Målsjanse! Kevin Custovic (Örebro SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Frispark til Örebro SK på halvdelen til Vasteras SK.
    13'
    Gult kort til Vasteras SK
    Alex Douglas
    Dommer Andreas Dufva-Johansson viser Alex Douglas (Vasteras SK) det gule kortet.
    14'
    Hjørnespark til Vasteras SK
    15'
    Vasteras SK angriper, men blir avblåst for offside.
    16'
    Frispark for Örebro SK på egen banehalvdel.
    18'
    Andre gule kort til Vasteras SK
    Utvisning! Dommer Andreas Dufva-Johansson sender Alex Douglas (Vasteras SK) av banen etter to gule kort.
    19'
    I Ørebro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    Örebro SK har fått straffespark i Ørebro!
    19'
    Andreas Dufva-Johansson blåser for straffespark til Örebro SK. Jiloan Hamad bommer!
    21'
    Mål for Örebro SK!
    Örebro SK 1 - 0 Vasteras SK
    Mål: Jiloan Hamad
    Jiloan Hamad dundrer ballen i mål og Örebro SK tar ledelsen 1-0 på Behrn Arena.
    21'
    Örebro SK 2 - 0 Vasteras SK
    Mål: Ahmed Yasin
    I Ørebro øker Örebro SK ledelsen til 2-0 takket være et mål av Ahmed Yasin.
    23'
    Mål for Vasteras SK!
    Örebro SK 2 - 1 Vasteras SK
    Mål: Simon Johansson
    Mål! Vasteras SK reduserer til 2-1 ved Simon Johansson.
    26'
    Vasteras SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Frisparket tildelt Vasteras SK er farlig nær Örebro SKs målområde.
    31'
    Simon Gefvert (Vasteras SK) slår en corner fra høyre side på Behrn Arena.
    32'
    Örebro SK 2 - 2 Vasteras SK
    Mål: Viktor Granath
    Målgivende: Simon Gefvert
    Viktor Granath header ballen i mål og utligner til 2-2. Simon Gefvert sto for den målgivende pasningen.
    32'
    Viktor Granath
    Viktor Granath (Vasteras SK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    33'
    Andreas Dufva-Johansson signaliserer et frispark til Örebro SK.
    34'
    Hjørnespark til Örebro SK
    35'
    Andreas Dufva-Johansson signaliserer et frispark til Vasteras SK på egen banehalvdel.
    36'
    Daniel Gustafsson
    Örebro SK angriper. Daniel Gustavsson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    Vasteras SK, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Herman Magnusson (Vasteras SK) vrir seg av smerte i gresset.
    41'
    Jiloan Hamad (Örebro SK) løfter inn en corner fra høyre på Behrn Arena.
    42'
    Herman Magnusson ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ørebro.
    43'
    Örebro SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    En av Örebro SKs spillere blir avblåst for offside.
    44'
    Martin Gambos
    Vasteras SK fosser forover og Martin Gambos fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+2
    Örebro SK, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Andreas Dufva-Johansson tildeler Vasteras SK en corner. Simon Gefvert sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+3
    Örebro SK 3 - 2 Vasteras SK
    Örebro SK leder 3-2 etter en scoring av Ahmed Yasin.
    46'
    Frispark for Vasteras SK på egen banehalvdel.
    49'
    Jake Larsson
    Sjanse i Ørebro! Jake Larsson (Örebro SK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    50'
    Spillet på Behrn Arena er stoppet midlertidig fordi William Eskelinen ligger nede.
    56'
    William Eskelinen er på beina igjen og fortsetter kampen på Behrn Arena.
    57'
    I Ørebro slår Jiloan Hamad en corner fra venstre.
    60'
    Axel Oskar Andresson
    Örebro SK angriper på Behrn Arena. Axel Oskar Andresson header utenfor.
    60'
    62'
    Andreas Dufva-Johansson signaliserer et frispark til Örebro SK på egen banehalvdel.
    62'
    Samuel Dahl
    Samuel Dahl (Örebro SK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Vasteras SK
    Inn: Theodore Rask
    Ut: Marcus Degerlund
    Kalle Karlsson (Vasteras SK) gjør sitt første bytte for dagen. Theodore Rask erstatter Marcus Degerlund.
    64'
    65'
    66'
    Gult kort til Örebro SK
    David Seger
    David Seger (Örebro SK) får et gult kort av dommer Andreas Dufva-Johansson.
    67'
    67'
    Skade: Örebro SK
    68'
    Spillerbytte - Örebro SK
    Inn: Daniel Bjornkvist
    Ut: Samuel Dahl
    Örebro SK gjør sitt første bytte. Samuel Dahl erstattes av Daniel Bjornkvist.
    69'
    Daniel Ask
    Vasteras SK angriper, men avslutningen til Daniel Ask går utenfor.
    71'
    Örebro SK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    73'
    En av Örebro SKs spillere blir avblåst for offside på Behrn Arena.
    73'
    En av Örebro SKs spillere går i offside.
    74'
    Kevin Custovic (Örebro SK) kommer til en målsjanse på Behrn Arena, men klarer ikke å score.
    75'
    Niclas Bergmark
    Sjanse! Örebro SK avanserer forover, men Niclas Bergmark avslutter utenfor.
    75'
    I Ørebro header Viktor Granath (Vasteras SK) mot mål, men ballen går utenfor.
    77'
    Inn: Max Larsson
    Ut: Pedro Ribeiro
    Bytte for Vasteras SK. Max Larsson kommer inn for Pedro Ribeiro på Behrn Arena.
    79'
    Inn: Dusan Jajic
    Ut: Olle Edlund
    Vasteras SK bytter ut Olle Edlund med Dusan Jajic. Dette er det tredje byttet som Kalle Karlsson gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Olatomi Olaniyan
    Ut: Kevin Custovic
    Axel Kjall gjør dagens andre bytte i Ørebro, når han tar ut Kevin Custovic og setter inn Olatomi Olaniyan.
    79'
    Inn: Christian Moses
    Ut: Jake Larsson
    Bytte for Örebro SK. Christian Moses kommer inn for Jake Larsson på Behrn Arena.
    80'
    Olatomi Olaniyan
    Sjanse! Örebro SK avanserer forover, men Olatomi Olaniyan avslutter utenfor.
    80'
    80'
    81'
    81'
    82'
    Örebro SK 4 - 2 Vasteras SK
    Mål: Christian Moses
    Målgivende: Olatomi Olaniyan
    Mål! Christian Moses øker Örebro SKs ledelse til 4-2 på Behrn Arena. Flott spill fra Olatomi Olaniyan før målet.