Patrick Ittrich signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern.
    3'
    1 FC Kaiserslautern angriper, men blir avblåst for offside.
    4'
    Patrick Ittrich tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Tymoteusz Puchacz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    1 FC Kaiserslautern angriper, men Patrick Ittrich blåser for offside.
    8'
    Boris Tomiak
    1 FC Kaiserslautern fosser forover og Boris Tomiak fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    FC Nürnberg, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    9'
    I Kaiserslautern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Frispark for 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    11'
    1 FC Kaiserslautern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Gult kort til FC Nürnberg
    Taylan Duman
    Dommer Patrick Ittrich gir Taylan Duman (1 FC Nuremberg) et gult kort.
    11'
    Frispark 1 FC Nuremberg.
    13'
    Benjamin Goller
    Benjamin Goller (1 FC Nuremberg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Frisparket tildelt 1 FC Nuremberg er farlig nær 1 FC Kaiserslauterns målområde.
    17'
    Gult kort til 1 FC Kaiserslautern
    Nikola Soldo
    Nikola Soldo (1 FC Kaiserslautern) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    18'
    Tim Handwerker
    Målsjanse! Tim Handwerker (1 FC Nuremberg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Marlon Ritter
    Marlon Ritter (1 FC Kaiserslautern) avanserer forover på Fritz-Walter-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    22'
    Terrence Boyd
    1 FC Kaiserslautern angriper, men avslutningen til Terrence Boyd går utenfor.
    23'
    Frispark til 1 FC Kaiserslautern på halvdelen til 1 FC Nuremberg.
    24'
    Jan Gyamerah
    1 FC Nuremberg angriper i Kaiserslautern. Jan Gyamerah fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    1 FC Nuremberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    Frispark til 1 FC Nuremberg på halvdelen til 1 FC Kaiserslautern.
    31'
    Jean Zimmer
    Jean Zimmer (1 FC Kaiserslautern) mottar sitt første gule kort for dagen på Fritz-Walter-Stadion.
    31'
    Tim Handwerker (1 FC Nuremberg) slår en corner fra høyre side på Fritz-Walter-Stadion.
    33'
    I Kaiserslautern slår Benjamin Goller en corner fra venstre.
    35'
    36'
    Frispark 1 FC Kaiserslautern.
    36'
    Sjanse! 1 FC Kaiserslautern avanserer forover, men Boris Tomiak avslutter utenfor.
    38'
    I Kaiserslautern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Offside! Benjamin Goller blir vinket av og 1 FC Nuremberg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    40'
    40'
    Marlon Ritter (1 FC Kaiserslautern) løfter inn en corner fra høyre på Fritz-Walter-Stadion.
    44'
    Sjanse i Kaiserslautern! Boris Tomiak (1 FC Kaiserslautern) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    44'
    44'
    Tymoteusz Puchacz (1 FC Kaiserslautern) løfter inn en corner fra høyre på Fritz-Walter-Stadion.
    50'
    Richmond Tachie
    1 FC Kaiserslautern angriper, men avslutningen til Richmond Tachie går utenfor.
    50'
    51'
    I Kaiserslautern slår Taylan Duman en corner fra venstre.
    53'
    Daichi Hayashi
    Daichi Hayashi (1 FC Nuremberg) kommer til avslutning på Fritz-Walter-Stadion, men headingen blir reddet.
    53'
    1 FC Kaiserslautern, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    1 FC Nuremberg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    54'
    Spillerbytte - FC Nürnberg
    Inn: Nathaniel Brown
    Ut: Lukas Schleimer
    Cristian Fiel gjør dagens første bytte i Kaiserslautern, når han tar ut Lukas Schleimer og setter inn Nathaniel Brown.
    54'
    55'
    Tymoteusz Puchacz
    1 FC Kaiserslautern angriper. Tymoteusz Puchacz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    55'
    Tymoteusz Puchacz (1 FC Kaiserslautern) slår en corner fra høyre side på Fritz-Walter-Stadion.
