Frispark for Eintracht Braunschweig på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark Eintracht Braunschweig.
    7'
    Terrence Boyd
    Sjanse til 1 FC Kaiserslautern! Terrence Boyd er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    Eintracht Braunschweig, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Philipp Klement (1 FC Kaiserslautern) løfter inn en corner fra venstre på Fritz-Walter-Stadion.
    8'
    I Kaiserslautern slår Philipp Klement en corner fra venstre.
    9'
    Eintracht Braunschweig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    10'
    Anthony Ujah
    Anthony Ujah (Eintracht Braunschweig) kommer seg fri på Fritz-Walter-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    12'
    Lion Lauberbach
    Eintracht Braunschweig fosser forover og Lion Lauberbach fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    1 FC Kaiserslautern, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Robert Schroder tildeler Eintracht Braunschweig en corner. Jan-Hendrik Marx sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    14'
    1 FC Kaiserslautern angriper i Kaiserslautern. Terrence Boyd avslutter på mål, men greier ikke å score.
    15'
    15'
    Jan-Hendrik Marx (Eintracht Braunschweig) slår en corner fra høyre side på Fritz-Walter-Stadion.
    16'
    I Kaiserslautern slår Jan-Hendrik Marx en corner fra høyre.
    17'
    17'
    1 FC Kaiserslautern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Det blir farlig! Frispark for 1 FC Kaiserslautern er nær straffområde.
    20'
    22'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Eintracht Braunschweig på egen banehalvdel.
    23'
    Robert Schroder tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Julian Niehues sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Frispark i en god posisjon for Eintracht Braunschweig!
    29'
    31'
    Bryan Henning
    Bryan Henning (Eintracht Braunschweig) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Lion Lauberbach (Eintracht Braunschweig) avanserer forover på Fritz-Walter-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    33'
    Målsjanse på Fritz-Walter-Stadion! Philipp Klement fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    34'
    Sjanse i Kaiserslautern! Terrence Boyd (1 FC Kaiserslautern) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    35'
    35'
    Frispark for 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    36'
    38'
    Frispark til Eintracht Braunschweig på halvdelen til 1 FC Kaiserslautern.
    40'
    40'
    Gult kort til Eintracht Braunschweig
    Jan-Hendrik Marx
    Dommeren gir Jan-Hendrik Marx (Eintracht Braunschweig) et gult kort.
    40'
    Kan 1 FC Kaiserslautern utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    43'
    Robert Schroder tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Philipp Klement sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    I Kaiserslautern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    Jan-Hendrik Marx (Eintracht Braunschweig) løfter inn en corner fra høyre på Fritz-Walter-Stadion.
    50'
    Filip Benkovic
    Eintracht Braunschweig angriper og Filip Benkovic får avsluttet. Headingen treffer ikke 1 FC Kaiserslautern-målet.
    50'
    52'
    Gult kort til 1 FC Kaiserslautern
    Julian Niehues
    Julian Niehues (1 FC Kaiserslautern) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    Mål for Eintracht Braunschweig!
    1 FC Kaiserslautern 0 - 1 Eintracht Braunschweig
    Mål: Lion Lauberbach
    Målgivende: Robin Krausse
    I Kaiserslautern tar Eintracht Braunschweig ledelsen 0-1 etter et mål av Lion Lauberbach. Flott spill fra Robin Krausse før målet.
    52'
    Philipp Klement (1 FC Kaiserslautern) slår en corner fra høyre side på Fritz-Walter-Stadion.
    54'
    Philipp Klement (1 FC Kaiserslautern) slår en corner fra venstre side på Fritz-Walter-Stadion.
    54'
    Mål for 1 FC Kaiserslautern!
    1 FC Kaiserslautern 1 - 1 Eintracht Braunschweig
    Mål: Boris Tomiak
    Målgivende: Philipp Klement
    Mål! Boris Tomiak (1 FC Kaiserslautern) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Det er en fin assist fra Philipp Klement.
    55'
    Robert Schroder tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Philipp Klement sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    59'
    62'
    Jean Zimmer
    Jean Zimmer (1 FC Kaiserslautern) kommer til en målsjanse på Fritz-Walter-Stadion, men klarer ikke å score.
    62'
    63'
    63'
    Eintracht Braunschweig angriper i Kaiserslautern. Jan-Hendrik Marx fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - 1 FC Kaiserslautern
    Inn: Philipp Hercher
    Ut: Jean Zimmer
    1 FC Kaiserslautern bytter ut Jean Zimmer med Philipp Hercher.
    66'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern.
    67'
    Spillerbytte - Eintracht Braunschweig
    Inn: Fabio Kaufmann
    Ut: Bryan Henning
    Eintracht Braunschweig bytter ut Bryan Henning med Fabio Kaufmann. Dette er det første byttet som Michael Schiele gjør i dagens kamp.
    68'
    71'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    72'
    Ikke rødt kort likevel
    73'
    Philipp Klement (1 FC Kaiserslautern) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    73'
    Frispark 1 FC Kaiserslautern.
    74'
    74'
    75'
    Brian Behrendt
    Brian Behrendt (Eintracht Braunschweig) avanserer forover på Fritz-Walter-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    78'
    78'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kaiserslautern fordi Marlon Ritter får behandling for en skade på banen.
    78'
    Inn: Lex-Tyger Lobinger
    Ut: Kenny Prince Redondo
    Bytte for 1 FC Kaiserslautern. Lex-Tyger Lobinger kommer inn for Kenny Prince Redondo på Fritz-Walter-Stadion.
    79'
    Inn: Mike Wunderlich
    Ut: Marlon Ritter
    Mike Wunderlich (1 FC Kaiserslautern) erstatter Marlon Ritter som ser ut til å måtte forlate Fritz-Walter-Stadion med en skade.
    79'
    Inn: Hikmet Ciftci
    Ut: Julian Niehues
    1 FC Kaiserslautern gjør sitt fjerde bytte. Julian Niehues erstattes av Hikmet Ciftci.
    80'
    84'
    Inn: Maurice Multhaup
    Ut: Lion Lauberbach
    Michael Schiele (Eintracht Braunschweig) gjør sitt andre bytte for dagen. Maurice Multhaup erstatter Lion Lauberbach.
    85'
    Inn: Keita Endo
    Ut: Robin Krausse
    Michael Schiele gjør dagens tredje bytte i Kaiserslautern, når han tar ut Robin Krausse og setter inn Keita Endo.
    85'
    Inn: Enrique Pena Zauner
    Ut: Jan-Hendrik Marx
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Eintracht Braunschweig. Inn kommer Enrique Pena Zauner, mens Jan-Hendrik Marx tar plass på benken.
    85'
    87'
    89'
    90'+1
    90'+2
    Mike Wunderlich
    Sjanse i Kaiserslautern! Mike Wunderlich (1 FC Kaiserslautern) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.