Frispark for 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Karlsruher SC på egen banehalvdel.
    10'
    Hjørnespark til 1 FC Kaiserslautern
    13'
    Igor Matanovic
    Igor Matanovic (Karlsruher SC) avanserer forover på Fritz-Walter-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    14'
    1 FC Kaiserslautern, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    17'
    I Kaiserslautern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    22'
    Gult kort til Karlsruher SC
    Nicolai Rapp
    Dommer Tobias Welz viser Nicolai Rapp (Karlsruher SC) det gule kortet.
    22'
    Marlon Ritter
    Sjanse i Kaiserslautern! Marlon Ritter (1 FC Kaiserslautern) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    Karlsruher SC, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Marlon Ritter vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    26'
    Marlon Ritter kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Fritz-Walter-Stadion.
    27'
    Gult kort til 1 FC Kaiserslautern
    Kevin Kraus
    Kevin Kraus (1 FC Kaiserslautern) får et gult kort av dommer Tobias Welz.
    29'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Karlsruher SC.
    29'
    Hjørnespark til Karlsruher SC
    31'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    31'
    31'
    Marlon Ritter (1 FC Kaiserslautern) slår en corner fra høyre side på Fritz-Walter-Stadion.
    34'
    Karlsruher SC fosser fremover, men Tobias Welz blåser for offside på Fritz-Walter-Stadion.
    35'
    Frispark for Karlsruher SC på egen banehalvdel.
    36'
    I Kaiserslautern slår Paul Nebel en corner fra venstre.
    45'+1
    Skudd utenfor mål, 1 FC Kaiserslautern
    46'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    47'
    Filip Kaloc
    Filip Kaloc (1 FC Kaiserslautern) mottar sitt første gule kort for dagen på Fritz-Walter-Stadion.
    48'
    49'
    Karlsruher SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Mål for Karlsruher SC!
    1 FC Kaiserslautern 0 - 1 Karlsruher SC
    Mål: Marvin Wanitzek
    Målgivende: Dzenis Burnic
    Mål! Marvin Wanitzek gir Karlsruher SC ledelsen 0-1 i Kaiserslautern. Dzenis Burnic sto for den målgivende pasningen.
    51'
    Målet til Karlsruher SC sjekkes av VAR
    52'
    Målet til Karlsruher SC blir stående
    52'
    Paul Nebel
    Karlsruher SC fosser forover og Paul Nebel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    54'
    1 FC Kaiserslautern 0 - 2 Karlsruher SC
    Mål: Igor Matanovic
    Målgivende: Paul Nebel
    I Kaiserslautern øker Karlsruher SC ledelsen til 0-2 takket være et mål av Igor Matanovic. Flott spill fra Paul Nebel før målet.
    58'
    60'
    Spillerbytte - 1 FC Kaiserslautern
    Inn: Dickson Abiama
    Ut: Ben Zolinski
    Friedhelm Funkel gjør dagens første bytte i Kaiserslautern, når han tar ut Ben Zolinski og setter inn Dickson Abiama.
    62'
    Inn: Aaron Opoku
    Ut: Richmond Tachie
    Bytte for 1 FC Kaiserslautern. Aaron Opoku kommer inn for Richmond Tachie på Fritz-Walter-Stadion.
    62'
    Inn: Julian Niehues
    Ut: Filip Kaloc
    1 FC Kaiserslautern bytter ut Filip Kaloc med Julian Niehues. Dette er det tredje byttet som Friedhelm Funkel gjør i dagens kamp.
    62'
    63'
    Tobias Welz tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Marlon Ritter sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    I Kaiserslautern slår Aaron Opoku en corner fra høyre.
    66'
    68'
    68'
    I Kaiserslautern slår David Herold en corner fra høyre.
    70'
    Inn: Filip Stojilkovic
    Ut: Ragnar Ache
    Friedhelm Funkel (1 FC Kaiserslautern) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Filip Stojilkovic erstatter Ragnar Ache.
    71'
    En av Karlsruher SCs spillere blir avblåst for offside på Fritz-Walter-Stadion.
    72'
    74'
    Spillerbytte - Karlsruher SC
    Inn: Leon Jensen
    Ut: Nicolai Rapp
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Karlsruher SC. Inn kommer Leon Jensen, mens Nicolai Rapp tar plass på benken.
    77'
    Spillet på Fritz-Walter-Stadion er stoppet midlertidig fordi Igor Matanovic ligger nede.
    78'
    Igor Matanovic er på beina igjen og fortsetter kampen på Fritz-Walter-Stadion.
    80'
    Karlsruher SC angriper i Kaiserslautern, men blir avblåst for offside.
    81'
    1 FC Kaiserslautern 0 - 3 Karlsruher SC
    Mål: Paul Nebel
    Målgivende: Sebastian Jung
    Mål! Paul Nebel gir Karlsruher SC en komfortabel 0-3 ledelse. Det er en fin assist fra Sebastian Jung.
    81'
    Inn: Marco Thiede
    Ut: Sebastian Jung
    Christian Eichner gjør dagens andre bytte i Kaiserslautern, når han tar ut Sebastian Jung og setter inn Marco Thiede.
    83'
    Inn: Daniel Brosinski
    Ut: Marvin Wanitzek
    Karlsruher SC gjør sitt tredje bytte. Marvin Wanitzek erstattes av Daniel Brosinski.
    83'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern.
    87'
    Inn: Budu Zivzivadze
    Ut: Igor Matanovic
    Budu Zivzivadze (Karlsruher SC) erstatter Igor Matanovic som muligens er skadet.
    87'
    Inn: Fabian Schleusener
    Ut: Dzenis Burnic
    Karlsruher SC bytter ut Dzenis Burnic med Fabian Schleusener.
    88'
    Jan Elvedi
    Jan Elvedi (1 FC Kaiserslautern) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    89'
    Jan Elvedi
    Dommer Tobias Welz gir Jan Elvedi (1 FC Kaiserslautern) et gult kort.
    90'
    I Kaiserslautern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'
    90'+3
    1 FC Kaiserslautern 0 - 4 Karlsruher SC
    Mål: Budu Zivzivadze
    Målgivende: Marco Thiede
    Budu Zivzivadze øker Karlsruher SCs ledelse til 0-4! Marco Thiede var nest sist på ballen.