1-4
1-5
1-6
    Dagens kamp på Fritz-Walter-Stadion i Kaiserslautern er i gang.
    Patrick Ittrich tildeler 1899 Hoffenheim en corner. Vincenzo Grifo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    1'
    1 FC Kaiserslautern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Vincenzo Grifo (1899 Hoffenheim) løfter inn en corner fra høyre på Fritz-Walter-Stadion.
    3'
    Joelinton
    Joelinton (1899 Hoffenheim) kommer til en målsjanse på Fritz-Walter-Stadion, men klarer ikke å score.
    5'
    1 FC Kaiserslautern, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Nico Schulz
    Målsjanse til 1899 Hoffenheim! Nico Schulz treffer mål, men keeper redder.
    6'
    Mål for Hoffenheim!
    1 FC Kaiserslautern 0 - 1 Hoffenheim
    Mål: Joelinton
    Mål! 1899 Hoffenheim tar ledelsen 0-1 ved Joelinton.
    6'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark 1 FC Kaiserslautern.
    9'
    Julius Biada
    1 FC Kaiserslautern fosser forover og Julius Biada fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    Hoffenheim, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    1 FC Kaiserslautern 0 - 2 Hoffenheim
    Mål: Nico Schulz
    Målgivende: Pavel Kaderabek
    Mål! 1899 Hoffenheim øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Nico Schulz på Fritz-Walter-Stadion. Flott spill fra Pavel Kaderabek før målet.
    13'
    Frispark for 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    14'
    I Kaiserslautern slår Mads Albæk en corner fra høyre.
    16'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til 1899 Hoffenheim.
    17'
    17'
    Lukas Spalvis
    Sjanse! 1 FC Kaiserslautern avanserer forover, men Lukas Spalvis avslutter utenfor.
    20'
    1899 Hoffenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark til 1899 Hoffenheim på halvdelen til 1 FC Kaiserslautern.
    21'
    1 FC Kaiserslautern 0 - 3 Hoffenheim
    Målgivende: Vincenzo Grifo
    Joelinton øker 1899 Hoffenheims ledelse til 0-3! Det er en fin assist fra Vincenzo Grifo.
    22'
    Frispark i en god posisjon for 1 FC Kaiserslautern!
    25'
    I Kaiserslautern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Mads Albæk
    1 FC Kaiserslautern angriper, men avslutningen til Mads Albæk går utenfor.
    28'
    Leonardo Bittencourt
    Leonardo Bittencourt (1899 Hoffenheim) kommer seg fri på Fritz-Walter-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    29'
    31'
    Frispark til 1 FC Kaiserslautern på halvdelen til 1899 Hoffenheim.
    32'
    Gult kort til Hoffenheim
    Steven Zuber
    Steven Zuber (1899 Hoffenheim) får et gult kort av dommer Patrick Ittrich.
    32'
    Mål for 1 FC Kaiserslautern!
    1 FC Kaiserslautern 1 - 3 Hoffenheim
    Mål: Lukas Spalvis
    Målgivende: Florian Dick
    Lukas Spalvis (1 FC Kaiserslautern) header ballen i mål på Fritz-Walter-Stadion. Stillingen er nå 1-3. Florian Dick sto for den målgivende pasningen.
    33'
    Dommer Patrick Ittrich venter med å sette i gang spillet fordi Joelinton ligger nede.
    36'
    Joelinton kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Fritz-Walter-Stadion.
    37'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern.
    38'
    38'
    Vincenzo Grifo (1899 Hoffenheim) slår en corner fra venstre side på Fritz-Walter-Stadion.
    40'
    Hjørnespark til Hoffenheim
    40'
    41'
    Ermin Bicakcic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    42'
    1899 Hoffenheim slipper å klare seg uten Ermin Bicakcic som kommer tilbake på banen i Kaiserslautern.
    43'
    En av 1899 Hoffenheims spillere blir avblåst for offside.
    45'+1
    Spillerbytte - 1 FC Kaiserslautern
    Inn: Timmy Thiele
    Ut: Julius Biada
    1 FC Kaiserslautern bytter ut Julius Biada med Timmy Thiele.
    46'
    Inn: Jan Lohmannsroben
    Ut: Gino Fechner
    1 FC Kaiserslautern gjør sitt andre bytte. Gino Fechner erstattes av Jan Lohmannsroben.
    46'
    Frispark 1899 Hoffenheim.
