Frankrike tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Østerrike fosser fremover, men Anastasios Sidiropoulos blåser for offside på Ernst Happel Stadion.
    4'
    David Alaba (Østerrike) slår en corner fra venstre side på Ernst Happel Stadion.
    9'
    I Wien har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Gult kort til Østerrike
    Stefan Lainer
    Stefan Lainer (Østerrike) pådrar seg et gult kort.
    9'
    Aurelien Tchouameni
    Frankrike angriper i Wien. Aurelien Tchouameni fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    En av Østerrikes spillere blir avblåst for offside.
    15'
    Anastasios Sidiropoulos signaliserer et frispark til Frankrike på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Frankrike.
    17'
    Nicolas Seiwald
    Nicolas Seiwald (Østerrike) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    17'
    Karim Benzema
    Målsjanse på Ernst Happel Stadion! Karim Benzema fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    Østerrike, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Anastasios Sidiropoulos signaliserer et frispark til Østerrike.
    19'
    Anastasios Sidiropoulos tildeler Østerrike en corner. Marcel Sabitzer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Marcel Sabitzer (Østerrike) løfter inn en corner fra høyre på Ernst Happel Stadion.
    28'
    Østerrike avanserer forover og Stefan Lainer kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    28'
    Frankrike, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Frispark til Frankrike på halvdelen til Østerrike.
    29'
    Frispark for Østerrike på egen banehalvdel.
    30'
    Frankrike fosser forover og Karim Benzema fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    32'
    35'
    Mål for Østerrike!
    Østerrike 1 - 0 Frankrike
    Mål: Andreas Weimann
    Målgivende: Konrad Laimer
    Mål! Andreas Weimann gir Østerrike en 1-0 ledelse. Flott spill fra Konrad Laimer før målet.
    37'
    Moussa Diaby
    Frankrike angriper, men avslutningen til Moussa Diaby går utenfor.
    39'
    Marko Arnautovic
    Østerrike angriper i Wien. Marko Arnautovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    42'
    Sjanse til Frankrike! Karim Benzema er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    43'
    I Wien slår Antoine Griezmann en corner fra høyre.
    43'
    Anastasios Sidiropoulos signaliserer et frispark til Frankrike.
    49'
    50'
    I Wien slår Antoine Griezmann en corner fra venstre.
    51'
    Anastasios Sidiropoulos tildeler Frankrike en corner. Antoine Griezmann sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    Kingsley Coman
    Frankrike angriper. Kingsley Coman får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    Spillerbytte - Østerrike
    Inn: Valentino Lazaro
    Ut: Stefan Lainer
    Østerrike bytter ut Stefan Lainer med Valentino Lazaro. Dette er det første byttet som Ralf Rangnick gjør i dagens kamp.
    54'
    Antoine Griezmann (Frankrike) slår en corner fra høyre side på Ernst Happel Stadion.
    55'
    Benjamin Pavard
    Benjamin Pavard (Frankrike) avanserer forover på Ernst Happel Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    Kingsley Coman (Frankrike) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Målsjanse! Marko Arnautovic (Østerrike) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Spillerbytte - Frankrike
    Inn: Matteo Guendouzi
    Ut: Aurelien Tchouameni
    Bytte for Frankrike. Matteo Guendouzi kommer inn for Aurelien Tchouameni på Ernst Happel Stadion.
    63'
    Inn: Kylian Mbappe
    Ut: Antoine Griezmann
    Frankrike gjør sitt andre bytte. Antoine Griezmann erstattes av Kylian Mbappe.
    63'
    Kingsley Coman (Frankrike) løfter inn en corner fra venstre på Ernst Happel Stadion.
    64'
    I Wien slår Kylian Mbappe en corner fra høyre.
    64'
    Inn: Karim Onisiwo
    Ut: Andreas Weimann
    Ralf Rangnick (Østerrike) gjør sitt tredje bytte for dagen. Karim Onisiwo erstatter Andreas Weimann.
    64'
    Inn: Michael Gregoritsch
    Ut: Marko Arnautovic
    Ralf Rangnick gjør dagens fjerde bytte i Wien, når han tar ut Marko Arnautovic og setter inn Michael Gregoritsch.
    64'
    Anastasios Sidiropoulos tildeler Frankrike en corner. Kylian Mbappe sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    Inn: Kevin Danso
    Ut: David Alaba
    Ralf Rangnick gjør dagens andre bytte i Wien, når han tar ut David Alaba og setter inn Kevin Danso.
    69'
    Anastasios Sidiropoulos signaliserer et frispark til Østerrike på egen banehalvdel.
    70'
    72'
    78'
    Inn: Christopher Nkunku
    Ut: Kingsley Coman
    Bytte for Frankrike. Christopher Nkunku kommer inn for Kingsley Coman på Ernst Happel Stadion.
    79'
    Christopher Nkunku (Frankrike) slår en corner fra venstre side på Ernst Happel Stadion.
    82'
    Frispark Østerrike.
    83'
    Mål for Frankrike!
    Østerrike 1 - 1 Frankrike
    Mål: Kylian Mbappe
    Målgivende: Christopher Nkunku
    Mål! bortelag utligner ved Kylian Mbappe. Stillingen er nå 1-1. Christopher Nkunku var nest sist på ballen.
    83'
    86'
    Kylian Mbappe
    Målsjanse til Frankrike! Kylian Mbappe treffer mål, men keeper redder.
    87'
    87'
    En av Frankrikes spillere går i offside.
    88'
    Marcel Sabitzer
    Dommeren gir Marcel Sabitzer (Østerrike) et gult kort.
    89'
    Det blir farlig! Frispark for Frankrike er nær straffområde.
    90'
    Kevin Danso
    Kevin Danso (Østerrike) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'
    Christopher Nkunku (Frankrike) løfter inn en corner fra høyre på Ernst Happel Stadion.