185
    Marvin Ducksch
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    1'
    Målsjanse på RheinEnergieStadion! Marvin Ducksch fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    1'
    1. FC Köln, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Werder Bremen.
    4'
    Frispark for Werder Bremen på egen banehalvdel.
    7'
    1. FC Köln angriper i Køln, men blir avblåst for offside.
    8'
    Werder Bremen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) løfter inn en corner fra venstre på RheinEnergieStadion.
    20'
    Senne Lynen
    Senne Lynen (Werder Bremen) kommer til en målsjanse på RheinEnergieStadion, men klarer ikke å score.
    20'
    Frispark til Werder Bremen på halvdelen til 1. FC Köln.
    21'
    Frispark Werder Bremen.
    23'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Werder Bremen like utenfor 1. FC Köln-området.
    26'
    Gult kort til 1. FC Köln
    Florian Kainz
    Florian Kainz (1. FC Köln) pådrar seg et gult kort.
    26'
    Gult kort til Werder Bremen
    Romano Schmid
    Romano Schmid (Werder Bremen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    26'
    Sjanse! 1. FC Köln avanserer forover, men Florian Kainz avslutter utenfor.
    31'
    Jan Thielmann
    1. FC Köln avanserer forover i Køln. Jan Thielmann avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Dejan Ljubicic
    1. FC Köln angriper. Dejan Ljubicic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    35'
    Werder Bremen, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    I Køln har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til 1. FC Köln på egen banehalvdel.
    36'
    38'
    I Køln slår Florian Kainz en corner fra venstre.
    41'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Werder Bremen på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    1. FC Köln tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    1. FC Köln fosser fremover, men Daniel Siebert blåser for offside på RheinEnergieStadion.
    45'
    Frispark for 1. FC Köln på egen banehalvdel.
    45'+1
    Sjanse til Werder Bremen! Marvin Ducksch er nær ved å score, men keeper redder.
    48'
    48'
    Kan 1. FC Köln utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    48'
    Daniel Siebert tildeler 1. FC Köln en corner. Florian Kainz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    54'
    Målsjanse til Werder Bremen! Marvin Ducksch treffer mål, men keeper redder.
    54'
    54'
    Nick Woltemade
    Werder Bremen angriper, men avslutningen til Nick Woltemade går utenfor.
    59'
    60'
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) slår en corner fra venstre side på RheinEnergieStadion.
    61'
    Daniel Siebert tildeler Werder Bremen en corner. Marvin Ducksch sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Jens Stage
    Målsjanse! Jens Stage (Werder Bremen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Frispark til 1. FC Köln på halvdelen til Werder Bremen.
    64'
    Spillerbytte - Werder Bremen
    Inn: Justin Njinmah
    Ut: Nick Woltemade
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Werder Bremen. Inn kommer Justin Njinmah, mens Nick Woltemade tar plass på benken.
    66'
    Spillerbytte - 1. FC Köln
    Inn: Justin Diehl
    Ut: Florian Kainz
    Timo Schultz gjør dagens første bytte i Køln, når han tar ut Florian Kainz og setter inn Justin Diehl.
    68'
    68'
    Frisparket tildelt 1. FC Köln er farlig nær Werder Bremens målområde.
    69'
    Mål for Werder Bremen!
    1. FC Köln 0 - 1 Werder Bremen
    Mål: Justin Njinmah
    Målgivende: Mitchell Weiser
    Justin Njinmah dundrer ballen i mål og Werder Bremen tar ledelsen 0-1 på RheinEnergieStadion. Mitchell Weiser var nest sist på ballen.
    70'
    Inn: Jacob Christensen
    Ut: Eric Martel
    Bytte for 1. FC Köln. Jacob Christensen kommer inn for Eric Martel på RheinEnergieStadion.
    74'
    Inn: Sargis Adamyan
    Ut: Linton Maina
    1. FC Köln bytter ut Linton Maina med Sargis Adamyan.
    74'
    I Køln slår Justin Diehl en corner fra venstre.
    74'
    75'
    Justin Diehl (1. FC Köln) slår en corner fra venstre side på RheinEnergieStadion.
    76'
    76'
    Dommeren gir Jan Thielmann (1. FC Köln) et gult kort.
    77'
    Mitchell Weiser
    Dommer Daniel Siebert gir Mitchell Weiser (Werder Bremen) et gult kort.
    77'
    Sjanse i Køln! Marvin Ducksch (Werder Bremen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    80'
    80'
    81'
    Inn: Rafael Borre
    Ut: Marvin Ducksch
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) erstattes av Rafael Borre.
    83'
    Inn: Olivier Deman
    Ut: Mitchell Weiser
    Werder Bremen bytter ut Mitchell Weiser med Olivier Deman. Dette er det tredje byttet som Ole Werner gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Leonardo Bittencourt
    Ut: Romano Schmid
    Bytte for Werder Bremen. Leonardo Bittencourt kommer inn for Romano Schmid på RheinEnergieStadion.
    83'
    Inn: Florian Dietz
    Ut: Benno Schmitz
    1. FC Köln gjør sitt fjerde bytte. Benno Erik Schmitz erstattes av Florian Dietz.
    84'
    Inn: Steffen Tigges
    Ut: Dejan Ljubicic
    1. FC Köln bytter ut Dejan Ljubicic med Steffen Tigges.
    84'
    85'
    Frispark i en god posisjon for 1. FC Köln!
    86'
    Skudd utenfor mål, 1. FC Köln
    87'
    88'
    Julian Malatini
    Julian Malatini (Werder Bremen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    90'+2
    Denis Huseinbasic
    Denis Huseinbasic (1. FC Köln) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til 1. FC Köln.
    90'+4
    Inn: Skelly Alvero
    Ut: Senne Lynen
    Werder Bremen gjør sitt femte bytte. Senne Lynen erstattes av Skelly Alvero.
    90'+4
    1. FC Köln må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Werder Bremen.
    90'+5
    Timo Hubers
    Timo Hubers (1. FC Köln) får et gult kort av dommer Daniel Siebert.
    90'+5
    Justin Diehl (1. FC Köln) løfter inn en corner fra venstre på RheinEnergieStadion.