Mål! Nils Petersen gir SC Freiburg ledelsen 0-1 i Køln.
    19'
    1. FC Köln 0 - 2 Freiburg
    Mål: Ermedin Demirovic
    Målgivende: Vincenzo Grifo
    Mål! Ermedin Demirovic gir SC Freiburg en komfortabel 0-2 ledelse. Vincenzo Grifo var nest sist på ballen.
    20'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til 1. FC Köln på egen banehalvdel.
    21'
    Sebastian Andersson ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    23'
    1. FC Köln slipper å klare seg uten Sebastian Andersson som kommer tilbake på banen i Køln.
    25'
    Frispark for SC Freiburg på egen banehalvdel.
    26'
    Roland Sallai
    SC Freiburg avanserer forover i Køln. Roland Sallai avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    Frispark for 1. FC Köln på egen banehalvdel.
    30'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til SC Freiburg på egen banehalvdel.
    37'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til SC Freiburg.
    37'
    Gult kort til 1. FC Köln
    Jannes Horn
    Dommeren gir Jannes Horn (1. FC Köln) et gult kort.
    37'
    Marco Fritz tildeler SC Freiburg en corner. Vincenzo Grifo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    1. FC Köln tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    SC Freiburg angriper i Køln. Roland Sallai avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    1. FC Köln, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til 1. FC Köln like utenfor SC Freiburg-området.
    40'
    Gult kort til Freiburg
    Ermedin Demirovic
    Ermedin Demirovic (SC Freiburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    41'
    45'+1
    Spillerbytte - 1. FC Köln
    Inn: Ismail Jakobs
    Ut: Marius Wolf
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1. FC Köln. Inn kommer Ismail Jakobs, mens Marius Wolf tar plass på benken.
    46'
    47'
    Sebastian Andersson
    Sebastian Andersson (1. FC Köln) pådrar seg et gult kort.
    47'
    Manuel Gulde ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    48'
    Manuel Gulde ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Køln.
    48'
    Mål for 1. FC Köln!
    1. FC Köln 1 - 2 Freiburg
    Mål: Sebastian Andersson
    Målgivende: Ismail Jakobs
    Mål! 1. FC Köln reduserer til 1-2 etter et mål av Sebastian Andersson på RheinEnergieStadion. Ismail Jakobs sto for den målgivende pasningen.
    49'
    En av SC Freiburgs spillere blir avblåst for offside på RheinEnergieStadion.
    51'
    I Køln har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    55'
    55'
    Florian Kainz
    Florian Kainz (1. FC Köln) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Jonathan Schmid
    Ut: Roland Sallai
    Christian Streich (SC Freiburg) gjør sitt første bytte for dagen. Jonathan Schmid erstatter Roland Sallai.
    57'
    Inn: Lucas Holer
    Ut: Ermedin Demirovic
    Bytte for SC Freiburg. Lucas Holer kommer inn for Ermedin Demirovic på RheinEnergieStadion.
    57'
    1. FC Köln har fått straffespark i Køln!
    58'
    VAR sjekker om det er straffe til 1. FC Köln
    59'
    Dommeren dømmer straffe til 1. FC Köln
    61'
    1. FC Köln får tildelt et straffespark på RheinEnergieStadion. Ondrej Duda tar straffen ... og bommer!
    61'
    Ondrej Duda
    Sjanse! 1. FC Köln avanserer forover, men Ondrej Duda avslutter utenfor.
    61'
    Frispark til SC Freiburg på halvdelen til 1. FC Köln.
    62'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til 1. FC Köln.
    63'
    Florian Kainz (1. FC Köln) løfter inn en corner fra høyre på RheinEnergieStadion.
    64'
    Sebastian Andersson (1. FC Köln) header utenfor.
    64'
    Inn: Dominick Drexler
    Ut: Sebastian Andersson
    Friedhelm Funkel gjør dagens andre bytte i Køln, når han tar ut Sebastian Andersson og setter inn Dominick Drexler.
    64'
    Inn: Jan Thielmann
    Ut: Florian Kainz
    Florian Kainz (1. FC Köln) erstattes av Jan Thielmann.
    65'
    Inn: Baptiste Santamaria
    Ut: Yannik Keitel
    SC Freiburg bytter ut Yannik Keitel med Baptiste Santamaria. Dette er det tredje byttet som Christian Streich gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Janik Haberer
    Ut: Nils Petersen
    SC Freiburg bytter ut Nils Petersen med Janik Haberer.
    66'
    Vincenzo Grifo
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) kommer seg fri på RheinEnergieStadion, men avslutningen går utenfor.
    67'
    68'
    Frispark 1. FC Köln.
    69'
    70'
    Jonas Hector (1. FC Köln) slår en corner fra høyre side på RheinEnergieStadion.
    72'
    73'
    74'
    Christian Günter (SC Freiburg) slår en corner fra høyre side på RheinEnergieStadion.
    75'
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) kommer til en målsjanse på RheinEnergieStadion, men klarer ikke å score.
    76'
    Inn: Max Meyer
    Ut: Ellyes Skhiri
    1. FC Köln gjør sitt fjerde bytte. Ellyes Skhiri erstattes av Max Meyer.
    76'
    Inn: Salih Ozcan
    Ut: Kingsley Ehizibue
    1. FC Köln bytter ut Kingsley Ehizibue med Salih Ozcan.
    76'
    76'
    78'
    Salih Ozcan
    Målsjanse! Salih Ozcan (1. FC Köln) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    79'
    Jannes Horn
    Målsjanse! Jannes Horn (1. FC Köln) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    81'
    Philipp Lienhart (SC Freiburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    Inn: Keven Schlotterbeck
    Ut: Manuel Gulde
    SC Freiburg gjør sitt femte bytte. Manuel Gulde erstattes av Keven Schlotterbeck.
    84'
    Philipp Lienhart vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    86'
    Dommer Marco Fritz venter med å sette i gang spillet fordi Jonas Hector ligger nede.
    86'
    Philipp Lienhart er tilbake i kampen igjen.
    88'
    Jonas Hector kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på RheinEnergieStadion.
    88'
    Max Meyer
    Sjanse til 1. FC Köln! Max Meyer er nær ved å score, men keeper redder.
    89'
    Freiburg, prøver et skudd, men det reddes
    89'
    Nicolas Höfler
    SC Freiburg fosser forover og Nicolas Höfler fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'
    90'
    SC Freiburg angriper i Køln, men blir avblåst for offside.
    90'
    90'+1
    90'+2
    1. FC Köln 1 - 3 Freiburg
    Mål: Vincenzo Grifo
    Målgivende: Lucas Holer
    Mål! Vincenzo Grifo øker ledelsen til 1-3. Flott spill fra Lucas Holer før målet.
    90'+3
    1. FC Köln 1 - 4 Freiburg
    Mål: Jonathan Schmid
    I Køln øker SC Freiburg ledelsen til 1-4 takket være et mål av Jonathan Schmid. Det er en fin assist fra Vincenzo Grifo.