    47'
    Adam Szalai
    1899 Hoffenheim avanserer forover og Adam Szalai kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    47'
    47'
    48'
    Adam Szalai
    1899 Hoffenheim angriper og Adam Szalai får avsluttet. Headingen treffer ikke 1 FC Kaiserslautern-målet.
    48'
    1 FC Kaiserslautern angriper, men Patrick Ittrich blåser for offside.
    49'
    I Kaiserslautern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    1 FC Kaiserslautern 1 - 4 Hoffenheim
    Mål: Pavel Kaderabek
    Mål! Pavel Kaderabek gir 1899 Hoffenheim en komfortabel 1-4 ledelse.
    51'
    1 FC Kaiserslautern 1 - 5 Hoffenheim
    Målgivende: Nico Schulz
    I Kaiserslautern øker 1899 Hoffenheim ledelsen til 1-5 takket være et mål av Joelinton. Nico Schulz var nest sist på ballen.
    53'
    54'
    1 FC Kaiserslautern fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    55'
    Spillerbytte - Hoffenheim
    Inn: Justin Hoogma
    Ut: Leonardo Bittencourt
    Leonardo Bittencourt (1899 Hoffenheim) erstattes av Justin Hoogma.
    56'
    Frispark for 1899 Hoffenheim på egen banehalvdel.
    57'
    Nico Schulz
    Nico Schulz (1899 Hoffenheim) mottar sitt første gule kort for dagen på Fritz-Walter-Stadion.
    58'
    Gult kort til 1 FC Kaiserslautern
    Dommeren gir Lukas Spalvis (1 FC Kaiserslautern) et gult kort.
    58'
    Inn: Joshua Brenet
    Ut: Nico Schulz
    Julian Nagelsmann gjør dagens andre bytte i Kaiserslautern, når han tar ut Nico Schulz og setter inn Joshua Brenet.
    62'
    1 FC Kaiserslautern 1 - 6 Hoffenheim
    Mål: Joshua Brenet
    Målgivende: Joelinton
    1899 Hoffenheim går opp i en 1-6 ledelse etter et mål av Joshua Brenet. Joelinton sto for den målgivende pasningen.
    63'
    66'
    Inn: Florian Pick
    Ut: Lukas Spalvis
    Michael Frontzeck (1 FC Kaiserslautern) gjør sitt tredje bytte for dagen. Florian Pick erstatter Lukas Spalvis.
    66'
    Mads Albæk (1 FC Kaiserslautern) løfter inn en corner fra venstre på Fritz-Walter-Stadion.
    67'
    68'
    Inn: Ishak Belfodil
    Ut: Joelinton
    1899 Hoffenheim bytter ut Joelinton med Ishak Belfodil. Dette er det tredje byttet som Julian Nagelsmann gjør i dagens kamp.
    68'
    Adam Szalai
    Adam Szalai (1899 Hoffenheim) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    68'
    1 FC Kaiserslautern fosser fremover, men Patrick Ittrich blåser for offside på Fritz-Walter-Stadion.
    69'
    Hjørnespark til 1 FC Kaiserslautern
    73'
    Ishak Belfodil
    Sjanse til 1899 Hoffenheim! Ishak Belfodil er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    Janek Sternberg
    Janek Sternberg (1 FC Kaiserslautern) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Pavel Kaderabek
    Målsjanse! Pavel Kaderabek (1899 Hoffenheim) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    1 FC Kaiserslautern angriper i Kaiserslautern, men blir avblåst for offside.
    79'
    Timmy Thiele
    1 FC Kaiserslautern angriper. Timmy Thiele får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    80'
    81'
    Skudd på mål, Hoffenheim
    81'
    82'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for 1899 Hoffenheim nær 16-meteren.
    83'
    Vincenzo Grifo
    1899 Hoffenheim avanserer forover i Kaiserslautern. Vincenzo Grifo avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    I Kaiserslautern header Timmy Thiele (1 FC Kaiserslautern) mot mål, men ballen går utenfor.
    85'
    86'
    87'
    Christoph Hemlein
    Christoph Hemlein (1 FC Kaiserslautern) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.