David Raum (RB Leipzig) slår en corner fra høyre side på RheinEnergieStadion.
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til 1. FC Köln.
    Målsjanse! Max Finkgrafe (1. FC Köln) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Mål for RB Leipzig!
    1. FC Köln 0 - 1 RB Leipzig
    Mål: Xavi Simons
    Målgivende: Benjamin Sesko
    Mål! RB Leipzig tar ledelsen 0-1 ved Xavi Simons. Flott spill fra Benjamin Sesko før målet.
    15'
    Florian Badstubner tildeler 1. FC Köln en corner. Florian Kainz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Mål for 1. FC Köln!
    1. FC Köln 1 - 1 RB Leipzig
    Mål: Sargis Adamyan
    Målgivende: Eric Martel
    Utligning! Sargis Adamyan setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Eric Martel sto for den målgivende pasningen.
    18'
    1. FC Köln tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Florian Badstubner signaliserer et frispark til 1. FC Köln på egen banehalvdel.
    26'
    Offside! Lois Openda (RB Leipzig) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    27'
    Florian Badstubner signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    29'
    Dani Olmo
    RB Leipzig fosser forover og Dani Olmo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    31'
    1. FC Köln, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Benjamin Sesko
    Sjanse! RB Leipzig avanserer forover, men Benjamin Sesko avslutter utenfor.
    31'
    Florian Badstubner signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    33'
    35'
    Skudd utenfor mål, RB Leipzig
    37'
    I Køln slår Xavi Simons en corner fra venstre.
    43'
    43'
    Xavi Simons (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på RheinEnergieStadion.
    45'+1
    Dani Olmo
    På RheinEnergieStadion fyrer Dani Olmo (RB Leipzig) av et skudd - i stolpen!
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    Skudd på mål, RB Leipzig
    45'+3
    45'+3
    46'
    1. FC Köln angriper, men blir avblåst for offside.
    46'
    49'
    Gult kort til 1. FC Köln
    Dommer Florian Badstubner gir Max Finkgrafe (1. FC Köln) et gult kort.
    49'
    Frispark RB Leipzig.
    49'
    53'
    I Køln slår David Raum en corner fra venstre.
    56'
    Florian Badstubner tildeler RB Leipzig en corner. Xavi Simons sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Florian Kainz (1. FC Köln) løfter inn en corner fra høyre på RheinEnergieStadion.
    58'
    Skudd utenfor mål, 1. FC Köln
    58'
    Florian Kainz (1. FC Köln) slår en corner fra høyre side på RheinEnergieStadion.
    60'
    60'
    61'
    62'
    Gult kort til RB Leipzig
    Xavi Simons
    Xavi Simons (RB Leipzig) får et gult kort av dommer Florian Badstubner.
    62'
    1. FC Köln 1 - 2 RB Leipzig
    Mål: Lois Openda
    Mål! RB Leipzig tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Lois Openda på RheinEnergieStadion.
    63'
    66'
    Dommer Florian Badstubner viser Faride Alidou (1. FC Köln) det gule kortet.
    66'
    1. FC Köln 1 - 3 RB Leipzig
    Målgivende: David Raum
    Mål! Lois Openda (RB Leipzig) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 1-3 på RheinEnergieStadion. David Raum var nest sist på ballen.
    67'
    70'
    1. FC Köln 1 - 4 RB Leipzig
    Mål: Amadou Haidara
    Amadou Haidara øker RB Leipzigs ledelse til 1-4!
    70'
    Frispark 1. FC Köln.
    72'
    Amadou Haidara
    Amadou Haidara (RB Leipzig) pådrar seg et gult kort.
    72'
    Spillerbytte - 1. FC Köln
    Inn: Davie Selke
    Ut: Florian Kainz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1. FC Köln. Inn kommer Davie Selke, mens Florian Kainz tar plass på benken.
    73'
    Inn: Damion Downs
    Ut: Faride Alidou
    Faride Alidou (1. FC Köln) erstattes av Damion Downs.
    73'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Christoph Baumgartner
    Ut: Benjamin Sesko
    Marco Rose (RB Leipzig) gjør sitt første bytte for dagen. Christoph Baumgartner erstatter Benjamin Sesko.
    74'
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Lois Openda
    RB Leipzig gjør sitt andre bytte. Lois Openda erstattes av Yussuf Poulsen.
    74'
    Frispark i en god posisjon for RB Leipzig!
    76'
    Dani Olmo
    Dani Olmo (RB Leipzig) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    77'
    Inn: Steffen Tigges
    Ut: Sargis Adamyan
    1. FC Köln bytter ut Sargis Adamyan med Steffen Tigges.
    80'
    Inn: Jacob Christensen
    Ut: Denis Huseinbasic
    1. FC Köln gjør sitt fjerde bytte. Denis Huseinbasic erstattes av Jacob Christensen.
    80'
    1. FC Köln 1 - 5 RB Leipzig
    Mål: Yussuf Poulsen
    Målgivende: Benjamin Henrichs
    Mål! Yussuf Poulsen øker RB Leipzigs ledelse til 1-5 på RheinEnergieStadion. Det er en fin assist fra Benjamin Henrichs.
    82'
    Inn: Kevin Kampl
    Ut: Amadou Haidara
    RB Leipzig bytter ut Amadou Haidara med Kevin Kampl.
    83'
    Inn: Mohamed Simakan
    Ut: Benjamin Henrichs
    Benjamin Henrichs (RB Leipzig) erstattes av Mohamed Simakan.
    83'
    Christoph Baumgartner
    RB Leipzig angriper, men avslutningen til Christoph Baumgartner går utenfor.
    85'
    Inn: El Chadaille Bitshiabu
    Ut: Castello Lukeba
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer El Chadaille Bitshiabu, mens Castello Lukeba tar plass på benken.