1-0

Ble dekket av Håkon Østmoe Brandsnes

Tøff duell inne i Norges 16-meter, hvor Blakstad og Bergsvand går hardt inn i Billa. VAR-sjekker for en mulig straffe, men den passerer uten at VAR griper inn.
    4'
    I tverrligger! Guro Pettersen nær ved å rote det til på skuddet til Feierslinger. Skuddet er ganske rett på Pettersen, men hun klarer ikke å holde ballen. Den spretter opp i tverrligeren, og ut i farlig rom, men Norge får klarert.
    12'
    Gult kort til Østerrike
    Julia Hickelsberger-Fuller
    20'
    Østerrike er nære igjen! Billa kommer seg rundt på kanten og slår hardt inn foran mål. Der er Pettersen raskt nede og får slått ballen unna, like foran en østerriksk spiller.
    34'
    Mål for Østerrike!
    Østerrike 1 - 0 Norge
    Mål: Nicole Billa
    Målgivende: Verena Hanshaw
    37'
    Carina Wenninger
    45'
    Stor sjanse for Østerrike! Det er Barbara Dunst som kommer seg til en avslutning fra kort hold, men Pettersen redder for Norge!
    62'
    Spillerbytte - Norge
    Inn: Celin Bizet Ildhusøy
    Ut: Amalie Eikeland
    64'
    Spillerbytte - Østerrike
    Inn: Julia Hickelsberger-Fuller
    Ut: Lisa Makas
    71'
    Pettersen redder Norge! Innbytter Makas står helt umarkert i feltet og kan avslutte upresset fra 5-6 meter. Pettersen får imidlertid reddet med nød og neppe. Hun holder Norge inne i kampen nå, VIF-keeperen.
    72'
    Inn: Sophie Romàn Haug
    Ut: Julie Blakstad
    82'
    Inn: Vilde Bøe Risa
    Ut: Frida Maanum
    87'
    Inn: Marina Georgieva
    Ut: Nicole Billa
    88'
    Kjempesjanse for Ildhusøy! Hegerberg fanger opp ballen og spiller til Ildhushøy. Hun brenner til, men Østerrikes keeper slår ballen i tverrliggeren og ut til corner.
    89'
    Dobbelsjanse for Hegerberg og Ildhusøy, men Østerrikes keeper redder begge sjansene fra kort hold! Corner!