Dagens dommer, Victor Wolf, blåser i gang kampen.
    Johan Larsson (IF Elfsborg) slår en corner fra høyre side på Jämtkraft Arena.
    6'
    Andre Romer
    Sjanse! IF Elfsborg avanserer forover, men Andre Romer avslutter utenfor.
    6'
    Victor Wolf tildeler IF Elfsborg en corner. Johan Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Östersunds FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    I Östersund slår Felix Horberg en corner fra venstre.
    12'
    Felix Hörberg
    Sjanse i Östersund! Felix Horberg (Östersunds FK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    IF Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Felix Horberg (Östersunds FK) løfter inn en corner fra høyre på Jämtkraft Arena.
    13'
    14'
    Jerell Sellars (Östersunds FK) slår en corner fra høyre side på Jämtkraft Arena.
    14'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til Östersunds FK på egen banehalvdel.
    19'
    Jerell Sellars
    Östersunds FK avanserer forover i Östersund. Jerell Sellars avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Mål for Östersunds FK!
    Östersunds FK 1 - 0 IF Elfsborg
    Mål: Blair Turgott
    Mål! Östersunds FK tar ledelsen 1-0 ved Blair Turgott.
    22'
    Simon Olsson
    Målsjanse på Jämtkraft Arena! Simon Olsson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    Östersunds FK, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    En av Östersunds FKs spillere går i offside.
    29'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    33'
    Jeppe Okkels
    Jeppe Okkels (IF Elfsborg) kommer seg fri på Jämtkraft Arena, men avslutningen går utenfor.
    35'
    IF Elfsborg angriper. Simon Olsson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    38'
    Östersunds FK 2 - 0 IF Elfsborg
    Målgivende: Isak Ssewankambo
    Mål! Blair Turgott øker ledelsen til 2-0. Det er en fin assist fra Isak Ssewankambo.
    39'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til IF Elfsborg.
    40'
    En av IF Elfsborgs spillere blir avblåst for offside.
    41'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    42'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til Östersunds FK.
    43'
    I Östersund har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Alexander Bernhardsson
    Ut: Rasmus Alm
    Jimmy Thelin gjør dagens første bytte i Östersund, når han tar ut Rasmus Alm og setter inn Alexander Bernhardsson.
    46'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra venstre på Jämtkraft Arena.
    47'
    Leo Väisänen
    Leo Väisänen (IF Elfsborg) prøver å heade ballen i mål på Jämtkraft Arena, men mislykkes.
    47'
    47'
    Frispark for Östersunds FK på egen banehalvdel.
    47'
    IF Elfsborg avanserer forover og Jeppe Okkels får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    49'
    50'
    Alexander Bernhardsson
    IF Elfsborg angriper, men avslutningen til Alexander Bernhardsson går utenfor.
    50'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til Östersunds FK.
    52'
    IF Elfsborg angriper i Östersund, men blir avblåst for offside.
    54'
    Samuel Mensah vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    57'
    Spillerbytte - Östersunds FK
    Inn: Ronald Mukiibi
    Ut: Samuel Mensah
    Östersunds FK bytter ut Samuel Mensah med Ronald Mukiibi.
    58'
    Samuel Mensah kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Jämtkraft Arena.
    58'
    58'
    Ronald Mukiibi
    Ronald Mukiibi (Östersunds FK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    59'
    Frispark til Östersunds FK på halvdelen til IF Elfsborg.
    61'
    Inn: Jacob Ondrejka
    Ut: Jeppe Okkels
    Jimmy Thelin (IF Elfsborg) gjør sitt andre bytte for dagen. Jacob Ondrejka erstatter Jeppe Okkels.
    63'
    Inn: Samuel Holmen
    Ut: Frederik Holst
    Frederik Holst (IF Elfsborg) erstattes av Samuel Holmen.
    63'
    Samuel Holmen
    IF Elfsborg angriper i Östersund. Samuel Holmen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    63'
    63'
    Frispark IF Elfsborg.
    67'
    68'
    Leo Väisänen (IF Elfsborg) header utenfor.
    68'
    Inn: Simon Kroon
    Ut: Jerell Sellars
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Östersunds FK. Inn kommer Simon Kroon, mens Jerell Sellars tar plass på benken.
    70'
    Inn: Sveinn Aron Gudjohnsen
    Ut: Per Frick
    IF Elfsborg gjør sitt fjerde bytte. Per Frick erstattes av Sveinn Aron Gudjohnsen.
    74'
    Inn: Emmanuel Boateng
    Ut: Andre Romer
    Andre Romer (IF Elfsborg) erstattes av Emmanuel Boateng.
    74'
    Målsjanse! Simon Olsson (IF Elfsborg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    77'
    Gult kort til Östersunds FK
    Dommer Victor Wolf gir Felix Horberg (Östersunds FK) et gult kort.
    77'
    Inn: Marco Weymans
    Ut: Ronald Mukiibi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Östersunds FK. Inn kommer Marco Weymans, mens Ronald Mukiibi tar plass på benken.
    77'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til IF Elfsborg like utenfor Östersunds FK-området.
    78'
    Östersunds FK 3 - 0 IF Elfsborg
    Blair Turgott setter ballen i mål og øker Östersunds FKs ledelse til 3-0 i Östersund.
    80'
    82'
    Gult kort til IF Elfsborg
    Dommer Victor Wolf viser Alexander Bernhardsson (IF Elfsborg) det gule kortet.
    82'
    Isak Ssewankambo
    Isak Ssewankambo (Östersunds FK) pådrar seg et gult kort.
    83'
    Skudd utenfor mål, IF Elfsborg
    86'
    88'
    I Östersund slår Johan Larsson en corner fra høyre.
    89'
    89'
    Alexander Bernhardsson (IF Elfsborg) kommer til avslutning på Jämtkraft Arena, men headingen blir reddet.
    90'+2
    90'+2
    IF Elfsborg har fått straffe!
    90'+5
    IF Elfsborg scorer på straffe!
    Östersunds FK 3 - 1 IF Elfsborg
    Mål: Samuel Holmen
    Samuel Holmen setter et straffespark i mål og IF Elfsborg reduserer dermed til 3-1.
    90'+6
    Rødt kort til IF Elfsborg
    Sveinn Aron Gudjohnsen
    Sveinn Aron Gudjohnsen (IF Elfsborg) må forlate banen etter at dommer Victor Wolf trekker fram det røde kortet!
    90'+9
    Noah Sonko Sundberg
    Noah Sonko Sundberg (Östersunds FK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.