondo
    Ut: Tymoteusz Puchacz
    1 FC Kaiserslautern gjør sitt femte bytte. Tymoteusz Puchacz erstattes av Kenny Prince Redondo.
    78'
    Skudd utenfor mål, SC Paderborn
    79'
    Inn: Sirlord Conteh
    Ut: Ilyas Ansah
    Lukas Kwasniok gjør dagens fjerde bytte i Kaiserslautern, når han tar ut Ilyas Ansah og setter inn Sirlord Conteh.
    79'
    Martin Petersen tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Aaron Opoku sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    Julian Niehues
    Julian Niehues (1 FC Kaiserslautern) prøver å heade ballen i mål på Fritz-Walter-Stadion, men mislykkes.
    80'
    80'
    Det blir farlig! Frispark for SC Paderborn er nær straffområde.
    86'
    Inn: Jannis Heuer
    Ut: Visar Musliu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Paderborn. Inn kommer Jannis Heuer, mens Visar Musliu tar plass på benken.
    87'
    Filip Stojilkovic
    Målsjanse til 1 FC Kaiserslautern! Filip Stojilkovic treffer mål, men keeper redder.