Oliver Silverholt (Osters IF) løfter inn en corner fra venstre på Visma Arena.
    Fredrik Hansson signaliserer et frispark til Akropolis IF på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark Akropolis IF.
    13'
    Fredrik Hansson tildeler Akropolis IF en corner. Marcus Burman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    I Vaxjö slår Sotirios Nikopoulos en corner fra venstre.
    16'
    Frispark til Akropolis IF på halvdelen til Osters IF.
    22'
    Akropolis IF angriper, men Cesar Weilid vinkes av for offside.
    23'
    Linus Mattsson
    Akropolis IF angriper i Vaxjö. Linus Mattsson fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Mattias Pavic (Osters IF) slår en corner fra venstre side på Visma Arena.
    26'
    Frispark for Osters IF på egen banehalvdel.
    27'
    Fredrik Hansson signaliserer et frispark til Akropolis IF.
    29'
    Sebastian Ungman Backlund (Akropolis IF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Visma Arena.
    33'
    Sebastian Ungman Backlund er tilbake på banen igjen.
    33'
    Oliver Silverholt (Osters IF) løfter inn en corner fra høyre på Visma Arena.
    36'
    I Vaxjö har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Akropolis IFs Linus Mattsson blåses av for offside på Visma Arena.
    44'
    I Vaxjö har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Dommer Fredrik Hansson venter med å sette i gang spillet fordi Månz Karlsson ligger nede.
    45'
    Månz Karlsson er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Osters IF
    Inn: Jesper Westermark
    Ut: Månz Karlsson
    Osters IF bytter ut Månz Karlsson med Jesper Westermark.
    46'
    Osters IF fosser fremover, men Nicolas Mortensen går rett i offsidefella.
    47'
    I Vaxjö slår Oliver Silverholt en corner fra høyre.
    50'
    Marcus Burman
    Akropolis IF angriper i Vaxjö. Marcus Burman avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    Osters IF, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Fredrik Hansson tildeler Osters IF en corner. Oliver Silverholt sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Spillerbytte - Akropolis IF
    Inn: Oscar Pettersson
    Ut: Sebastian Ungman Backlund
    Akropolis IF bytter ut Sebastian Ungman Backlund med Oscar Pettersson. Dette er det første byttet som Giannis Christopoulos gjør i dagens kamp.
    54'
    Inn: Andrew Stadler
    Ut: Marcus Burman
    Marcus Burman (Akropolis IF) erstattes av Andrew Stadler.
    54'
    Inn: Mattias Bouvin
    Ut: Pontus Åsbrink
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Akropolis IF. Inn kommer Mattias Bouvin, mens Pontus Asbrink tar plass på benken.
    55'
    Osters IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Mål for Osters IF!
    Osters IF 1 - 0 Akropolis IF
    Mål: Teo Brenner Toris
    Mål! Teo Brenner Toris (Osters IF) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Visma Arena.
    56'
    Linus Mattsson (Akropolis IF) slår en corner fra høyre side på Visma Arena.
    58'
    Mål for Akropolis IF!
    Osters IF 1 - 1 Akropolis IF
    Mål: Cesar Weilid
    Målgivende: Oscar Pettersson
    Cesar Weilid scorer og utligner dermed til 1-1. Oscar Pettersson sto for den målgivende pasningen.
    59'
    Inn: Isak Magnusson
    Ut: Casper Eklund
    Osters IF gjør sitt andre bytte. Casper Eklund erstattes av Isak Magnusson.
    60'
    Frispark til Osters IF på halvdelen til Akropolis IF.
    62'
    Nicolas Mortensen
    Sjanse! Osters IF avanserer forover, men Nicolas Mortensen avslutter utenfor.
    63'
    I Vaxjö slår Christian Sivodedov en corner fra høyre.
    67'
    Inn: Fredrik Hammar
    Ut: Alexander Abrahamsson
    Giannis Christopoulos gjør dagens fjerde bytte i Vaxjö, når han tar ut Alexander Abrahamsson og setter inn Fredrik Hammar.
    71'
    Osters IF angriper. Nicolas Mortensen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    Akropolis IF, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    Målsjanse på Visma Arena! Nicolas Mortensen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    75'
    75'
    Inn: Marc Sørensen
    Ut: Teo Brenner Toris
    Osters IF bytter ut Teo Brenner Toris med Marc Sørensen.
    76'
    Sjanse i Vaxjö! Linus Mattsson (Akropolis IF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    77'
    Inn: Lewis Lounis
    Ut: Christian Sivodedov
    Giannis Christopoulos (Akropolis IF) gjør sitt femte bytte for dagen. Lewis Lounis erstatter Christian Sivodedov.
    78'
    Akropolis IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    Gult kort til Akropolis IF
    Sotirios Nikopoulos
    Sotirios Nikopoulos (Akropolis IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    78'
    79'
    Oscar Pettersson
    Oscar Pettersson (Akropolis IF) avanserer forover på Visma Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.