879

Jonas Hofmann
    Bayer Leverkusen angriper, men avslutningen til Jonas Hofmann går utenfor.
    4'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    7'
    Dejan Ljubicic
    Målsjanse! Dejan Ljubicic (1. FC Köln) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    En av 1. FC Kölns spillere blir avblåst for offside.
    12'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    14'
    Rødt kort!
    Spilleren på 1. FC Köln får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    14'
    Rødt kort til 1. FC Köln
    Jan Thielmann
    Rødt kort! Jan Thielmann (1. FC Köln) blir utvist.
    14'
    Gult kort til 1. FC Köln
    Dejan Ljubicic (1. FC Köln) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    16'
    Frispark for 1. FC Köln på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark 1. FC Köln.
    19'
    Kan Bayer Leverkusen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    22'
    Alex Grimaldo
    Bayer Leverkusen angriper i Køln. Alex Grimaldo fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Jeremie Frimpong
    Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) mottar sitt første gule kort for dagen på RheinEnergieStadion.
    23'
    23'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på RheinEnergieStadion.
    26'
    Eric Martel
    Eric Martel (1. FC Köln) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    30'
    Frisparket tildelt Bayer Leverkusen er farlig nær 1. FC Kölns målområde.
    30'
    Bayer Leverkusen avanserer forover i Køln. Alex Grimaldo avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til 1. FC Köln på egen banehalvdel.
    33'
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    37'
    1. FC Köln, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    1. FC Köln 0 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Jeremie Frimpong
    Mål! Jeremie Frimpong gir Bayer Leverkusen en 0-1 ledelse.
    37'
    41'
    41'
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på RheinEnergieStadion.
    42'
    Frispark i en god posisjon for Bayer Leverkusen!
    43'
    Hjørnespark til Bayer Leverkusen
    44'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men Tobias Stieler blåser for offside på RheinEnergieStadion.
    45'
    En av 1. FC Kölns spillere går i offside.
    45'+1
    Faride Alidou
    Faride Alidou (1. FC Köln) kommer til en målsjanse på RheinEnergieStadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'+4
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Nathan Tella
    Ut: Jeremie Frimpong
    Bayer Leverkusen bytter ut Jeremie Frimpong med Nathan Tella. Dette er det første byttet som Xabi Alonso gjør i dagens kamp.
    46'
    I Køln slår Alex Grimaldo en corner fra høyre.
    47'
    I Køln har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    Sargis Adamyan
    Sargis Adamyan (1. FC Köln) kommer til en målsjanse på RheinEnergieStadion, men klarer ikke å score.
    51'
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til 1. FC Köln.
    52'
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) kommer seg fri på RheinEnergieStadion, men avslutningen går utenfor.
    52'
    1. FC Köln må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bayer Leverkusen.
    54'
    57'
    Skudd utenfor mål, Bayer Leverkusen
    57'
    1. FC Köln tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Josip Stanisic
    Dommeren gir Josip Stanisic (Bayer Leverkusen) et gult kort.
    59'
    Tobias Stieler tildeler Bayer Leverkusen en corner. Alex Grimaldo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    61'
    I Køln slår Max Finkgrafe en corner fra venstre.
    63'
    Spillerbytte - 1. FC Köln
    Inn: Justin Diehl
    Ut: Sargis Adamyan
    Bytte for 1. FC Köln. Justin Diehl kommer inn for Sargis Adamyan på RheinEnergieStadion.
    65'
    Inn: Amine Adli
    Ut: Jonas Hofmann
    Xabi Alonso gjør dagens andre bytte i Køln, når han tar ut Jonas Hofmann og setter inn Amine Adli.
    65'
    Inn: Borja Iglesias
    Ut: Patrik Schick
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayer Leverkusen. Inn kommer Borja Iglesias, mens Patrik Schick tar plass på benken.
    65'
    Tobias Stieler tildeler Bayer Leverkusen en corner. Alex Grimaldo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    67'
    67'
    Bayer Leverkusen angriper, men blir avblåst for offside.
    67'
    Skade: 1. FC Köln
    69'
    Inn: Leart Paqarada
    Ut: Justin Diehl
    1. FC Köln gjør sitt andre bytte. Justin Diehl erstattes av Leart Paqarada.
    69'
    72'
    1. FC Köln 0 - 2 Bayer Leverkusen
    Mål: Alex Grimaldo
    Målgivende: Amine Adli
    Mål! Bayer Leverkusen øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Alex Grimaldo på RheinEnergieStadion. Flott spill fra Amine Adli før målet.