    57'
    57'
    I Kaiserslautern slår Marlon Ritter en corner fra høyre.
    59'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    59'
    62'
    Spillerbytte - 1 FC Kaiserslautern
    Inn: Ragnar Ache
    Ut: Terrence Boyd
    Bytte for 1 FC Kaiserslautern. Ragnar Ache kommer inn for Terrence Boyd på Fritz-Walter-Stadion.
    64'
    65'
    66'
    Sjanse! 1 FC Kaiserslautern avanserer forover, men Marlon Ritter avslutter utenfor.
    68'
    71'
    74'
    Ragnar Ache
    Ragnar Ache (1 FC Kaiserslautern) header mot mål, men ballen går utenfor.
    74'
    Kanji Okunuki
    Kanji Okunuki (1 FC Nuremberg) kommer seg fri på Fritz-Walter-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    75'
    Mål for 1 FC Kaiserslautern!
    1 FC Kaiserslautern 1 - 0 FC Nürnberg
    Mål: Richmond Tachie
    Målgivende: Jean Zimmer
    Mål! Richmond Tachie gir 1 FC Kaiserslautern ledelsen 1-0 i Kaiserslautern. Flott spill fra Jean Zimmer før målet.
    75'
    1 FC Kaiserslautern 2 - 0 FC Nürnberg
    Mål: Ragnar Ache
    Målgivende: Richmond Tachie
    Mål! Ragnar Ache øker ledelsen til 2-0. Richmond Tachie sto for den målgivende pasningen.
    78'
    Kan 1 FC Kaiserslautern utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    80'
    Erik Wekesser
    Erik Wekesser (1 FC Nuremberg) får et gult kort av dommer Patrick Ittrich.
    80'
    Inn: Erik Wekesser
    Ut: Tim Handwerker
    Cristian Fiel (1 FC Nuremberg) gjør sitt andre bytte for dagen. Erik Wekesser erstatter Tim Handwerker.
    80'
    Marlon Ritter (1 FC Kaiserslautern) fyrer av et skudd på Fritz-Walter-Stadion – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    81'
    Målsjanse til 1 FC Nuremberg! Kanji Okunuki treffer mål, men keeper redder.
    82'
    82'
    Inn: Johannes Geis
    Ut: Kanji Okunuki
    1 FC Nuremberg bytter ut Kanji Okunuki med Johannes Geis. Dette er det tredje byttet som Cristian Fiel gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Erik Durm
    Ut: Jean Zimmer
    1 FC Kaiserslautern gjør sitt andre bytte. Jean Zimmer erstattes av Erik Durm.
    84'
    Inn: Felix Lohkemper
    Ut: Taylan Duman
    Cristian Fiel (1 FC Nuremberg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Felix Lohkemper erstatter Taylan Duman.
    84'
    Johannes Geis
    Johannes Geis (1 FC Nuremberg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    85'
    1 FC Kaiserslautern angriper i Kaiserslautern. Tymoteusz Puchacz avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    86'
    Inn: Kenny Prince Redondo
    Ut: Marlon Ritter
    1 FC Kaiserslautern bytter ut Marlon Ritter med Kenny Prince Redondo.
    88'
    Inn: Philipp Hercher
    Ut: Richmond Tachie
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1 FC Kaiserslautern. Inn kommer Philipp Hercher, mens Richmond Tachie tar plass på benken.
    88'
    Skudd på mål, 1 FC Kaiserslautern
    88'
    88'
    En av 1 FC Kaiserslauterns spillere blir avblåst for offside.
    88'
    Frispark for 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    90'
    En av 1 FC Nurembergs spillere blir avblåst for offside på Fritz-Walter-Stadion.
    90'
    Dommer Patrick Ittrich viser Boris Tomiak (1 FC Kaiserslautern) det gule kortet.
    90'
    Johannes Geis (1 FC Nuremberg) slår en corner fra høyre side på Fritz-Walter-Stadion.